Închide meniul

Jocurile Olimpice 2020 | Marian Drăgulescu a ratat calificarea în finala de la sărituri. Românul a căzut la prima săritură. Prima reacţie

Reclamă

Antena Sport Publicat: 24 iulie 2021, 9:29

Jocurile Olimpice 2020 | Marian Drăgulescu a ratat calificarea în finala de la sărituri. Românul a căzut la prima săritură. Prima reacţie

Marian Drăgulescu

Profimedia

Update: Marian Drăgulescu a ratat calificarea în finala de la sărituri. Sportivul român a căzut la prima săritură.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Am fost foarte aproape să reuşesc prima săritură în picioare! Nu îmi pare rău că am mai încercat încă o dată, sunt doar recunoscător. De aici de la Tokyo, vă îmbrăţişăm eu şi antrenorul meu Ştefan Gal şi mulţumim tuturor pentru suport şi pentru gândurile frumoase. Îi vom urmări mai departe pe colegii noştri şi le vom ţine pumnii strânşi”, a transmis Marian Drăgulescu după calificările la sărituri.

Marian Drăgulescu, care va împlini 41 de ani în 18 decembrie, a fost notat cu 13.466 la prima săritură şi cu 14.533 la cea de-a doua, pentru o medie de 13.999. Două subdiviziuni mai sunt în concursul de calificări, iar la final primii opt gimnaşti se califică în finala probei. Marian Drăgulescu are şanse mici să prindă finala, având în vedere că s-a clasat pe locul 5 şi mai sunt încă două subdiviziuni de calificări.

Jocurile Olimpice 2020 | Reacţia lui Marian Drăgulescu

„Am fost foarte aproape să reușesc prima săritură în picioare! Nu îmi pare rău că am mai încercat încă o dată, sunt doar recunoscător. De aici de la Tokyo, vă îmbrățișăm eu și antrenorul meu Stefan Gal ( Ciobi ) și mulțumim tuturor pentru suport și pentru gândurile frumoase.

Îi vom urmări mai departe pe colegii noștri și le vom ține pumnii strânși”, a scris Marian Drăgulescu pe reţelele de socializare.

Reclamă

La JO de la Tokyo, gimnastica românească mai este reprezentată de Larisa Iordache, participantă în calificări la bârnă, respectiv de Maria Holbură, care va lua startul la toate cele patru aparate.

România participă la JO de la Tokyo (23 iulie-8 august) cu 101 de sportivi, 46 la feminin, 55 la masculin, la 17 discipline sportive, adică înot, atletism, canotaj, fotbal, gimnastică artistică, baschet 3×3, ciclism, lupte, tir sportiv, canoe, tenis de masă, box, scrimă, triatlon, judo, tir cu arcul şi tenis.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:59 Reacţia lui Mihai Stoica după ce FC Botoşani a învins dramatic Petrolul şi a urcat pe loc de salvare directă de la retrogradare! 19:35 Petrolul – Botoşani 1-2. Moldovenii au urcat pe un loc de salvare directă de la retrogradare! Cum arată clasamentul în play-out 19:21 Decizia lui Edi Iordănescu după ce Andrei Burcă s-a accidentat şi e în pericol să rateze EURO 2024! 19:00 Rapid – Universitatea Craiova, 20:30, LIVE TEXT. Meci crucial pentru olteni în lupta pentru locul 2. Echipele de start 19:00 Arne Slot, înlocuitorul lui Jurgen Klopp la Liverpool, cale liberă spre Anfield! Anunţul făcut de Fabrizio Romano 18:43 Gigi Becali are concurenţă pentru semnătura jucătorului pe care îl doreşte la FCSB: „I-a făcut o ofertă concretă” 18:32 Statistica îi dă fiori lui Carlos Sainz! La ce scenariu se poate aştepta spaniolul, după plecarea de la Ferrari 18:08 Ronnie O’Sullivan, en-fanfare în sferturile de finală ale Campionatului Mondial! „Racheta” continuă cursa pentru recordul absolut 17:37 Decizia care a „îngropat-o” pe Liverpool! Ce s-a întâmplat de când Jurgen Klopp şi-a anunţat plecarea 16:55 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 29 aprilie 2024 Vezi toate știrile
Citește și