Închide meniul

Mirel Rădoi, anunţ îngrijorător de la Tokyo. Ce spune despre şansele României U23 de a trece de faza grupelor. „Coreea de Sud este favorită!”

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 21 iulie 2021, 13:07

Mirel Rădoi, anunţ îngrijorător de la Tokyo. Ce spune despre şansele României U23 de a trece de faza grupelor. „Coreea de Sud este favorită!

Mirel Rădoi, lovit de ghinion înainte de Macedonia de Nord - România

Profimediaimages

Rădoi este sigur că reprezentativa Coreei de Sud este favorită la calificarea de pe primul loc. A explicat şi care sunt marile avantaje ale asiaticilor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mirel Rădoi, anunţ îngrijorător de la Tokyo

Mai sunt două posturi de clarificat pentru titularizare, în rest știm echipa pentru mâine. Mai avem antrenamentul din această seară, iar mâine la prânz vom definitiva primul 11. În mare, însă, cunoaștem echipa de start, în urma rapoartelor noastre, în urma pregătirii din țară și de aici, din Japonia.

Coreea de Sud e favorită la locul 1 în această grupă pentru că au avut nevoie de mai puțin timp să se adapteze la fusul orar, cunosc particularitățile acestei zone unde jucăm, formează un lot foarte competitiv și puternic. Totodată, selecționerul lor este foarte bun. Celelalte 3 echipe cred că ne vom lupta pentru poziția secundă în grupă„, a declarat Mirel Rădoi la conferinţa de presă.

Selecţionerul se aşteaptă ca duelul de la debut, cu Honduras, să fie decisiv. Meciul României U23 va fi joi, de la ora 14:00, şi va putea fi urmărit în format LIVE TEXT pe AS.ro.

Practic, cine câștigă în meciul Honduras-România are foarte mari șanse să termine pe locul 2 în grupă. Dar Noua Zeelandă poate fi marea surpriză, se cunosc foarte puține informații despre această echipă, în platforma de monitorizare video există doar două partide amicale disputate de ei, iar din acele partide doar un jucător e în lotul de aici„, a reacţionat selecţionerul României.

Reclamă

Grupele de fotbal de la Jocurile Olimpice

Grupa A: Japonia, Africa de Sud, Mexic, Franţa
Grupa B: Noua Zeelandă, Coreea de Sud, Honduras, România
Grupa C: Egipt, Spania, Argentina, Australia
Grupa D: Brazilia, Germania, Cote d’Ivoire, Arabia Saudită

Programul României la Jocurile Olimpice

Joi, 22 iulie

Noua Zeelandă – Coreea de Sud (ora locală 17:00, Kashima)
Honduras – România (ora locală 20:00, Kashima), 14:00 ora României

Reclamă 4 / 0/3

Duminică, 25 iulie

Noua Zeelandă – Honduras (ora locală 17:00, Kashima)
România – Coreea de Sud (ora locală 20:00, Kashima), 14:00 ora României

Miercuri, 28 iulie

România – Noua Zeelandă (ora locală 17:30, Sapporo), 11:30 ora României
Coreea de Sud – Honduras (ora locală 17:30, Yokohama)

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:40 Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!” 22:40 LIVE VIDEOQPR – Leeds, acum în AntenaPLAY. Continuă lupta incendiară pentru promovarea în Premier League! Echipele de start 22:32 „Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”! 22:11 „V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid 22:05 Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia! 21:49 FCSB – Farul LIVE TEXT (sâmbătă, 20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! 21:45 Dinamo – FC Voluntari 1-1. „Câinii” rămân pe loc de retrogradare! Cum arată acum clasamentul în play-out 21:18 FotoAnunţul despre starea lui Adrian Mititelu Jr, la 5 zile după ce „Spaima litoralului” l-a găsit inconştient şi i-a salvat viaţa! 21:13 Rafael Nadal a dezvăluit de ce nu ia în calcul să se retragă. Ce îl mai motivează, la 37 de ani: „Să-i ofer o amintire!” 20:14 Liverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Anunţul lui Fabrizio Romano Vezi toate știrile
Citește și