Închide meniul

Jocurile Olimpice de la Tokyo | Simona Halep şi ceilalţi sportivi români vor fi blocaţi în Satul Olimpic. Regulile dure impuse de organizatori

Reclamă

Antena Sport Publicat: 19 martie 2021, 16:20 / Actualizat: 14 mai 2021, 17:24

Jocurile Olimpice de la Tokyo | Simona Halep şi ceilalţi sportivi români vor fi blocaţi în Satul Olimpic. Regulile dure impuse de organizatori

profimediaimages

Simona Halep va trebui să respecte reguli dure la Jocurile Olimpice de la Tokyo

Simona Halep şi ceilalţi sportivi români care vor lua parte la Jocurile Olimpice de la Tokyo vor fi blocaţi în Satul Olimpic. Ieşirea se va face doar cu o permisiune specială.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ce reguli vor trebui să respecte sportivii în Satul Olimpic de la Tokyo

Anunţul a fost făcut de Andrei Konokotin, directorul general al Comitetului Olimpic din Rusia, citat de sportal.bg.

"Ieşirea în afara Satului Olimpic este interzisă. Aceasta va fi posibilă doar în cazuri excepţionale, cu o permisiune specială. Atleţii şi angajaţii nu vor voie să asiste la competiţii din alte sporturi. 

Sosirea în Satul Olimpic va fi posibilă cu cel mult cinci zile înainte de startul competiţiei. Plecarea trebuie să aibă loc în decurs de 48 de ore de la terminarea competiţiei", a declarat Konokotin.

Şedinţă decisivă la Tokyo

Sâmbătă, Comitetul de Organizare al Jocurilor Olimpice de la Tokyo se va întâlni cu reprezentanţii guvernului Japoniei. La această şedinţă se va decide dacă spectatorii din afara ţării vor avea acces în tribune la competiţiile importante. Potrivit presei japoneze, şansele ca acest lucru să se întâmple sunt minime.

Reclamă

Vor mai fi prezenţi reprezentanţi ai Comitetului Olimpic Internaţional, ai Comitetului Paralimpic şi ai guvernul Capitalei Tokyo.

Amânate cu un an din cauza pandemiei de coronavirus, Jocurile Olimpice de la Tokyo vor avea loc între 23 iulie şi 8 august.

Simona Halep visează la o medalie la Tokyo

Jocurile Olimpice sunt principalul obiectiv al anului penrtru Simona Halep. "Vreau să merg 100% la Olimpiadă şi vreau să fac şi treabă bună. Se vorbeşte din ce în ce mai mult despre Olimpiadă, sper să iau o medalie. Sper să nu fie la fel de greu cum a fost în Australia, pentru că a fost un pic greu", a declarat Halep, luna trecută.

Reclamă 4 / 0/3

Campioana de la Wimbledon visează să urce pe podium atât în proba de simplu, cât şi la dublu mixt. Va face pereche cu Horia Tecău.

"Normal aşa s-a hotărât şi aşa a rămas, să joc la dublu cu Horia. Probabil prin mai-iunie o să începem să ne antrenăm", a precizat Simona Halep.

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:39 Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro 0:21 Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!” 0:07 „Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali 0:05 Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!” 24
apr.
23:40
Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu
24
apr.
22:40
Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar!
24
apr.
22:40
Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească
24
apr.
22:35
VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter
24
apr.
22:30
VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu
24
apr.
22:26
Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024
Vezi toate știrile
Citește și