Jocurile Olimpice de la Tokyo | Simona Halep şi ceilalţi sportivi români vor fi blocaţi în Satul Olimpic. Regulile dure impuse de organizatori

De Antena Sport
Publicat: 19 martie 2021, 16:20
Actualizat: 14 mai 2021, 17:24

Sportivii care vor participa la Jocurile Olimpice vor trebui să respecte reguli drastice. Ei nu vor putea părăsi Satul Olimpic de la Tokyo decât în cazuri excepţionale.

Reclamă
Simona Halep

profimediaimages

Simona Halep şi ceilalţi sportivi români care vor lua parte la Jocurile Olimpice de la Tokyo vor fi blocaţi în Satul Olimpic. Ieşirea se va face doar cu o permisiune specială.

Reclamă

Ce reguli vor trebui să respecte sportivii în Satul Olimpic de la Tokyo

Anunţul a fost făcut de Andrei Konokotin, directorul general al Comitetului Olimpic din Rusia, citat de sportal.bg.

"Ieşirea în afara Satului Olimpic este interzisă. Aceasta va fi posibilă doar în cazuri excepţionale, cu o permisiune specială. Atleţii şi angajaţii nu vor voie să asiste la competiţii din alte sporturi. 

Sosirea în Satul Olimpic va fi posibilă cu cel mult cinci zile înainte de startul competiţiei. Plecarea trebuie să aibă loc în decurs de 48 de ore de la terminarea competiţiei", a declarat Konokotin.

Şedinţă decisivă la Tokyo

Sâmbătă, Comitetul de Organizare al Jocurilor Olimpice de la Tokyo se va întâlni cu reprezentanţii guvernului Japoniei. La această şedinţă se va decide dacă spectatorii din afara ţării vor avea acces în tribune la competiţiile importante. Potrivit presei japoneze, şansele ca acest lucru să se întâmple sunt minime.

Reclamă

Vor mai fi prezenţi reprezentanţi ai Comitetului Olimpic Internaţional, ai Comitetului Paralimpic şi ai guvernul Capitalei Tokyo.

Amânate cu un an din cauza pandemiei de coronavirus, Jocurile Olimpice de la Tokyo vor avea loc între 23 iulie şi 8 august.

Simona Halep visează la o medalie la Tokyo

Jocurile Olimpice sunt principalul obiectiv al anului penrtru Simona Halep. "Vreau să merg 100% la Olimpiadă şi vreau să fac şi treabă bună. Se vorbeşte din ce în ce mai mult despre Olimpiadă, sper să iau o medalie. Sper să nu fie la fel de greu cum a fost în Australia, pentru că a fost un pic greu", a declarat Halep, luna trecută.

Campioana de la Wimbledon visează să urce pe podium atât în proba de simplu, cât şi la dublu mixt. Va face pereche cu Horia Tecău.

"Normal aşa s-a hotărât şi aşa a rămas, să joc la dublu cu Horia. Probabil prin mai-iunie o să începem să ne antrenăm", a precizat Simona Halep.

Reclamă

EMISIUNI

Dan Petrescu, la AS.ro LIVE

Ultimele știri
4
iul.
22:25
Gabriel Tamaş, replică virală: „Nici când eram mic nu am băut apă plată!”
4
iul.
22:09
Cristian Tudor Popescu, după ce Simona Halep a „distrus-o” pe Badosa: „S-a plimbat năucită pe teren, aştepta să piardă!”
4
iul.
22:07
Răzvan Lucescu, anunţ şoc! Antrenorul lui PAOK e cu gândul la retragere: „Îmbătrânesc şi mă gândesc serios să mă opresc!”
4
iul.
21:52
VIDEONana Boateng, pregătit înainte de Pyunik – CFR Cluj: „Toţi suntem gata”
4
iul.
21:50
VIDEODan Petrescu, discurs uluitor înainte de Pyunik – CFR Cluj: „Putem să şi pierdem!” „Bursucul” a făcut iar praf fotbalul românesc: „Uităm unde suntem!”
4
iul.
21:39
VideoBănel Nicoliţă, amintiri senzaţionale înainte să facă show la Splash! Dialog fabulos cu fraţii săi: „‘Aruncă-te!’ / ‘Nu, nu mă arunc!'”
4
iul.
21:00
Wimbledon 2022 | Simona Halep, lăudată în presa internaţională după prestaţia stelară cu Paula Badosa! Cifrele uluitoare ale campioanei noastre
4
iul.
20:50
Reacţii fabuloase după ce Simona Halep a „demolat-o” pe Badosa: „Nu s-a chinuit s-o bată!” / „E agresivă, mai bună pe iarbă decât pe zgură!”
4
iul.
20:40
Simona Halep – Amanda Anisimova, în sferturi la Wimbledon 2022. „Simo” conduce la duelurile directe
4
iul.
20:30
Simona Halep vrea să fie din nou „regină” la Wimbledon: „E o plăcere! Terenul este deosebit!”
Pe același subiect
Simona Halep, prestaţie fabuloasă cu Paula Badosa
Wimbledon • 4 iul., 23:30
Simona Halep, gata să dea totul pentru un nou titlu la Wimbledon: „Mă simt puternică!” + Avertisment pentru Amanda Anisimova: „O aștept cu nerăbdare!”
Cristian Tudor Popescu
Wimbledon • 4 iul., 22:09
Cristian Tudor Popescu, după ce Simona Halep a „distrus-o” pe Badosa: „S-a plimbat năucită pe teren, aştepta să piardă!”
Simona Halep, prestaţie fabuloasă cu Paula Badosa
Wimbledon • 4 iul., 21:00
Wimbledon 2022 | Simona Halep, lăudată în presa internaţională după prestaţia stelară cu Paula Badosa! Cifrele uluitoare ale campioanei noastre
Close