Închide meniul
Video

ROMÂNII DE AUR! „Trebuia să fii brici la orice oră!” Sacrificiile pe care le-a făcut Sandra Izbaşa pentru a deveni campioană olimpică: „Nu am mâncat două zile”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 4 august 2021, 20:59

Sandra Izbaşa, unul dintre ROMÂNII DE AUR

Captură Antena Sport

Sandra Izbasa tocmai s-a căsătorit! La nunta ei a avut emoţii la fel de mari ca la olimpiadele unde a reuşit să câştige aurul pentru România! Prima medalie strălucitoare a venit la Beijing, la sol.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Pe toată perioada Jocurilor Olimpice eu nu dormeam profund. Era mai mult un exerciţiu de relaxare, cu odihnă indusă, pentru că trebuia să fii brici la orice oră. Daca te trezea la ora 5, tu trebuia să fii în mare formă. Dimineaţă mă motivam în timp ce mă machiam, să fie cea mai bună zi a mea„, a spus Sandra Izbaşa pentru Antena Sport.

ROMÂNII DE AUR! Sandra Izbaşa a devenit campioană olimpică şi în 2012

Al doilea aur, Izbaşa l-a cucerit la Londra în 2012, la sărituri.

După competiţia de la sărituri, când am câştigat medalia de aur, eu nu am mai putut să mănânc absolut deloc timp de două zile„, a mai spus Sandra Izbaşa.

De 9 ani, România n-a mai luat nicio medalie olimpică la gimnastică.

Reclamă

Ce ai simţit când ţi s-a pus medalia de aur la JO la gât?„, a fost întrebată marea noastră campioană. „Încununarea cu succes a muncii noastre„, a fost răspunsul campioanei noastre.

Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:59 Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League 21:51 Dinamo şi FCU Craiova, ultimele clasate în Liga 1! Cum arată clasamentul în play-out cu 3 etape înainte de final 21:29 Leicester – Southampton, 22:00, LIVE VIDEO Liderul din Championship vrea să se distanţeze în fruntea clasamentului 21:16 „Sper să le stricăm sărbătoarea” Anunţul lui Laszlo Dioszegi înainte de Sepsi – FCSB! 21:08 Dan Petrescu nu va aştepta finalul sezonului! Când va reveni pe banca lui CFR Cluj 21:00 LIVE VIDEOAl Hilal – Al Ain se joacă ACUM, AntenaPLAY! Se stabileşte prima finalistă din Liga Campionilor Asiei 20:45 Romario Benzar, scos cu ambulanţa de pe teren în Botoşani – Dinamo! Fault teribil comis de Hakim Abdallah 20:40 FC Botoşani – Dinamo 2-1. Dezastru pentru „câini”, care au primit un alt gol în prelungiri! „Roş-albii”, pe loc de retrogradare! 20:30 Mark Williams – Si Jiahui 9-10. Galezul, out de la Campionatul Mondial de snooker. Chinezul, evoluţie perfectă în decisiv 20:28 Scene uluitoare la meciul Botoşani – Dinamo! Motivul incredibil pentru care Bogdan Andone a fost eliminat! Scandal şi în tribune Vezi toate știrile
Citește și