Închide meniul
VIDEO

Jocurile Olimpice | „Mai bine că n-am echipă, n-a avut cine să-mi blocheze convocarea!” :) Tricolorul care face haz de necaz. Mirel Rădoi l-a chemat de urgenţă

Reclamă

Publicat: 11 iulie 2021, 18:42

Jocurile Olimpice | „Mai bine că n-am echipă, n-a avut cine să-mi blocheze convocarea! :) Tricolorul care face haz de necaz. Mirel Rădoi l-a chemat de urgenţă

Mirel Rădoi nu ar refuza o ofertă de la FCSB

Profimedia

„Aţi văzut ce discuţii sunt. O echipă te lasă, alta nu te lasă. La mine a fost mai simplu, eu trebuia să fiu de acord. N-a avut cine să-mi blocheze convocarea”, a râs Florin Ştefan, într-un interviu acordat pentru FRF TV.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ştefan a făcut parte din echipa care a adus calificarea la Tokyo. El a jucat trei din cele patru meciuri de la Euro 2019, la care naţionala de tineret a ajuns până în semifinale. „Cu cât trece timpul mai mult, cu atât ne dăm seama mai mult ce am realizat”, spune fostul fundaş al lui Sepsi.

Florin Ştefan a rămas fără echipă. El a fost chemat în ultima clipă de Mirel Rădoi, care s-a lovit de refuzul multor cluburi.

„Eram afară cu prietenii, pe bancă, când am văzut că mă sună Mister. M-a anunţat că trebuie să vin de urgenţă la echipa naţională. Nu mă aşteptam să mai fiu convocat. (…) Prima dată când am văzut lotul m-am simţit puţin supărat, dezamăgit. Dar era într-un fel normal”, a mai spus Ştefan.

El a jucat în ultimele 3 sezoane la Sepsi, pentru care a adunat 87 de meciuri şi 5 goluri.

Reclamă

„Sper să merg într-un campionat puternic. Eu mi-aş dori într-un din primele cinci campionate ale Europei. Dar va conta şi de evoluţiile mele de la Jocurile Olimpice”, a încheiat Ştefan.

România U23 – Arabia Saudită U23 1-1

Florin Ştefan a fost titular în primul amical al României U23, jucat astăzi: scor 1-1, cu Arabia Saudită.

România (U23): Aioani – Paşcanu, Ghiţă, Grigore – Marin – Raţiu, Ciobanu, Florescu, Ştefan – Dobre, Ganea

Reclamă 4 / 0/3

Jocurile Olimpice de la Tokyo vor avea loc între 21 iulie şi 7 august. România participă după o pauză de 57 de ani.

Programul României la Jocurile Olimpice

Joi, 22 iulie

Honduras – România (ora locală 20:00, Kashima) 14:00, ora României

Duminică, 25 iulie

România – Coreea de Sud (ora locală 20:00), Kashima) 14:00, ora României

Miercuri, 28 iulie

România – Noua Zeelandă (ora locală 17:30, Sapporo) 11:30, ora României

Reclamă

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:37 VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică 23:29 „Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani 23:19 Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu 23:12 „Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani 23:01 Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!” 22:53 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 22:50 Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!” 22:20 „Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani 22:18 Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost” 21:59 Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League Vezi toate știrile
Citește și