Închide meniul
Foto

Jocurile Olimpice 2020 | Înotătorul care a şocat la Tokyo! Are burtă şi aproape 100 de kilograme. „Aceştia sunt concurenţii!” :)

Publicat: 30 iulie 2021, 19:34

Shawn Dingilius-Wallace la JO 2020

Shawn Dingilius-Wallace, înotătorul care a şocat la JO 2020

Profimedia

  • Shawn Dingilius-Wallace a concurat la 50 de metri liber
  • El a fost unul dintre rivalii lui David Popovici

Shawn Dingilius-Wallace a şocat la Tokyo! Înotătorul din Palau a atras atenţia cu fizicul său neobişnuit pentru un sportiv de performanţă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Shawn Dingilius-Wallace a şocat la Tokyo

El a fost chiar jignit de comentatorii unui post de televiziune din Spania. „Ei bine, aceștia sunt concurenții…”, a reușit să spună unul dintre jurnaliştii de la Teledporte înainte să izbucnească în râs, alături de colegii săi.

Fanii au criticat momentul pe reţelele sociale. „Le lipseşte educaţia”, „Neruşinaţi”, au fost două dintre mesajele citate de huffingtonpost.es.

Reclamă

Shawn Dingilius-Wallace cântăreşte 95 de kilograme. El a terminat cursa cu timpul 27,46. A fost ultimul în seria sa, dar a întrecut sportivi din alte serii.

Reclamă

Înotătorul în vârstă de 27 de ani a mai participat şi la ediţia din 2016 a Jocurilor Olimpice. Atunci a înotat tot la 50 de metri liber. A reuşit un timp mai bun decât la Tokyo: 26.78, cu care s-a clasat pe locul 72 şi a stabilit un record naţional.

Shawn Dingilius-Wallace are un tatuaj cu cercurile olimpice. El a fost prezent şi Campionatele Mondiale din 2019, când fizicul său părea şi mai puţin prietenos cu sportul de înaltă performanţă.

Shawn Dingilius-Wallace la CM 2019 / profimedia

David Popovici, eliminat în calificări la 50 de metri liber

David Popovici a ratat calificarea în semifinale la 50 m liber. El a terminat pe locul 40, la general, în seriile de calificare.

Reclamă 4 / 0/3

David Popovici a fost ultimul în seria din care a făcut parte. A obţinut al 8-lea timp: 22.77.

Popovici a transmis că nu este dezamăgit pentru ceea ce s-a întâmplat astăzi şi că aşteaptă următoarea ediţie a Jocurilor Olimpice.

„E puțin diferit, e un alt stil de înot. Trebuie să antrenezi la alte chestii, să fii mai bun la alte chestii. Momentan, sunt mai bun la înotul puțin mai lung și mai de anduranță. Dar o să fiu mai bun și la 50″, a declarat David Popovici pentru gsp.ro.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
28
mart.
23:35
Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania
28
mart.
23:35
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul!
28
mart.
23:01
FotoHoraţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se!
28
mart.
23:01
Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine”
28
mart.
22:16
VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte
28
mart.
22:15
Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024
28
mart.
21:50
Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024
28
mart.
21:37
VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor
28
mart.
21:29
Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el”
28
mart.
20:30
Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune!
Vezi toate știrile
Pe același subiect
David Popovici visează la o medalie la Jocurile Olimpice
Înot • 27 mart., 19:50
David Popovici visează la o medalie la Jocurile Olimpice! Anunţul făcut de Camelia Potec: „Ştie ce înseamnă să fii cel mai bun!”
David Popovici face spectacol înainte de Jocurile Olimpice
Înot • 25 mart., 12:13
David Popovici face spectacol înainte de Jocurile Olimpice! Românul s-a distrat la ultimul concurs la care a participat
Pan Zhanle e favorit la aurul olimpic la 100 de metri în faţa lui David Popovici
Înot • 12 feb., 11:56
Pan Zhanle e favorit la aurul olimpic la 100 de metri în faţa lui David Popovici. Verdictul dat de americani
Anunţul uriaş făcut de Pan Zhanle, după ce i-a doborât recordul mondial lui David Popovici, la 100 de metri liber
Înot • 11 feb., 22:32
Anunţul uriaş făcut de Pan Zhanle, după ce i-a doborât recordul mondial lui David Popovici, la 100 de metri liber
David Popovici nu mai cel mai rapid înotător la 100 metri liber din istorie! Pan Zhanle (19 ani) a înotat fabulos în proba de ştafetă 4x100 de metri liber
Înot • 11 feb., 20:31
A căzut recordul mondial al lui David Popovici la 100 metri liber! Un chinez de 19 ani e cel mai rapid înotător din istorie