Închide meniul

Jocurile Olimpice 2020 | Mihaela Buzărnescu şi-a aflat prima adversară de la Tokyo

Reclamă

Antena Sport Publicat: 22 iulie 2021, 11:12

Jocurile Olimpice 2020 | Mihaela Buzărnescu şi-a aflat prima adversară de la Tokyo

Mihaela Buzărnescu şi-a aflat prima adversară de la Tokyo

Profimediaimages

Buzărnescu şi Riske s-au mai întâlnit o dată, în circuitul WTA, în 2018, la Hobart, când românca s-a impus, cu scorul de 7-6 (5), 6-1 în sferturile de finală.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Jocurile Olimpice 2020 | Mihaela Buzărnescu şi-a aflat adversara

În proba de dublu feminin, perechea Monica Niculescu/Raluca Olaru va da piept în primul tur cu echipa formată din surorile Latisha Chan şi Hao-Ching Chan, din Taiwan, cap de serie numărul 5.

Turneul de tenis va începe sâmbătă, a doua zi după ceremonia de deschidere a Jocurilor Olimpice de la Tokyo.

„La Olimpiadă mi-aș fi plătit și singură avionul și cazarea! Voi reprezenta țara cu onoare și mândrie”, a spus Buzărnescu pentru digisport.ro.

Mai mult, ea a dezvăluit că este visul ei să meargă la Tokyo: „Sunt extrem de fericită pentru această şansă, pentru acest vis îndeplinit. Este un alt vis pe care l-am avut de mică. Într-un final mi s-a îndeplinit. Este o oportunitate şi o mândrie extrem de mare pentru mine să reprezint România la Jocurile Olimpice de la Tokyo. Mă bucur extrem de mult, le mulţumesc tuturor celor care s-au luptat pentru a mă ajuta să particip la această competiţie”, a spus Mihaela Buzărnescu, pentru AntenaSport.

Reclamă
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:25 Unirea Slobozia a promovat în Liga 1 pentru prima oară în istorie! Echipa lui Adrian Mihalcea, succes pe terenul lui CS Mioveni 21:17 Învins de fosta echipă, Marian Aioani a repetat obsesiv patru cuvinte! Explicaţii pentru forma dezastruoasă a Rapidului 21:16 Louis Munteanu a recunoscut că vrea să plece de la Farul! Mesaj savuros pentru Aioani: „E clientul meu!” 21:15 Sepsi – FCSB LIVE TEXT (21:45). Echipa lui Charalambous poate câştiga titlul în această etapă! Echipele de start 20:55 VideoVisul mondial al României! Tibor Selymeş a învins Argentina lui Diego Maradona şi a avut un sfat preţios pentru tricolori 20:55 Farul – Rapid 3-1! Trupa lui Gică Hagi, din nou pe locul secund în Liga 1! Giuleştenii rămân fără victorie în play-off 20:47 Fază controversată în Farul – Rapid! Reuşita lui Mihai Popescu, anulată! Ciprian Marica a răbufnit în lojă 20:46 Luca Andronache, jucătorul revelaţie al lui Gică Hagi! „Regele” a dat lovitura prin fiul fostului antrenor de la FCSB 20:30 LIVE VIDEOAEK – Panathinaikos şi Aris – Olympiacos se joacă ACUM în AntenaPLAY! Duel pentru titlu în Grecia! Probleme pentru Lucescu 20:08 VIDEOImaginile durerii lui Răzvan Lucescu. Ce a declarat românul, după ce PAOK a smuls o remiză în minutul 90+10! Vezi toate știrile
Citește și