Închide meniul
Video

ROMÂNII DE AUR! Robert Glinţă vrea să ia cea mai strălucitoare medalie la Tokyo: „Asta mă face să fiu cea mai bună versiune a mea! Visul suprem s-a conturat atunci”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 5 iulie 2021, 21:09

Robert Glinţă vrea să ia medalia de aur la Tokyo

Captură Antena Sport

La început, Robert Glinţă a făcut karate, dar de la 9 ani s-a apucat serios de înot. Iar acum speră să-şi atingă visul: o medalie Olimpică!

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

ROMÂNII DE AUR! Robert Glinţă vrea aurul olimpic

Visul olimpic s-a conturat, de asemenea, în timp. Visul olimpic suprem s-a conturat după participarea mea şi finala de la Jocurile Olimpice de la Rio. Mi-am îndreptat privirea spre a ţinti mult mai sus decât o finală olimpică. Cu siguranţă (n.r. – Te imaginezi cu medalia aceea la gât?). Asta este ce mă face cea mai bună versiune a mea în fiecare zi„, a spus Robert Glinţă în exclusivitate pentru Antena Sport.

În mai, la Budapesta, Glinţă a devenit campion european în proba lui favorită, 100 de metri spate. „Nicio medalie nu pică din cer, toate medaliile sunt cucerite din antrenamente. Vreau să mă surprind pe mine, să ajung la finalul carierei mele să spun, uitandu-mă înapoi, că sunt pe deplin multumit„, a mai spus Glinţă.

Tatăl îl ajută cel mai mult în carieră. Nu îi e doar parinte, ci şi antrenor şi preparator fizic.

Am avut foarte mult de câştigat de pe urma implicării lui în cariera mea. Ne-am apropiat unul de altul foarte mult, mai mult decât ar reuşi să se apropie un tată de copilul lui„, a mai spus Glinţă.

Reclamă

Pasionat de tatuaje şi de muzică rock, Glinţă vrea să scrie istorie pentru România la Tokyo. Să fie unul dintre „Românii de AUR”! Când era puşti, el i-a aplaudat pe marii campioni ai României.

Îmi spunea mama „Cum ar fi să te vedem şi pe tine la un moment dat că îţi apare numele pe tabela acolo la tv, asta cu mult înainte ca eu sa încep parcursul în nataţie. A lucrat universul în aşa fel şi bunul Dumnezeu că am ajuns să bucur foarte mulţi români„, a mai spus Glinţă.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:27 Costel Gâlcă, după înfrângerea cu CFR Cluj: „Trebuie să facem mult mai mult să câştigăm”! Ce a spus despre lupta pentru locul 2 0:10 Tabloul complet al optimilor Campionatului Mondial de snooker. 8 capi de serie sunt out 25
apr.
23:58
FCSB e la un punct de titlu, lupta pentru locul 2 devine teribilă! Cum arată acum clasamentul în play-off
25
apr.
23:55
Daniel Bîrligea, mesaj pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în Universitatea Craiova – CFR Cluj 0-1: „O să dau totul!”
25
apr.
23:35
FotoUniversitatea Craiova – CFR Cluj 0-1. Bîrligea a marcat singurul gol al meciului! Oltenii au ratat matematic titlul
25
apr.
23:22
Nicolae Dică a spus totul despre conflictul cu Denis Alibec! Ce a declanşat tensiunile dintre ei doi: „A spus că nu e de acord”
25
apr.
23:05
„S-a operat ieri” Mihai Stoica, ultimele detalii despre situația lui Vlad Chiricheș. Când va reveni pe teren fundașul de la FCSB
25
apr.
22:53
UPDATESorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la WTA Madrid Open! Urmează un duel „stelar” cu Iga Swiatek
25
apr.
22:47
FotoOlimpiu Moruțan s-a fotografiat cu tortul pe patul de spital și a oferit prima reacție, după ce a fost operat de ziua lui!
25
apr.
22:41
Sorana Cîrstea, după ce s-a calificat în turul 3 la Madrid: „Nu ştiam cum joacă”! Ce a spus „Sori” despre noul ei antrenor
Vezi toate știrile
Citește și