Închide meniul

Jocurile Olimpice 2020 | Simone Biles, făcută praf după ultimele retrageri. „Nu este nimic curajos, eroic. Nu poţi renunţa atunci când lucrurile devin mai grele”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 29 iulie 2021, 9:28

Jocurile Olimpice 2020 | Simone Biles, făcută praf după ultimele retrageri. „Nu este nimic curajos, eroic. Nu poţi renunţa atunci când lucrurile devin mai grele

Jocurile Olimpice 2020 | Simone Biles va participa în finala de la bârnă

Profimediaimages

„Nu este nimic curajos, eroic sau inspiraţional într-un abandon. Când te consideri cea mai mare gimnastă din istorie, nu poţi renunţa atunci când lucrurile devin mai grele sau când faci o anumită greşeală.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Sunt sigur că Simone Biles ştie asta în inima ei, pentru că este o mare campioană şi marii campioni pur şi simplu nu fac asta”, a spus Piers Morgan, în rubrica din Daily Mail.

Jocurile Olimpice 2020 | Simone Biles s-a retras din finala de la individual compus

Simone Biles s-a retras, miercuri, şi din finala la individual compus de la Jocurile Olimpice, după cea pe echipe din ziua precedentă. Biles a invocat că nu este pregătită ”mental” suficient, informează news.ro.

Forul american de profil a anunţat retragerea lui Biles, iar locul acesteia în finală la individual compus va fi luat de Jade Carey, coechipiera sa, care a încheiat calificările pe locul 9 şi nu avea drept de participare, fiind deja calificate Biles şi Lee. Regulamentul impune două sportive/ţară în finale.

„Valul de dragoste şi susţinere pe care l-am primit m-au făcut să-mi dau seama că reprezint mai mult decât realizările mele şi gimnastica mea, ceea ce nu am crezut niciodată până acum”, a scris pe Twitter Biles, miercuri seară.

Reclamă

USA Gymnastics a mai precizat că Simone Biles va fi supusă unei evaluări înaintea deciziei de a intra în finalele pe aparate, programate între 1-3 august. Biles este singura gimnastă din competiţie care a obţinut calificarea în toate finalele individuale.

Ea s-a retras din competiţie şi marţi, după prima rotaţie a finalei pe echipe. SUA s-au clasat pe locul 2, după Rusia.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • Simona Biles acuză probleme mentale la Tokyo 2020
  • Americanca s-a retras din concursul de individual compus

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:32 Gigi Becali şi Dan Şucu, luptă strânsă pentru Louis Munteanu! Ce sumă cere Fiorentina pentru atacantul român 15:17 Când vor afla Corvinul Hunedoara și Oțelul Galați dacă vor primi licența pentru Europa League! Răzvan Burleanu a făcut anunțul 15:01 Zeljko Kopic a dezvăluit prin ce trece Homawoo, după accidentarea gravă suferită de Luca Mihai: „Nu se simte bine” 14:47 Daniel Niculae are o nouă funcție importantă la Rapid! Victor Angelescu a făcut anunțul oficial 14:44 „Jucătorii sunt înfometaţi!” Ce a observat Elias Charalambous la antrenamentul FCSB-ului, înaintea derby-ului cu Rapid 14:23 Răzvan Burleanu i-a fixat termenul limită lui Edi Iordănescu: „Acesta este obiectivul nostru” 14:14 „A suferit atât timp fără vină..” Ion Țiriac o cere pe Simona Halep la Jocurile Olimpice! A dat și un verdict despre „Simo” 13:45 „Recoltă bună, fermierii mei” Granzii din Premier League au fost făcuţi praf, după o săptămână europeană de coşmar 13:40 „Fără subiectivism!” Cristi Balaj, verdict sincer despre lupta pentru locul 2 din Liga 1! Ce a spus despre șansele CFR-ului 13:24 Veste de ultim moment despre Alexandru Băluţă! Ce se întâmplă cu mijlocaşul, înainte de FCSB – Rapid Vezi toate știrile
Citește și