Închide meniul

VIDEO. Nadia Comăneci în formă maximă. Cum a dansat pentru a celebra 100 de zile rămase până la Jocurile Olimpice: "Eu sunt gata!"

Reclamă

Antena Sport Publicat: 14 aprilie 2021, 10:14 / Actualizat: 31 mai 2022, 20:31

VIDEO. Nadia Comăneci în formă maximă. Cum a dansat pentru a celebra 100 de zile rămase până la Jocurile Olimpice: "Eu sunt gata!"

profimediaimages

Nadia Comăneci, exerciţii pe muzica lui Eros Ramazzotti, cu 100 de zile înaintea Jocurilor Olimpice de la Tokyo

„100 de zile până la Tokyo 2020. Eu sunt gata”, a transmis fosta mare gimnastă, într-un mesaj inedit postat pe contul ei de Instagram.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Nadia Comăneci, exerciţii pe muzica lui Eros Ramazzotti

Nadia a postat şi simbolul unei inimi ca să-şi arate dragostea pentru Jocurile Olimpice, competiţia care a făcut-o celebră în lumea întreagă.

„Eşti grozavă”, au reacţionat fanii, care au „aplaudat-o” virtual pe Nadia pentru clipul în care face exericţii pe muzica lui Eros Ramazzotti.

A post shared by Nadia Comaneci (@comaneci10)

WorkOut from Home | Pentru cei care stau acasă, dar nu stau acasă

Şi tu poţi fi în formă, chiar dacă stai acasă. Vrei PĂTRĂȚELE? Sigur vrei? E simplu să faci sport acasă și e simplu să câștigi un super aparat de fitness.

Reclamă

Fă mișcare la tine acasă! Intră în concurs și poți câștiga săptămânal un aparat de fitness de la AloShop.

Înscrie-te aici pentru a câştiga super-premii în concursul WorkOut from Home. Câştigă 4 aparate de fitness! Îţi transformăm casa într-o sală de forţă!

Poţi câştiga în următoarea lună două aparate Total Crunch, unul Wayflex Corawave şi un Inshape. Totul pentru ca perioada de pandemie să treacă mai uşor pentru tine.

Reclamă 4 / 0/3

Urmăreşte de luni până vineri emisiunea AS.ro LIVE, moderată de Cătălin Oprişan, şi vei afla dacă ai dat lovitura în plină pandemie cu aparatul care te face să uiţi de monotonie!

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:38 Foto„Domnul Şucu nu stăpâneşte lucrurile” Un cunoscut antrenor român a reacţionat după gestul uluitor al lui Krasniqi faţă de Lobonţ! 16:26 Irina Begu, eliminată în turul 2 de la WTA Madrid Open! Cu câți bani s-a ales românca, după duelul cu Madison Keys 16:16 „Problemele vor fi altele!” Florin Răducioiu, semnal de alarmă despre situația de la Dinamo. Mesaj sincer despre criza „câinilor” 15:53 Xavi a dezvăluit de ce a ales să rămână la Barcelona: „Acest proiect trebuie să continue” 15:26 EXCLUSIVAdrian Mihalcea, euforic după ce a promovat cu Unirea Slobozia: „Vom rămâne în istorie!” Ce a spus despre prime 15:05 „La mulţi ani, magicianule!” Postare emoţionantă de ziua lui Olimpiu Moruţan. Ce i-a urat Ankaragucu internaţionalului român 14:15 „Hai, mă, Gicane, chiar așa?” Dialog spumos între Gică Hagi și Ciprian Marica! „Pariul” făcut de „Rege” 14:08 0-57, una dintre cele mai severe înfrângeri din istoria hocheiului. România, pe lista meciurilor cu diferenţe uriaşe de scor 13:37 Jucătorul propus la Rapid, de la FCSB! Mesajul clar al lui Dumitru Dragomir: „Să-l ia!” 13:22 Iuliana Demetrescu, o nouă delegare de lux! Arbitra jignită de Gigi Becali va arbitra o semifinală de Liga Campionilor Vezi toate știrile
Citește și