Închide meniul
Video

ROMÂNII DE AUR | La 40 de ani, Marian Drăgulescu mai are un singur vis înainte să se retragă: aurul olimpic! „Este singura medalie care îmi lipseşte. Fructul interzis!”

Iulian Focșăneanu Publicat: 22 iulie 2021, 21:43

Marian Drăgulescu este invitatul lui Dan Pavel, miercuri, de la ora 10:30, la AS.ro LIVE

Marian Drăgulescu / AS.ro

  • Marian Drăgulescu visează la medalia de aur
  • Gimnastul român se va retrage la finalul anului

La 40 de ani, gimnastul român vrea să dea marea lovitură la Tokyo şi să câştige, în sfârşit, aurul după care a alergat la 5 Olimpiade, din anul 2000 şi până acum!

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Marian Drăgulescu mai are un singur vis înainte să se retragă

E singura medalie care îmi lipseşte din palmares. Asta clar e o motivaţie extraordinar de mare. Dacă era să vorbim de o medalie la Campionatele Europene sau Mondiale, nu… poate n-aş mai fi ajuns până aici.

E ca fructul interzis, ceva la care nu poţi să ajungi şi ţi-l doreşti extraordinar de mult„, a declarat Marian Drăgulescu pentru AS.ro.

Reclamă

La Atena şi la Beijing, Drăgulescu a fost aproape de aur. El a câştigat mai multe medalii decât Nadia Comăneci în carieră, dar o vrea şi pe cea mai strălucitoare!

Să mai fie încă 10 ca Nadia şi încă 10 ca mine, români, m-aş bucura enorm de mult. Nu e o competiţie între noi, din contra. E o mândrie pentru ţară şi pentru noi„, a precizat Drăgulescu.

Reclamă

Marian Drăgulescu a intrat prima oară în sala de gimnastică acum 33 de ani.

Mi s-a părut un loc de joacă imens pentru copii, cu groapa cu bureţi în care poţi să sari cum voiai tu şi nu te loveai, cu frânghii, să te dai ca Tarzan pe ele.
Marian Drăgulescu

Drăgulescu face 41 de ani în decembrie. Vrea să se retragă de ziua lui.

Da, intenţionez să mă retrag anul acesta, la finalul anului. Viitorul nu ştiu ce îmi va rezerva, aşa că mă concentrez pe anul acesta şi mai departe vom vedea„, a anunţat Marian Drăgulescu.

Reclamă 4 / 0/3

Care este cel mai bun antrenor român al momentului?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:45 Atac la Ovidiu Haţegan şi arbitrii din cabina VAR, după accidentarea horror a lui Luca Mihai: „Nici nu există discuţii!” 10:37 Charles Leclerc se gândeşte la retragerea din Formula 1™: „Nu o să mai fiu aici, oricât de mult mi-ar plăcea”. Ce vrea să încerce 10:16 Tony da Silva, acuzaţii incredibile după eşecul cu Dinamo: „Vor ca Poli Iaşi să pice!”. Anunţ teribil despre Luca Mihai 10:00 Simona Halep a coborât în clasamentul WTA! Sorana Cîrstea rămâne în Top 30! Pe ce locuri sunt Ana Bogdan şi Jaqueline Cristian 9:32 VIDEOBernadette Szocs – Mariam Alhodaby 4-0 a fost în AntenaPLAY. Bernie a debutat cu dreptul la Cupa Mondială Macao 2024 8:56 Gigi Becali a vrut să îl scoată de pe teren, dar s-a răzgândit în ultimul moment: „Merită respect!”. A lansat un avertisment 8:30 Florinel Coman l-a descris în două cuvinte pe Elias Charalambous. Mesaj cu trimitere directă la Gigi Becali 8:24 Gigi Becali dă două lovituri pe piața transferurilor cu petrodolarii de pe Florinel Coman: „Cu 5 milioane poți să-i iei!” 0:07 Dan Petrescu a semnat cu CFR Cluj! Revenire de senzaţie a „Bursucului” în Liga 1. Detaliile contractului 0:02 ”E vreo șansă să rămâi la FCSB?” Florinel Coman a dat răspunsul, după ce a dus echipa lui Gigi Becali la 13 puncte de locul 2! Vezi toate știrile
Pe același subiect
Ancuţa Bodnar a intrat pe ultima sută de metri cu pregătirea pentru Jocurile Olimpice 2024
Jocurile Olimpice 2024 • 9 apr., 14:58
Ancuţa Bodnar a intrat pe ultima sută de metri cu pregătirea pentru Jocurile Olimpice 2024: „Încep emoţiile!”
O nouă sportivă din România a obţinut calificarea la Jocurile Olimpice 2024
Alte sporturi • 6 apr., 18:11
O nouă sportivă din România a obţinut calificarea la Jocurile Olimpice 2024: „Felicitări, noul membru Team Romania”
Mihaela Cambei, performanţă uimitoare la Cupa Mondială de Haltere, LIVE în AntenaPLAY. Două medalii de argint şi una de bronz
Alte sporturi • 2 apr., 17:00
Mihaela Cambei, performanţă uimitoare la Cupa Mondială de Haltere, LIVE în AntenaPLAY. Două medalii de argint şi una de bronz
Simona Halep nu va juca pentru România, în barajul cu Ucraina, din Billie Jean King Cup
WTA • 30 mart., 12:37
Simona Halep nu va juca pentru România, în Billie Jean King Cup! Anunţul de ultim moment făcut
Anunţul făcut de Simona Halep despre participarea la Jocurile Olimpice!
Tenis • 25 mart., 16:19
Anunţul făcut de Simona Halep despre participarea la Jocurile Olimpice!