Închide meniul

Jocurile Olimpice | FRF, prima reacţie după România U23 – Honduras U23 1-0: „Nu am fost frumoşi, dar am fost educaţi!” + Săgeţi către cluburile din Liga 1

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 22 iulie 2021, 16:26

Jocurile Olimpice | FRF, prima reacţie după România U23 – Honduras U23 1-0: „Nu am fost frumoşi, dar am fost educaţi! + Săgeţi către cluburile din Liga 1

România

Profimedia

FRF, prima reacţie după succesul fără şut pe poartă al tricolorilor la Jocurile Olimpice 2020

Pentru confruntarea de azi, Mirel Rădoi a folosit un sistem cu trei fundaşi centrali, unul dintre ei, Marius Marin, fiind un mijlocaş defensiv. România a câştigat fără şut pe poartă, însă Mihai Stoichiţă priveşte partea plină a paharului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Pentru ce a fost azi, Mirel nu poate fi acuzat nimic. Am stat bine pe faza de apărare, din păcate nu am fost foarte bine pe finalizare. Nu am fost frumoşi, dar am fost educaţi. Filosofia de joc de astăzi a fost exact cea care trebuia. Ştie ce jucători are la îndemână. Prima convorbire a avut loc cu 2 ore şi jumătate înainte de meci. După şedinţa tehnică am vorbit cu el. Nu am putut să mă duc la Tokyo, faptul că nu puteam să stau cu el şi cu echipa în permanentă legătură”, a declarat Mihai Stoichiţă pentru TVR.

Mihai Stoichiţă, săgeţi către cluburile din Liga 1

Directorul tehnic al FRF a fost dezamăgit de atitudinea cluburilor din Liga 1, care nu au lăsat cei mai importanţi jucători la Tokyo. Stoichiţă era convins că ţara noastră putea obţine o medalie dacă avea un lot puternic.

„Eu nu cred că le convine coreenilor un meci egal, după rezultatul pe care l-au avut cu Noua Zeelandă. Dar eu cred că pentru noi şi un meci egal este bun. Trebuie să fim speculativi. Suntem favoriţi la ora actuală şi să practicăm un fotbal pragmatic, care să ne scutească de un efort foarte mare în ultima etapă din grupe şi să ne putem pregăti pentru meciul din turul următor.

Cuvântul ăsta de un pic de suferinţă ar trebui să revină în vocabularul fotbaliştilor noştri. Nu putem să omitem că de multe ori am suferit şi am mers mai departe. Mirel Rădoi îi poate convinge pe aceşti băieţi că, cu un pic de suferinţă, putem merge mai departe.

Reclamă

O medalie… eram siguri de ea în cazul în care am fi respectat mai mult această competiţie. Nu ştiu cine a inoculat acest termen de competiţie slabă. Spania s-a dus cu şase titulari de la naţionala mare. Dacă am fi avut toţi jucătorii care aveau dreptul să joace, un lot definit şi nu tot timpul supus unor decizii de ultimă oră…probabil am fi fost îndreptăţiţi să credem într-o medalie”, a mai spus oficialul FRF.

Tricolorii se bucură după primul gol cu Honduras
Bucuria tricolorilor după golul marcat cu Honduras

Honduras U23 – România U23 0-1! Tricolorii lui Rădoi au debutat cu dreptul la Olimpiadă, fără să tragă pe poartă

Tricolorii lui Mirel Rădoi debutează cu dreptul la Jocurile Olimpice de la Tokyo. România U23 a învins cu 1-0 Honduras U23. La finalul meciului, tinerii noștrii jucători au fost foarte emoționați și au izbucnit în lacrimi.

Honduras U23 – România U23 0-1. Rădoi a știut cum să-și organizeze jucătorii și a reușit să obțină un prim succes în Japonia. România nu a tras niciun șut pe poartă. Reușita noastră a venit în urma unui autogol. Ciobanu a bătut bine o lovitură de la colț, iar Oliva și-a deviat mingea în propria poartă.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:51 NEWS ALERT„O problemă reală şi gravă!” Prima decizie luată de Dan Şucu, după ce Daniel Niculae a ajuns să fie urmărit penal 17:31 „Să facem un meci mare!” Gică Hagi avertizează că e gata să strice sărbătoarea de titlu a FCSB-ului: „Avem oxigen!” 17:30 Conducătorii lui Dinamo, făcuţi praf de o legendă a „câinilor”: „Eu am girat să vină aceşti oameni”! Reacţia lui Dănuţ Lupu 16:54 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 26 aprilie 16:42 „Nu poţi să te dai în spectacol!” Florinel Coman a aflat cum e viaţa în Qatar: „Mâncare bună, plaje şi acces la orice” 16:27 Surpriză la FCSB! Jucătorul pe care Gigi Becali îl vrea în primul 11: „Va intra și va juca titular” 15:31 Ebru Bolat s-a calificat la Jocurile Olimpice de la Paris! Va reprezenta România la iahting! 15:22 „Toată lumea așteaptă titlul!” Elias Charalambous, declarație în forță înainte de FCSB – Farul! 14:50 FRF a anunțat ce echipe au primit licența pentru cupele europene! Ce se întâmplă cu Corvinul Hunedoara 14:41 Reacția lui Gigi Becali, după ce a aflat că Risto Radunovic e pe lista lui CFR Cluj! Mesaj direct pentru vedeta de la FCSB Vezi toate știrile
Citește și