Închide meniul
EXCLUSIV

Jocurile Olimpice 2020 | Pavel Popescu, mesaj emoţionant pentru Ana Maria Popescu: „Întotdeauna am fost mândru de ea”. Cum a trăit finala soţul vicecampioanei olimpice

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 24 iulie 2021, 18:32

Jocurile Olimpice 2020 | Pavel Popescu, mesaj emoţionant pentru Ana Maria Popescu: „Întotdeauna am fost mândru de ea. Cum a trăit finala soţul vicecampioanei olimpice

Ana Maria Popescu

Profimedia

Pavel Popescu, mesaj emoţionant după ce Ana Maria Popescu a devenit vicecampioană olimpică

Ana Maria Popescu a reuşit un turneu formidabil la Jocurile Olimpice de la Tokyo. Marea noastră campioană a obţinut medalia de argint, după o finală în care a luptat admirabil.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

La scurt timp după ce a obţinut marea performanţă, Pavel Popescu, soţul sportivei, a transmis un mesaj emoţionant.

„A fost mult mai ok decât alte finale, comparativ cu cea de la Rio, pentru că am văzut-o după primele asalturi că este foarte motivată și concentrată. Astăzi chiar am fost relaxat, eram sigur pe ea.

(n.r. Valorează argintul asta cât un aur?) Cu siguranță. Când câștigi medalia de argint, pierzi aurul. Întotdeauna am fost mândru de ea și pentru mine nu a contat niciodată medalia, ci să fie ea mulțumită după ce s-a terminat concursul.

Dacă ea vrea să concureze și la Paris, eu nu pot să nu fiu de acord”, a declarat Pavel Popescu, în exclusivitate, pentru Antena Sport.

Reclamă

Sportiva de 36 de ani a fost desemnată de trei ori cea mai bună spadasină din lume, în 2008, 2009 şi 2013. A câştigat 20 de medalii la campionatele europene şi mondiale. De asemenea a cucerit şi medalia de aur cu echipa la Jocurile Olimpice de la Rio (2016) şi medalia de argint la Jocurile Olimpice de la Beijing (2008).

În 2020, Ana Maria Brânză a câştigat pentru a patra oară în carieră Cupa Mondială de spadă, performanţă ce nu a mai fost atinsă de niciun sportiv.

Jocurile Olimpice 2020 | Prima reacţie a Ana Mariei Popescu după ce a cucerit medalia de argint

Ana Maria Popescu a fost învinsă în finală de sportiva chineză Yiwen Sun, scor 11-10, cu tuşa de aur.

Reclamă 4 / 0/3

La Tokyo, Ana a trecut de Tikanah Abdul Rahman, din Singapore, scor 15-10, apoi de sportiva coreeană Sera Song, scor 15-6, în sferturi de Julia Beljajeva, din Estonia, scor 15-8. În semifinale a trecut de o altă estonă, Katrina Lehis, scor 15-11.

„Sper ca de data asta să fie suficient şi să nu se mai spună Brânză a pierdut aurul. Sper ca medalia asta să cântărească suficient, cât să asigure un buget de bun simţ pentru scrima românească„, a fost prima reacţie a Ana Mariei Popescu la TVR.

Citește și:
Recomandări
  • Ana Maria Popescu a devenit vicecampioană olimpică
  • Pavel Popescu, mesaj emoţionant

 

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
10:57 LIVE VIDEOMarele Premiu de Formula 1™ al Chinei e ACUM, în direct pe Antena 3 CNN şi LIVE STREAM în AntenaPLAY 10:27 „Campioana o să aibă mari probleme!” Marius Șumudică a făcut praf 2 jucători de la FCSB, după 2-2 cu Rapid! 10:10 UPDATEAdrian Mititelu Jr, internat de urgenţă la Floreasca! Care e starea acestuia! Reacţia lui Adrian Mititelu 9:48 A venit nota de plată după FCSB – Rapid 2-2! Ce amendă a primit echipa lui Gigi Becali. Anunțul oficial 9:37 „Nu are rost să ne ascundem după deget” Bogdan Lobonț, verdict despre lupta pentru cupele europene după FCSB – Rapid 2-2 9:30 FotoVictoria Beckham, petrecere fabuloasă cu ocazia împlinirii vârstei de 50 de ani! David Beckham, martor la reunirea Spice Girls! 9:09 „Transmite-le că sunt idioţi!” Ce l-a înfuriat pe Marius Şumudică după FCSB – Rapid 2-2. Anunţ vehement pentru contestatari 8:47 „Nimeni nu l-a lăudat!” Gigi Becali vrea să transfere un jucător de la FCU Craiova! Mesaj direct pentru Adrian Mititelu 8:37 „E singurul care a făcut ceva!” Vedeta care l-a impresionat pe Ilie Dumitrescu, în FCSB – Rapid 2-2 8:17 Gigi Becali a luat la ţintă un alt jucător în afară de Miculescu după derby-ul cu Rapid: „Ești vedetă? Imediat îl trec pe bancă” Vezi toate știrile
Citește și