Închide meniul

Jocurile Olimpice 2020 | Mirel Rădoi, dezvăluiri incredibile după eliminarea de la JO. „Stăteau la antrenamente cu ochii cât cepele. Nimeni nu poate dormi mai mult de 4 ore aici”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 28 iulie 2021, 13:56

Jocurile Olimpice 2020 | Mirel Rădoi, dezvăluiri incredibile după eliminarea de la JO. „Stăteau la antrenamente cu ochii cât cepele. Nimeni nu poate dormi mai mult de 4 ore aici

Mirel Rădoi şi-a dat notă de trecere pentru mandatul de pe banca României

frf.ro

„Sunt fericit că după un rezultat greu ne-an montat, ne-am ridicat, nu am avut gramul de noroc pentru a învinge. E vorba şi de şanse. A fost un meci echilibrat. Şnsa nu poate ţine mereu numai cu noi.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

E uşor să acuzăm pe cineva, nu ştie nimeni că nimeni nu poate dormi mai mult de 4 ore aici. Mâncarea nu a fost cum ne aşteptam în primele zile. Stăteau la antrenamnete cu ochii cât cepele. Am reuşit după acel rezultat ruşinos să ne ridicăm la nivelul aşteptărilor”, a spus Mirel Rădoi, la TVR.

Jocurile Olimpice 2020 | România U23, eliminată de la Jocurile Olimpice

Reprezentativa României a remizat, miercuri, la Sapporo, scor 0-0, cu selecţionata Noii Zeelande, în ultima etapă a grupei B de la turneul olimpic de fotbal din Japonia. Dacă ar fi învins, tricolorii s-ar fi calificat în sferturile de finală.

În celălalt meci din grupa B, Coreea de Sud a învins cu 6-0 Honduras. România s-a aflat la prima participare la turneul olimpic de fotbal după 57 de ani.

În primele două partide din grupă, România a învins Honduras, scor 1-0, şi a pierdut în faţa naţionalei din Coreea de Sud, scor 0-4.

Reclamă

Clasamentul final al grupei: 1. Coreea de Sud – 6 puncte, 2. Noua Zeelandă – 4 puncte, 3. România – 4 puncte, 4. Honduras – 3 puncte.

În sferturi s-au calificat primele două clasate.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • România U23, OUT de la Jocurile Olimpice
  • Tricolorii au terminat turneul fără gol marcat

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:55 LIVE TEXTFarul Constanța – CFR Cluj 3-0. Louis Munteanu, Cojocaru şi Grameni se întrec în goluri fabuloase! 21:49 Gabriela Ruse a fost învinsă de Caroline Garcia în sferturile turneului de la Rouen. Câţi bani şi câte puncte va primi românca 21:47 Gigi Becali şi-a găsit atacant! Jucătorul care revine la FCSB şi poate fi surpriza pentru preliminariile Champions League 21:30 Palermo – Parma este acum LIVE VIDEO în AntenaPLAY. Nedelcearu se luptă cu Man și Mihăilă! 21:06 Dorit de FCSB şi Rapid, Louis Munteanu a deschis scorul în meciul Farul – CFR Cluj! Execuţie superbă a atacantului lui Gică Hagi 19:52 Hermannstadt – FC Botoşani 1-1. Sibienii au egalat în prelungirile partidei, în 10 oameni! Cum arată acum clasamentul în play-out 19:29 EXCLUSIVUTA a primit interdicţie la transferuri! Lovitură dură pentru echipa lui Mircea Rednic, care ţinteşte prezenţa în cupele europene 19:08 VideoDavid Popovici, AUR la 400 m liber cu record personal! A surprins după performanţă obţinută la Naţionale: „Nu îmi place proba!” 19:08 Întrebat dacă ia în calcul să revină ca selecţioner la naţionala României, Mircea Lucescu a dat un răspuns din numai trei cuvinte 18:47 Mihai Pintilii, sfat preţios pentru Edi Iordănescu. Jucătorul pe care îl vede titular la EURO 2024: „Are o calitate incredibilă!” Vezi toate știrile
Citește și