Închide meniul

Mirel Rădoi vrea să dea lovitura la Jocurile Olimpice: „În mintea mea de om nebun am zis că ne batem la o medalie!” Dialogul avut de selecţioner cu tatăl său

Reclamă

Antena Sport Publicat: 13 iulie 2021, 11:38

Mirel Rădoi vrea să dea lovitura la Jocurile Olimpice: „În mintea mea de om nebun am zis că ne batem la o medalie! Dialogul avut de selecţioner cu tatăl său

Florin Prunea l-a distrus pe Mirel Rădoi

Mediafax Foto / Alexandru Dobre via Hepta

România a obţinut o calificare istorică la Jocurile Olimpice, după o pauză de 57 de ani. Rădoi vrea o medalie olimpică, având în vedere că naţionala de fotbal se califică atât de rar la Jocurile Olimpice.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Când ne-am calificat ultima data, tata era mic și chiar am glumit cu el recent pe această temă. Ne calificăm atât de rar, că atunci când o facem ar trebui să aducem ceva rezultate și să facem performanță. Este o mândrie și o bucurie că vom fi acolo! Și dacă zic că sunt conștienți și realizează, nu sunt nici conștienți și nici nu realizează. Cred că niciunul dintre noi nu e. Chiar mă uitam ce spunea Neymar, că pentru el Jocurile Olimpice au însemnat mai mult decât campionatul mondial„, a spus Mirel Rădoi pentru sportsnet.ro.

Mirel Rădoi: „În mintea mea, de om nebun, am zis o medalie”

Mirel Rădoi a dezvăluit şi care este visul cel mare la Tokyo. „Bine, în mintea mea de om nebun am zis că ne batem la o medalie. Dar va trebui să luăm lucrurile pas cu pas”, a mai spus selecţionerul, care a făcut referire şi la modul de selecţie.

Am avut acceptul unor cluburi, că ne dau jucătorii azi și a doua zi ne-a sunat că nu mai pot. Au fost situații imprevizibile în care un jucător a fost lăsat la lot și după nici două ore ne-am trezit că nu mai vine. A trebuit să îl introducem în acest sistem, COSR mai departe să trimită către CIO, jucătorul a fost acceptat, iar după două ore a fost scos de pe listă. Nici ei nu s-au mai întâlnit cu această situație. Vrem să le mulțumim pentru că ne-au salvat. Au avut un dialog extraordinar cu noi, suntem mândri să avem jucători la echipa națională”, a concluzionat selecţionerul.

Grupele de fotbal de la Jocurile Olimpice

Programul României la Jocurile Olimpice

Joi, 22 iulie

Reclamă

Noua Zeelandă – Coreea de Sud (ora locală 17:00, Kashima)
Honduras – România (ora locală 20:00, Kashima) 14:00, ora României

Noua Zeelandă – Honduras (ora locală 17:00, Kashima)
România – Coreea de Sud (ora locală 20:00), Kashima) 14:00, ora României

Miercuri, 28 iulie

Reclamă 4 / 0/3

România – Noua Zeelandă (ora locală 17:30, Sapporo) 11:30, ora României
Coreea de Sud – Honduras (ora locală 17:30, Yokohama)

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
26
apr.
23:50
VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League
26
apr.
23:28
„E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic!
26
apr.
23:20
UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!”
26
apr.
23:12
„Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare!
26
apr.
23:01
Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!”
26
apr.
23:00
„Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare!
26
apr.
22:40
Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!”
26
apr.
22:32
„Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”!
26
apr.
22:11
„V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid
26
apr.
22:05
Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia!
Vezi toate știrile
Citește și