Închide meniul
Video

ROMÂNII DE AUR! Andreea Chiţu, a treia încercare pentru o medalie olimpică: „E momentul potrivit!” Declaraţii cu ochii în lacrimi despre retragere

Reclamă

Publicat: 16 iulie 2021, 22:09

Andreea Chiţu vrea să se retragă după Jocurile Olimpice de la Tokyo

as.ro

Chiţu a prins Olimpiadele de la Londra şi Rio, dar n-a reuşit să pună mâna pe medalie. A treia oară speră să fie cu noroc. Mai ales că după Tokyo renunţă la judo.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

ROMÂNII DE AUR! Andreea Chiţu, a treia încercare pentru o medalie olimpică

„Printr-o medalie olimpică aş reuşi să arăt şi oamenilor care au fost atâţia ani lângă mine în momente grele că într-adevăr nu degeaba au avut încredere. Oamenii care s-ar bucura mult mai mult decât m-aş bucura eu. Pentru mine, acesta e momentul potrivit ca să agăţ kimono-ul în cui şi să încep o altă etapă”, a spus Andreea Chiţu.

Până la 33 de ani, Chiţu a strâns multe medalii la judo. Aurul de la Europene şi argintul de la Mondiale sunt cele mai importante.

„Îmi place să cred că experienţa îşi va spune cuvântul”, declară Andreea.

Chiţu s-a apucat de judo la 9 ani. I-a plăcut acest sport mai mult decât gimnastica sau handbalul, unde a fost împinsă de părinţi.

Reclamă

„Puteam să facem multe prostioare şi să nu fim des pedepsiţi şi atunci mi-a plăcut foarte mult”, şi-a adus aminte Chiţu, cu zâmbetul pe buze.

Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:50 FC Voluntari – FCU Craiova 0-0. Ilfovenii au scăpat neînvinşi în 10 oameni! Oltenii lui Mititelu rămân pe loc retrogradabil 18:50 Marian Iancu i-a transmis lui Dan Şucu ce decizii radicale ar trebui să ia la Rapid! Cine ar fi antrenor şi cine ar fi preşedinte 18:41 Veste uriaşă primită de Radu Drăguşin! Ar putea fi titular în derby-ul cu Arsenal! Anunţul englezilor 18:07 Doliu în fotbalul românesc! A murit portarul cu care Universitatea Craiova a cucerit primul titlu! 18:02 Ce se întâmplă cu Dorin Rotariu, la două luni de la plecarea de la FCSB! Unde vrea să evolueze: „În vară va semna!” 18:00 FC Botoşani – Dinamo, 19:30, LIVE TEXT. Meci capital în lupta pentru evitarea retrogradării. Echipele de start 17:32 Ronnie O’Sullivan a spus care e sportul la care ar fi fost campion mondial dacă nu ar fi jucat snooker: „Eram talentat” 17:20 Revenire la FCSB, pentru duelul cu Sepsi! Elias Charalambous a făcut anunţul: „E 100% pregătit!” 17:07 Marius Şumudică, considerat „cea mai bună variantă” pentru Rapid! Mesaj ferm transmis de Daniel Niculae 16:33 Gică Hagi, verdict despre transferul lui Florinel Coman în Qatar: „Să fie clar!” Vezi toate știrile
Citește și