Închide meniul

Jocurile Olimpice 2020 | O sportivă a leşinat la Tokyo din cauza caniculei: „Este prima dată când văd că se întâmplă aşa ceva”

Antena Sport Publicat: 23 iulie 2021, 10:25

Jocurile Olimpice 2020 | O sportivă a leşinat la Tokyo din cauza caniculei: „Este prima dată când văd că se întâmplă aşa ceva

O sportivă din Rusia a leşinat

Momente grele la Tokyo

  • O sportivă a leşinat din cauza caniculei
  • Momente tensionate la Tokyo

Sportiva rusă Svetlana Gomboeva şi-a pierdut cunoştinţa, vineri, din cauza caniculei, după ce a participat la tragerile pentru ordinea de start la tir cu arcul, în cadrul Jocurilor Olimpice de la Tokyo, relatează AP.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Potrivit antrenorului Stanislav Popov, Gomboeva s-a prăbuşit la scurt timp după ce a concurat.

Jocurile Olimpice 2020 | O sportivă a leşinat la Tokyo din cauza caniculei

Este prima dată când văd că se întâmplă aşa ceva. La Vladivostok, unde ne-am antrenat, vremea a fost aproximativ la fel. Însă umiditatea de aici a avut o influenţă”, a afirmat Popov.

Reclamă

Ksenia Perova, colegă al Svetlanei Gomboeva, a declarat că a observat că sportiva s-a prăbuşit în momentul în care discuta cu altă persoană despre rezultatele tragerilor. “Probabil din cauza caniculei. Este foarte cald aici şi asfaltul este fierbinte.Bineînţeles, sunt şi emoţii, dar principala cauză este vremea”, a explicat Perova.

Svetlana Gomboeva a declarat, pentru TASS, că se simte în regulă şi este pregătită să concureze în continuare: “Totul este în regulă. Mă doare capul foarte tare, dar per total sunt bine. Sunt gata să continui competiţia, totul este ok”.

Reclamă

La Tokyo, temperaturile au depăşit 30 de grade Celsius. Canicula înregistrată vara la Tokyo i-a făcut pe organizatori să mute maratonul şi probele de marş la Sapporo.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:50 Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024 21:37 VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor 21:29 Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el” 20:30 Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune! 19:54 Englezii nu îi dau României nicio şansă la EURO 2024! Verdict dur pentru grupa „tricolorilor” 19:11 CSM Bucureşti – Dunărea Brăila 35-35! „Thriller” în Liga Naţională de handbal! Brăilencele au reuşit o revenire de senzaţie 18:51 Victor Angelescu, dezvăluire de ultimă oră în scandalul materialelor pirotehnice: „Ştiam că fanii dau cu torţe cu FCSB” 18:50 Sandro Tonali, acuzat de Federaţia Engleză că a pariat din nou! De câte ori a încălcat regulamentul după transferul la Newcastle 18:12 Reacţie categorică a presei din Scoţia, după anunţul făcut de Ianis Hagi: „Este impresionant” 18:00 Tudorel Stoica a reacţionat după declaraţiile lui Gică Hagi despre fiul său, Ianis: „A exagerat, îi face rău băiatului lui” Vezi toate știrile