Închide meniul

VIDEO. Nadia Comăneci în formă maximă. Cum a dansat pentru a celebra 100 de zile rămase până la Jocurile Olimpice: "Eu sunt gata!"

Antena Sport Publicat: 14 aprilie 2021, 10:14 / Actualizat: 31 mai 2022, 20:31

Reclamă
VIDEO. Nadia Comăneci în formă maximă. Cum a dansat pentru a celebra 100 de zile rămase până la Jocurile Olimpice: "Eu sunt gata!"

profimediaimages

Nadia Comăneci, exerciţii pe muzica lui Eros Ramazzotti, cu 100 de zile înaintea Jocurilor Olimpice de la Tokyo

„100 de zile până la Tokyo 2020. Eu sunt gata”, a transmis fosta mare gimnastă, într-un mesaj inedit postat pe contul ei de Instagram.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Nadia Comăneci, exerciţii pe muzica lui Eros Ramazzotti

Nadia a postat şi simbolul unei inimi ca să-şi arate dragostea pentru Jocurile Olimpice, competiţia care a făcut-o celebră în lumea întreagă.

„Eşti grozavă”, au reacţionat fanii, care au „aplaudat-o” virtual pe Nadia pentru clipul în care face exericţii pe muzica lui Eros Ramazzotti.

WorkOut from Home | Pentru cei care stau acasă, dar nu stau acasă

Şi tu poţi fi în formă, chiar dacă stai acasă. Vrei PĂTRĂȚELE? Sigur vrei? E simplu să faci sport acasă și e simplu să câștigi un super aparat de fitness.

Reclamă
Reclamă 4

Fă mișcare la tine acasă! Intră în concurs și poți câștiga săptămânal un aparat de fitness de la AloShop.

Înscrie-te aici pentru a câştiga super-premii în concursul WorkOut from Home. Câştigă 4 aparate de fitness! Îţi transformăm casa într-o sală de forţă!

Poţi câştiga în următoarea lună două aparate Total Crunch, unul Wayflex Corawave şi un Inshape. Totul pentru ca perioada de pandemie să treacă mai uşor pentru tine.

Reclamă

Urmăreşte de luni până vineri emisiunea AS.ro LIVE, moderată de Cătălin Oprişan, şi vei afla dacă ai dat lovitura în plină pandemie cu aparatul care te face să uiţi de monotonie!

Se califică FCSB în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
14:55

Irina Begu și Ana Bogdan, eliminate de la Jocurile Olimpice 2024! Româncele, învinse de Swiatek și Paolini

14:53

Ion Ţiriac, derapaj incredibil după ce a văzut ceremonia din Franţa: „Ăsta este Parisul, cu travestiții, cu homosexualii”

14:37

VIDEOVerstappen, cel mai rapid în ultimul antrenament din Marele Premiu al Belgiei! Calificările, pe Antena 3 CNN și AntenaPLAY, 16:45

14:27

Ancuţa Bodnar şi Simona Radiş s-au calificat în semifinale la dublu vâsle feminin, la Jocurile Olimpice 2024

14:16

„Nu trebuie deranjat, vrem o medalie!” Camelia Potec, ultimele detalii înainte ca David Popovici să debuteze la Jocurile Olimpice

14:03

Sepsi – Dinamo, LIVE TEXT, 22:00! „Câinii”, fără victorie la Sfântu Gheorghe de cinci ani! Echipele probabile

1 FotoCele mai frumoase sportive de la Jocurile Olimpice 2024! Întorc toate privirile la competiția din Paris 2 FotoS-a încheiat festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024! Nadia Comăneci, apariţie pentru istorie 3 FotoNadia Comăneci, reacție de trei cuvinte după participarea surpriză la festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 4 VIDEODino Beganovic a câștigat cursa de sprint din etapa de Formula 3 din Belgia, live în AntenaPLAY 5 FotoImagini superbe cu delegaţia României, la festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024! Spectacol pe Sena 6 VIDEOPaul Aron va pleca din pole-position în cursa de Formula 2 din Belgia, live în AntenaPLAY
Citește și