Închide meniul

Larisa Iordache, eroina noastră! S-a calificat la Jocurile Olimpice în seara în care a ajuns la spital. "A tras până la capăt"

Reclamă

Antena Sport Publicat: 22 aprilie 2021, 6:57 / Actualizat: 14 mai 2021, 17:24

Larisa Iordache, eroina noastră! S-a calificat la Jocurile Olimpice în seara în care a ajuns la spital. "A tras până la capăt"

Facebook FR Gimnastică

Larisa Iordache a avut mari probleme de sănătate la Basel

"Știm cu toții că în spatele fiecărei mari performanțe regăsim ani de muncă, sacrificii, eforturi, accidentări, momentele grele, dar și multă pasiune.
Calificarea olimpică de ieri a Larisei Iordache ne-a adus tuturor o mare bucurie, iar ei și antrenorilor ei o împlinire deosebită și o răsplată de neprețuit pentru tot ceea ce au construit în ultimii ani, împreună.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ceea ce nu se știe însă este că Larisa a concurat aseară nefiind în cea mai bună formă fizică. A luptat cu propriul organism și a tras până la capăt. Nu a mai permis vreunui impediment să îi mai stea în calea visului. 

Larisa Iordache este o eroină după calificarea la Jocurile Olimpice

O eroină am putea spune. De ce spunem asta? Pentru că Larisa a avut parte de o seară grea, o seară în care a ajuns la spital, cu febră, dureri și stare generală proastă. Primele investigații au dezvăluit o infecție la nivelul rinichilor, însă determinarea diagnosticului este în desfășurare.

După accidentarea la tendonul ahilian din 2017 și mai multe intervenții chirurgicale și recuperări îndelungate, a mai fost nevoie de un prag de trecut pentru a ajunge la Olimpiadă. Campioana noastră l-a trecut, nu a mai permis încă o piedică. Sănătate multă, Lari! Curaj și încredere!", este mesajul postat pe Facebook de Federaţia Română de Gimnastică. 

Reclamă

Larisa Iordache s-a calificat la Jocurile Olimpice

Larisa Iordache s-a calificat, miercuri, la JO de la Tokyo, de pe al doilea loc calificant disponibil la individual-compus, la CE de la Basel. Federaţia Română de Gimnastică a transmis un mesaj, miercuri seară, afirmând că Larisa Iordache a obţinut calificarea individuală la Jocurile Olimpice de la Tokio, graţie evoluţiei din calificările Campionatelor Europene de la Basel şi că a fost un drum lung şi anevoios, însă cu încredere, răbdare, perseverenţă şi multă muncă totul a prins contur.

Cu un total de 54.698 puncte, Iordache a ocupat locul 4 în calificări, după trei rusoaice, şi a obţinut calificarea la Tokyo. Iordache s-a calificat deoarece dintre cele trei rusoaice doar una va merge la JO de la Tokyo.

Conform regulamentului, la JO de la Tokyo ajung sportivele clasate pe primele două locuri în calificări la individual-compus, care nu au obţinut anterior ”biletele” la Olimpiadă.

Reclamă 4 / 0/3

România mai are doi gimnaşti calificaţi anterior la Jocurile Olimpice: Marian Drăgulescu şi Maria Holbură.

Recomandări
  • Larisa Iordache s-a calificat la Jocurile Olimpice
  • Iordache a avut probleme medicale la CE de la Basel

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18
apr.
23:57
PAOK – Club Brugge 0-2. Răzvan Lucescu a ratat calificarea în semifinalele Conference League! Dueluri „de foc” în semifinale
18
apr.
23:50
„Steaua fără nume!” Marcel Răducanu, verdict despre sezonul de vis făcut de FCSB! Mesaj direct pentru echipa lui Gigi Becali
18
apr.
23:45
„Nu vreau să creez tensiune!” Vlad Chiricheş, mesaj ferm pentru Edi Iordănescu: „Regret că am spus asta! M-am hazardat!”
18
apr.
23:38
„Să dea mai mult, la cât sunt plătiți!” Ioan Ovidiu Sabău și-a atacat jucătorii după Oțelul – U Cluj 2-1!
18
apr.
23:14
Scene uluitoare cu Emiliano Martinez în Lille – Aston Villa. La un pas să fie eliminat! A dansat ca în finala Cupei Mondiale
18
apr.
23:12
„Ne lipsește partea financiară! Avem cel mai mic buget!” Dorinel Munteanu, strigăt de ajutor după calificarea în finala Cupei
18
apr.
22:47
Dan Nistor s-a prăbuşit emoţional după înfrângerea cu Oţelul: „Frustrant şi dureros! Mulţi nu vom dormi la noapte!”
18
apr.
22:41
„E dureros!” Alex Chipciu și-a turnat cenușă în cap după ce și-a dat autogol în Oțelul – U Cluj! A vorbit și despre noul obiectiv
18
apr.
21:55
„Mulți patroni încearcă să îl imite” Ovidiu Burcă, laude la scenă deschisă pentru Gigi Becali! A spus și de ce are succes FCSB
18
apr.
21:43
Oţelul – Corvinul este finala Cupei României! Gălăţenii s-au calificat după un autogol marcat de Chipciu în minutul 90
Vezi toate știrile
Citește și