Închide meniul

Jocurile Olimpice 2020 | România U23 – Coreea de Sud U23 0-4! Umilinţă pentru tricolori. Jucătorii lui Rădoi s-au făcut de râs. Sunt pe ultimul loc în grupă!

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 25 iulie 2021, 15:45

Jocurile Olimpice 2020 | România U23 – Coreea de Sud U23 0-4! Umilinţă pentru tricolori. Jucătorii lui Rădoi s-au făcut de râs. Sunt pe ultimul loc în grupă!

Mirel Rădoi, pe margine la meciul României U23

Profimediaimages

LIVE TEXT România U23 – Coreea de Sud U23 0-4

Min. 90: Gol Coreea de Sud! România U23 – Coreea de Sud U23 0-4. Lee Kang-In a reuşit „dubla”

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Min. 83: Gol Coreea de Sud! România U23 – Coreea de Sud U23 0-3. Lee Kang-In a mărit proporţiile scorului. Umilinţă pentru tricolori!

Min. 83: Penalty pentru Coreea de Sud. Arbitrul a acordat lovitură de la 11 metri după un fault în careu al lui Grigore.

Min. 59: Gol Coreea de Sud! România U23 – Coreea de Sud U23 0-2. Lee Dong-Gyeong a făcut 2-0 după un şut de la distanţă, deviat, la care Aioani nu a avut ce face. Problemele tot mai mari!

Min. 45+1: Ion Gheorghe a fost eliminat la debutul în tricoul României. A primit al doilea cartonaş galben pentru un fault la mijlocul terenului. Dezastru pentru România U23

Reclamă

Min. 45: Repriză de coşmar. Aioani a fost aproape să fie şi el autorul unui autogol. A scăpat mingea printre picioare, dar a fost salvat de bară!

Min. 43: Am scăpat de primirea unui nou gol. Dobre a gafat în marginea careului, iar adversarii puteau profita. Şutul decarului Coreei de Sud a trecut puţin pe lângă vinclu!

Min. 33: Şansă uriaşă ratată de reprezentativa noastră. Asiaticii au făcut o eroare uluitoare: portarul Coreei de Sud a prins în braţe mingea primită de la un coechipier. Arbitrul a acordat lovitură indirectă, dar Ciobanu nu a putut să înscrie din 7 metri!

Reclamă 4 / 0/3

Min. 28: Autogol România U23. România U23 – Coreea de Sud U23 0-1. Marius Marin a avut un ghinion teribil şi a trimis mingea în proprie poartă, după centrarea unui adversar. Căpitanul naţionalei olimpice a României a încercat să respingă, dar a avut o execuţie ratată şi l-a învins pe Aioani

Min. 1: A început meciul.

ROMÂNIA U23: Aioani – Ghiță, Marin, Pașcanu – I. Gheorghe, Ciobanu, Dulca, Boboc – Sefer, Ganea, Dobre

Rezerve: Popa, Băluță, Gheorghe, Florescu, Chindriș, Grigore, Sîntean
Antrenor: Mirel Rădoi

COREEA DE SUD U23: Song Bum-Woo – Seol Young-Woo, Jeong Tae-Wook, Park Ji-Su, Kang Yoon-Sung – Lee Dong-Gyeong, Won Du-Jae, Jung Seung-Won, Lee Dong-Jun – Um Won-Sang – Hwang Ui-jo
Rezerve: Ajn Joon-So, Kim Jae-Woo, Kwon Chang-Hoon, Lee Kang-In, Lee Sang-Min, Lee You-Hyeon, Song Min-Kyu
Antrenor: Kim Hak-bum

Tricolorii au început cu dreptul competiţia şi au învins-o la debut pe Honduras U23, scor 1-0. Chiar dacă nu au trimis niciun şut pe spaţiul porţii, fotbaliştii din reprezentativa olimpică a României au profitat de autogolul lui Oliva.

După victoria obţinută în primul meci din grupă, Mirel Rădoi s-a declarat mulţumit de prestaţia jucătorilor săi. Totuşi, s-a plâns de forma fizică a fotbaliştilor. Selecţionerul e cu gândul la o medalie.

Reclamă

Mă bucur că au înţeles, jucătorii au curaj şi personalitate. Suntem şi la un nivel fizic nu foarte bun. Sperăm ca de la meci la meci să mai acumulăm ceva şi să putem juca mult mai repede tranziţia pozitivă. Chiar şi în grupa noastră favorită la locul 1 era Coreea de Sud, dar am spus atenţie la Noua Zeelandă. Mă bucur că noi am câştigat, pentru că în următoarele două partide cu 3 puncte putem fi calificaţi mai departe, sau chiar şi cu un egal.

Am fost asaltaţi cu mesaje încă de dimineaţă, mă bucur că am început cu dreptul. Le urăm multă baftă şi celor din delegaţia României. Am venit aici ca nişte învingători, cu toţii am demonstrat ceva. Atât noi, cât şi ceilalţi participanţi”, a declarat Mirel Rădoi la TVR.

Noua Zeelandă a bătut Coreea de Sud

Noua Zelandă a învins, joi, la Kashima, cu scorul de 1-0 (0-0), reprezentativa Coreei de Sud, în primul meci al Grupei B a turneului olimpic de fotbal, din care face parte şi România.

Wood a marcat golul, în minutul 70. El s-a trezit în marginea careului mic cu o minge ricoşată de la un adversar şi, singur cu portarul, a înscris lejer.

Iniţial, reuşita a fost anulată pe motiv de ofsaid, dar golul a fost validat ulterior cu ajutorul VAR. Înaintea competiţiei, Noua Zeelandă era echipa cel mai slab cotată din Grupa B, iar Coreea de Sud, principala favorită.

Programul României la Jocurile Olimpice 2020

Joi, 22 iulie

Noua Zeelandă – Coreea de Sud 1-0
Honduras – România 0-1

Duminică, 25 iulie

Noua Zeelandă – Honduras
România – Coreea de Sud, 14:00 ora României

Miercuri, 28 iulie

România – Noua Zeelandă (ora locală 17:30, Sapporo) 11:30, ora României
Coreea de Sud – Honduras (ora locală 17:30, Yokohama)

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:15 „Hai, mă, Gicane, chiar așa?” Dialog spumos între Gică Hagi și Ciprian Marica! „Pariul” făcut de „Rege” 14:08 0-57, una dintre cele mai severe înfrângeri din istoria hocheiului. România, pe lista meciurilor cu diferenţe uriaşe de scor 14:03 UTA – Oţelul LIVE SCORE (16:45). Duel de foc pentru primul loc între Mircea Rednic şi Dorinel Munteanu 13:37 Jucătorul propus la Rapid, de la FCSB! Mesajul clar al lui Dumitru Dragomir: „Să-l ia!” 13:22 Iuliana Demetrescu, o nouă delegare de lux! Arbitra jignită de Gigi Becali va arbitra o semifinală de Liga Campionilor 12:44 Ce cotă a ajuns să aibă Simona Halep la câştigarea Roland Garros 2024. Simo a jucat un singur meci de la revenire 12:41 Echipa care îl regretă pe Ianis Hagi! Fiul „Regelui”, lăudat deși nu joacă la Alaves: „Este protagonist! Viitorul încă se scrie!” 12:31 Emoţii pentru Florinel Coman şi FCSB, înaintea meciului cu Farul! Ce şanse are să joace în meciul care poate decide titlul 12:01 Motivul pentru care Cristi Săpunaru a fost lăsat pe bancă de Bogdan Lobonț, la Farul – Rapid! Anunțul căpitanului giuleștenilor 11:37 „M-a bulversat” Bogdan Lobonţ, făcut praf după înfrângerea lui Rapid cu Farul: „Echipă deplorabilă” Vezi toate știrile
Citește și