Închide meniul
Foto

Alarmă pentru miliardarul Ion Ţiriac, după cadou uriaş promis lui David Popovici. Elisabeta Lipă e sigură: „O să aibă surprize!”

Publicat: 31 iulie 2024, 16:54

Reclamă
Alarmă pentru miliardarul Ion Ţiriac, după cadou uriaş promis lui David Popovici. Elisabeta Lipă e sigură: „O să aibă surprize!”

Alarmă pentru miliardarul Ion Ţiriac, după cadou uriaş promis lui David Popovici

Ion Ţiriac şi David Popovici / Colaj Hepta

Semnal de alarmă pentru miliardarul Ion Ţiriac, după cadou uriaş promis lui David Popovici. Omul de afaceri le va oferi o limuzină electrică tuturor medaliaţilor cu aur de la Jocurile Olimpice 2024. Înotătorul în vârstă de 19 ani a fost primul care şi-a asigurat recompensa – a triumfat spectaculos în finala de 200 de metri liber.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Elisabeta Lipă se aşteaptă ca Ion Ţiriac să renunţe la mai multe maşini din parcul său auto. Se aşteaptă la cel puţin cinci medalii câştigate de sportivii tricolori, mai mult decât la Tokyo 2020 şi Rio de Janeiro 2016.

Alarmă pentru miliardarul Ion Ţiriac, după cadou uriaş promis lui David Popovici

Președinta Agenției Naționale pentru Sport îi promite surprize fostului mare jucător de tenis, care este şi cel mai bogat român.

Domnul Țiriac este un fan înfocat al sportivilor români, este prezent aici, merge să susțină sportivii români, ați văzut? A declarat că pentru campionii olimpici vor primi cadou din partea Hyundai, este un gest extraordinar de frumos pentru munca, pentru respectul, pentru onoarea sau în cinstea rezultatelor sportivilor.

(A făcut Țiriac calcul?) Eu cred că o să aibă surprize. Eu cred și simt că această ediție va fi mult, mult mai bună pentru România față de Tokyo, față de Rio, simt eu așa, și niciodată simțurile nu m-au înșelat întotdeauna am mers la instinct văd cum se mobiliează cu dorința, eu îmi doresc foarte mult pentru Berni (n.r. Bernadette Szocs) să intre, are toate șansele are nevoie de susținere„, a declarat Elisabeta Lipă la iamsport.ro.

Reclamă
Reclamă 4

David Popovici este primul sportiv din Team România care este sigur că va primi, la revenirea în țară, un Hyundai Ioniq 5 (VEZI GALERIA FOTO DE MAI JOS). Mașina electrică este vândută, de dealerul auto care poartă numele fostului mare jucător de tenis, cu aproximativ 50.000 de euro.

Crossover-ul 100% electric are o autonomie urbană de până la 507 km. Atinge o viteză maximă de 185 de km/h.

Ion Țiriac, cadou uriaș pentru David Popovici. Anunţul făcut de fiul miliardarului

Alexandru Ion Ţiriac este cel care a făcut anunţul că Fundaţia Ţiriac va face cadou câte o limuzină de lux pentru fiecare român prezent la Jocurile Olimpice care îşi va trece în cont o medalie de aur.

Reclamă

Ca un gest de apreciere şi mândrie, Fundaţia Ţiriac propune un premiu prin care să îi răsplătească pe cei consideraţi comori locale. Munca lor şi mândria pe care ne-au adus-o tuturor românilor sunt uriaşe.

Fiecare dintre sportivii care vor câştiga o medalie de aur la Jocurile Olimpice va primi ultimul model de lumizină Hyundai Ioniq 5″, e anunţul făcut de Alexandru Ion Ţiriac, pe Instagram.

Cu o avere estimată de Forbes la 2.1 miliarde de dolari, Ion Ţiriac este la Paris şi îi încurajează din tribună pe sportivii români.

Se califică FCSB în play-off-ul Ligii Campionilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
12:03

Pan Zhanle, reacţie imediată după scandalul de dopaj din jurul echipei Chinei: „Din mai până în iulie am avut 21 de teste”

11:31

Cum a reacţionat Gigi Becali după ce a aflat că Mircea Lucescu e în pole-position pentru preluarea naţionalei! Sfat pentru FRF

11:30

LIVE TEXTAncuţa Bodnar şi Simona Radiş luptă ACUM pentru medalie, la Jocurile Olimpice! Alte trei echipaje din România, în finale

11:13

„Ziceai că e Maradona, era peste tot!” Gigi Becali, impresionat de un jucător, după ce FCSB a învins-o pe Maccabi

11:08

Scandal uriaş după cursa de 100 de metri liber la care David Popovici a luat bronz: „E un trişor. Nu e real ce s-a întâmplat”

11:00

LIVE TEXTTeam România la Jocurile Olimpice 2024 – ziua 6 | Emoţii uriaşe în finalele la canotaj şi gimnastică la Paris

1 VIDEO & FOTOMaccabi Tel Aviv – FCSB 0-1. Baeten, eroul campioanei României. FCSB s-a calificat în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor 2 Team România la Jocurile Olimpice 2024 – ziua 5 | Popovici, bronz la 100 m liber! Bernie Szocs a ratat calificarea în sferturi 3 FotoCe au spus ungurii când au auzit de cadoul pe care Ion Ţiriac i l-a făcut lui David Popovici. Cât câştigă maghiarii pentru un aur 4 David Popovici a câştigat medalia de bronz la 100 de metri liber în cea mai rapidă finală din istorie 5 FotoCâţi bani primeşte David Popovici pentru cele două medalii de la Jocurile Olimpice 2024! Va fi recompensat de COSR şi Ion Ţiriac 6 Bernadette Szocs a fost eliminată în optimi la Jocurile Olimpice 2024! Românca speră să îşi ia revanşa în concursul la echipe
Citește și