Închide meniul
Foto

Ion Țiriac i-a făcut un cadou uriaș lui David Popovici, la doar câteva ore după ce a devenit campion olimpic. Anunțul momentului

Dan Roșu Publicat: 30 iulie 2024, 13:59 / Actualizat: 30 iulie 2024, 15:10

Reclamă
Ion Țiriac i-a făcut un cadou uriaș lui David Popovici, la doar câteva ore după ce a devenit campion olimpic. Anunțul momentului

Ion Țiriac i-a făcut un cadou uriaș lui David Popovici

Ion Ţiriac şi David Popovici - Profimedia Images

Ion Țiriac i-a făcut un cadou uriaș lui David Popovici, la doar câteva ore după ce a devenit campion olimpic, la proba de 200 m liber de la Jocurile Olimpice de la Paris, acolo unde David a intrat în istorie.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Alexandru Ion Ţiriac este cel care a făcut anunţul că Fundaţia Ţiriac va face cadou câte o limuzină de lux pentru fiecare român prezent la Jocurile Olimpice care îşi va trece în cont o medalie de aur.

Ion Țiriac i-a făcut un cadou uriaș lui David Popovici, la doar câteva ore după ce a devenit campion olimpic

Cadoul reprezintă o limuzină electrică, Hyundai Ioniq 5, al cărei preţ este de aproximativ 50.000 de euro. Acesta este cadoul făcut de miliardarul român pentru cei mai buni sportivi din Team Romania.

„Ca un gest de apreciere şi mândrie, Fundaţia Ţiriac propune un premiu prin care să îi răsplătească pe cei consideraţi comori locale. Munca lor şi mândria pe care ne-au adus-o tuturor românilor sunt uriaşe.

Fiecare dintre sportivii care vor câştiga o medalie de aur la Jocurile Olimpice va primi ultimul model de lumizină Hyundai Ioniq 5″, e anunţul făcut de Alexandru Ion Ţiriac, pe Instagram.

Reclamă
Reclamă 4

Ion Ţiriac s-a înclinat în faţa lui David Popovici

Ion Ţiriac s-a înclinat în faţa lui David Popovici, după medalia de aur cucerită de sportivul român, la Jocurile Olimpice. Fostul tenismen a declarat că înotătorul şi-a făcut datoria la Jocurile Olimpice de la Paris, „aşa cum nu a promis, dar aşa cum speram toţi”.

Popovici (19 ani), dublu campion mondial şi cvadruplu campion european, a obţinut primul titlu olimpic din istoria înotului masculin românesc cu timpul de 1:44.72, fiind mai rapid cu două sutimi decât Matt Richards (1:44.74).

„Nu poţi să ai întotdeauna ghinion. Două sutimi este extraordinar de puţin (n.r. – diferenţa dintre David Popovici şi ocupantul locului 2, britanicul Matthew Richards), însă băiatul şi-a făcut datoria aşa cum n-a promis, dar aşa cum speram toţi.

Reclamă

O medalie de aur este o medalie de aur. Hai să fim fericiţi şi să vedem poimâine ce se întâmplă. Apoi să vedem ce se întâmplă la canotaj. Poate vedem şi o surpriză pe la atletism şi aşa mai departe”, a spus Ţiriac, care a urmărit din tribune cursa lui Popovici.

David Popovici va lupta şi pentru medalia de aur de la 100 m liber, unde a ajuns deja în faza semifinalelor.

Se califică FCSB în play-off-ul Ligii Campionilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
13:32

Simona Radiş, după argintul de la Jocurile Olimpice 2024: „Am dat efectiv totul. Dacă ar mai fi fost, nu aș mai fi putut”

13:30

„Suntem zeii apelor!” Andrei Cornea şi Marian Enache, primele reacţii după aurul cucerit la Paris! Au plâns în timpul imnului

13:15

AUR pentru România la Jocurile Olimpice! Performanţă uriaşă pentru Andrei Cornea şi Marian Enache!

13:02

Andrei Cornea şi Marian Enache, campioni olimpici la Jocurile Olimpice de la Paris! Succes uriaş pentru echipajul românesc

12:51

NEWS ALERTAncuţa Bodnar şi Simona Radiş, argint la dublu vâsle feminin! Performanţă spectaculoasă la Jocurile Olimpice 2024

12:03

Pan Zhanle, reacţie imediată după scandalul de dopaj din jurul echipei Chinei: „Din mai până în iulie am avut 21 de teste”

1 VIDEO & FOTOMaccabi Tel Aviv – FCSB 0-1. Baeten, eroul campioanei României. FCSB s-a calificat în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor 2 Team România la Jocurile Olimpice 2024 – ziua 5 | Popovici, bronz la 100 m liber! Bernie Szocs a ratat calificarea în sferturi 3 FotoCe au spus ungurii când au auzit de cadoul pe care Ion Ţiriac i l-a făcut lui David Popovici. Cât câştigă maghiarii pentru un aur 4 David Popovici a câştigat medalia de bronz la 100 de metri liber în cea mai rapidă finală din istorie 5 FotoAlarmă pentru miliardarul Ion Ţiriac, după cadou uriaş promis lui David Popovici. Elisabeta Lipă e sigură: „O să aibă surprize!” 6 FotoCâţi bani primeşte David Popovici pentru cele două medalii de la Jocurile Olimpice 2024! Va fi recompensat de COSR şi Ion Ţiriac
Citește și