Închide meniul

Ana Bogdan, Jaqueline Cristian şi Irina Begu vor participa la Jocurile Olimpice. Team România are 105 sportivi

Dan Roșu Publicat: 3 iulie 2024, 15:11

Reclamă
Ana Bogdan, Jaqueline Cristian şi Irina Begu vor participa la Jocurile Olimpice. Team România are 105 sportivi

Ana Bogdan, Jaqueline Cristian şi Irina Begu vor participa la Jocurile Olimpice

Ana Bogdan, în timpul unui meci - Hepta

Ana Bogdan, Jaqueline Cristian şi Irina Begu vor participa la Jocurile Olimpice. Team România are 105 sportivi, susţine COSR.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Potrivit forului, după tragerea liniei în clasamentul mondial, la 10 iunie, şi după validarea criteriilor de eligibilitate ale Federaţiei Internaţionale, cele trei jucătoare au fost incluse în Echipa Olimpică şi vor juca pe zgura de la Roland Garros.

Ana Bogdan, Jaqueline Cristian şi Irina Begu vor participa la Jocurile Olimpice

În aşteptare, pentru realocare în competiţia de dublu feminin se află şi Monica Niculescu.

Team Romania are în prezent 105 sportivi.

Ana Bogdan merge la Jocurile Olimpice de la Paris

Jucătoarea de tenis Ana Bogdan a notat, într-un mesaj emoţionant postat recent pe Instagram, că va participa la Jocurile Olmpice de la Paris, astfel că o parte din visul său din perioada când era copil a devenit realitate.

Reclamă
Reclamă 4

“Sunt atât de fericită că am ascultat ceea ce sufletul meu avea nevoie. Şi corpul meu de asemenea. Pentru că în urmă cu câteva zile, o parte din ceea ce am visat încă de când eram copil a devenit realitate. Sunt calificată oficial pentru Jocurile Olimpice pentru prima dată în carieră.

Încă îmi amintesc atât de bine acel moment, stând în faţa televizorului, urmărind echipa de gimnastică a României câştigând medalia de aur la Jocurile Olimpice la Sydney 2000 şi i-am spus familiei mele că vreau să fiu ca ele. Vreau să merg la Jocurile Olimpice pentru a-mi reprezenta ţara şi să câştig medalia de aur, aşa cum au făcut ele. Acum pot spune în sfârşit că primul pas spre acel vis a devenit realitate”, a scris Ana Bogdan, potrivit news.ro, pe 20 iunie.

Reclamă

Ajunge FCSB în grupele UEFA Champions League?

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:29 6 iul.

Thomas Muller şi-a anunţat retragerea din naţională, după ce Germania a fost eliminată de la EURO 2024! Mesajul ferm transmis

0:18 6 iul.

Kylian Mbappe a ieşit de pe teren înainte de a se încheia meciul cu Portugalia! Starul francez, înlocuit cu Barcola

23:55

Adrian Mititelu, discurs incendiar de 30 de minute! Îndemn războinic pentru Becali şi Rotaru: „Fraţilor, cereţi ce vreţi!”

23:50

Franţa a învins Portugalia la loviturile de departajare şi s-a calificat în semifinalele EURO 2024! Ronaldo a părăsit competiţia!

23:43

Jannik Sinner, calificare de senzaţie în optimile de la Wimbledon după o oră şi jumătate de joc! Emma Răducanu e şi ea în optimi

23:41

„Dureros!” Julian Nagelsmann, la pământ după ce Germania a fost eliminată de la EURO 2024! Concluziile după meciul cu Spania

1 VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu al Austriei! Marea cursă va fi duminică, pe Antena 1 şi în AntenaPLAY (15:45) 2 FotoValentin Mihăilă a semnat chiar din cantonamentul României! Contract pe trei sezoane şi un salariu uriaş 3 VIDEOGeorge Russell a câştigat Marele Premiu de Formula 1 al Austriei! Verstappen, penalizat cu 10 secunde după ce s-a atins cu Norris 4 România – Olanda 0-3, în optimi la EURO 2024. Naţionala României, OUT de la EURO 2024. „Tricolorii” au luptat admirabil 5 FotoReacţia imediată a iubitei lui Valentin Mihăilă, după ce internaţionalul român şi-a decis viitorul. Ami îi e alături la EURO 2024 6 VIDEOGabriel Bortoleto a câştigat cursa de Formula 2 din Austria, LIVE în AntenaPLAY! Victorie uriaşă pentru brazilian
Citește și