Închide meniul

Jocurile Olimpice 2021 | Anunț teribil făcut de Larisa Iordache. „Durerile sunt foarte greu de suportat!” Care e singura probă la care va concura

Alexandru Ivan Publicat: 21 iulie 2021, 17:41

Jocurile Olimpice 2021 | Anunț teribil făcut de Larisa Iordache. „Durerile sunt foarte greu de suportat! Care e singura probă la care va concura

Larisa Iordache, anunț teribil înainte de Jocurile Olimpice

SportPictures / Mihaela Bobar / SportPictures via Hepta

  • Larisa Iordache, anunț teribil înainte de Jocurile Olimpice
  • Problemele sportivei noastre nu s-au terminat

Larisa Iordache a precizat că durerile de la gleznă nu-i permit să participe și la proba de individual compus.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Larisa Iordache, anunț teribil înainte de Jocurile Olimpice 2021

“Mă doare foarte rău glezna. Durerile sunt foarte greu de suportat. Am avut antrenament şi în sala de competiţii, iar bârna pe care vom concura îmi place foarte mult. Sper ca în calificări să am o zi bună, să fiu liniştită când mă voi prezenta în faţa arbitrelor”, a declarat sportiva, potrivit Federației Române de Gimnastică.

În schimb, Maria Holbură va concura la toate cele 4 aparate. Larisa Iordache şi Maria Holbură vor avea antrenamentul pe podium, joi, în intervalul orar alocat celei de-a III-a subdiviziuni. Ca şi în calificări, ele vor începe acomodarea la bârnă.

Reclamă

Înaintea Jocurile Olimpice, Larisa Iordache a trecut prin momente tragice. Mama ei, care se lupta cu o boală necruțătoare, a decedat. Femeia făcuse ședințe de chimioterapie în ultima perioadă a vieții.

Marian Drăgulescu: „Am două sărituri încă foarte valoroase în acest moment”

Singurul reprezentant al României în concursul olimpic masculin la gimnastică, Marian Drăgulescu, a intrat pentru prima oară în sala Ariake Gymnasium Centre, la antrenamentul pe podium, alături de ceilalţi gimnaşti care vor concura sâmbătă în prima subdiviziune de calificări.

Reclamă

Am două sărituri încă foarte valoroase în acest moment. Mai am de muncit încă două zile pentru a pune la punct ultimele detalii”, a declarat Drăgulescu.

Programul competiţiei de gimnastică de la JO”

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:29 Modul incredibil prin care avocaţii încearcă să îl scape pe Mario Iorgulescu de condamnarea de 13 ani şi 8 luni de închisoare 9:26 Bernadette Szocs, după victoria uriaşă cu Adriana Diaz, de la Incheon: „Dacă voi juca aşa, va urma un alt rezultat mare” 9:05 Carlos Alcaraz, eliminat de Grigor Dimitrov din sferturile turneului de la Miami! Principalul favorit a fost spulberat de bulgar 8:43 Schimbări uriașe la FCSB. Cinci jucători, gata să plece de la echipa lui Gigi Becali chiar dacă vor câștiga titlul 8:42 Andrei Nicolescu a anunţat măsuri dure după ce Dinamo va juca 4 meciuri cu porţile închise: „Ca la aeroport!” 8:32 VIDEOEliza Samara a făcut show în ultimele două puncte ale meciului cu Wang Yidi. A fost aplaudată şi de adversara de la Incheon 8:30 VIDEOBernadette Szocs – Adriana Diaz 3-0. Bernie, victorie uriaşă şi calificare în sferturile WTT Champions Incheon 2024 7:50 VIDEOEliza Samara – Wang Yidi 1-3, live în AntenaPLAY. Românca a jucat senzaţional, dar s-a oprit în optimi la WTT Champions Incheon 28
mart.
23:35
Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania
28
mart.
23:35
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul!
Vezi toate știrile
Pe același subiect
Ce a şocat-o pe Larisa Iordache la iubitul ei, Cristian Chiriţă
Extra • 9 ian., 21:34
FOTO
„A depăşit cu mult imaginaţia!” Larisa Iordache, emoţionată până la lacrimi când a fost cerută de soţie: „Încă suntem copleşiţi”
"Se măreşte familia?" Larisa Iordache, răspuns fără menajamente după ce a fost cerută în căsătorie
Diverse • 6 ian., 9:30
FOTO
„Se măreşte familia?” Larisa Iordache, răspuns fără menajamente după ce a fost cerută în căsătorie! Când va avea loc nunta
Extra • 3 ian., 19:59
FOTO
Momentul în care Cristian Chiriţă a cerut-o de soţie pe Larisa Iordache! Fosta gimnastă a păşit în locaţia de vis legată la ochi!
Extra • 2 ian., 18:58
FOTO
Larisa Iordache se căsătoreşte! Primele imagini cu fosta gimnastă şi logodnicul ei, după ce a spus DA!
Simona Halep, încurajată de o mare campioană, la intrarea în 2024
Tenis • 1 ian., 18:38
Simona Halep, încurajată de o mare campioană, la intrarea în 2024: „Trebuie să rămână cu psihicul puternic”