Închide meniul

Ana Bogdan merge la Jocurile Olimpice de la Paris! Mesajul emoţionant al româncei: „Primul pas spre acel vis a devenit realitate”

Alex Masgras Publicat: 20 iunie 2024, 17:20

Reclamă
Ana Bogdan merge la Jocurile Olimpice de la Paris! Mesajul emoţionant al româncei: „Primul pas spre acel vis a devenit realitate

Ana Bogdan merge la Jocurile Olimpice de la Paris! Mesajul emoţionant al româncei: "Primul pas spre acel vis a devenit realitate"

Ana Bogdan, în timpul unui meci / Profimedia

Ana Bogdan merge la Jocurile Olimpice de la Paris! Românca de pe locul 50 WTA va participa în premieră la această competiţie.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Românca a obţinut această calificare după parcursul bun de la Roland Garros. Pe zgura pariziană, acolo unde va avea loc şi turneul olimpic, Ana Bogdan a ajuns până în turul 3.

Ana Bogdan merge la Jocurile Olimpice de la Paris! Mesajul emoţionant al româncei: „Primul pas spre acel vis a devenit realitate”

Jucătoarea de tenis Ana Bogdan a notat, într-un mesaj emoţionant postat joi pe Instagram, că va participa la Jocurile Olmpice de la Paris, astfel că o parte din visul său din perioada când era copil a devenit realitate.

“Sunt atât de fericită că am ascultat ceea ce sufletul meu avea nevoie. Şi corpul meu de asemenea. Pentru că în urmă cu câteva zile, o parte din ceea ce am visat încă de când eram copil a devenit realitate. Sunt calificată oficial pentru Jocurile Olimpice pentru prima dată în carieră.

Încă îmi amintesc atât de bine acel moment, stând în faţa televizorului, urmărind echipa de gimnastică a României câştigând medalia de aur la Jocurile Olimpice la Sydney 2000 şi i-am spus familiei mele că vreau să fiu ca ele. Vreau să merg la Jocurile Olimpice pentru a-mi reprezenta ţara şi să câştig medalia de aur, aşa cum au făcut ele. Acum pot spune în sfârşit că primul pas spre acel vis a devenit realitate”, a scris Ana Bogdan, potrivit news.ro.

Reclamă
Reclamă 4

Ea a orecizat că s-a calificat după rezultatul de la turneul de la Roland-Garros, unde a ajuns până în turul trei.

“Ceea ce vreau să subliniez este:

– uneori trăim atât de mult în mintea noastră şi suntem atât de concentraţi în viitor încât uităm să trăim şi să ne bucurăm de acel simplu moment în prezent, uităm că momentul de prezent este de fapt cel care creează viitorul.

Reclamă

– în spatele fiecărui moment şi fiecărei imagini frumoase de succes există eşecuri, durere, sudoare, lacrimi, atât de multă muncă pe care o depui în fiecare zi din toate punctele de vedere.

Dar în final există atât de multă diversitate, atât de multă VIAŢĂ în fiecare moment, încât chiar merită! Merită atât de mult! Este vorba despre călătorie, nu despre destinaţie”, a adăugat ea.

Simona Halep nu este pe lista jucătoarelor care au primit wild card la Wimbledon 2024

Simona Halep a primit o nouă lovitură şi nu este pe lista jucătoarelor care au primit wild card la Wimbledon 2024. Românca în vârstă de 32 de ani a primit o veste grea. Singura ei speranţă se leagă de ultimul loc rămas vacant. „Simo” este în prezent pe locul 1130 WTA.

Organizatorii turneului de la Wimbledon au anunţat, miercuri, lista iniţială a sportivilor care beneficiază de wild card la ediţia din acest an. Pe lista pentru simplu feminin se află, între altele, Emma Răducanu, însă nu este şi Simona Halep, care a câştigat competiţia în 2019.

Au primit wild card pentru tabloul principal de simplu feminin britanicele Francesca Jones, Yuriko Lily Miyazaki, Emma Răducanu şi Heather Watson, germanca Angelique Kerber şi japoneza Naomi Osaka şi daneza Caroline Wozniacki. Mai urmează să fie anunţat ultimul wild card, specifică news.ro.

Wozniacki, Miyazaki, Watson şi Răducanu au fost scoase de pe lista calificărilor după ce au primit wild card-uri pe tabloul principal. Având în vedere şi retragerile lui Jodie Burrage şi Mirjam Bjorklund de la publicarea listei iniţiale de intrare în calificări, primele şase rezerve au intrat acum în calificări: Harmony Tan, Anastasiia Sobolieva, Vitalia Diatchenko, Despina Papamichail, Lina Gjorcheska şi Amanda Anisimova.

Se califică naţionala României în "sferturi" la EURO 2024?

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
8:13

„România respiră!” Dorinel Munteanu, plecăciuni în faţa „tricolorilor” după calificarea istorică în optimile EURO 2024

8:06

„Cel mai slab arbitru din istorie!” Istvan Kovacs, „distrus” după ce a acordat 19 cartonașe în Cehia – Turcia 1-2, la EURO 2024

23:58 26 iun.

Cine e naționala Olandei, adversara României din „optimile” EURO 2024! Vedetele care se vor lupta cu tricolorii

23:55 26 iun.

Tabloul complet al optimilor de la EURO 2024! România – Olanda, meciul unei generaţii. Franţa – Belgia e derby-ul pentru sferturi

23:53 26 iun.

România – Olanda, în optimile de finală la EURO 2024. Duel şoc pentru naţionala lui Edi Iordănescu

23:45 26 iun.

Cehia – Turcia 1-2 şi Georgia – Portugalia 2-0. Luptă de foc pentru calificarea în optimile EURO 2024

1 VIDEOLando Norris va pleca din pole position position în Marele Premiu de Formula 1 al Spaniei. Verstappen pe 2, Hamilton pe 3 2 FotoIvana Knoll a încins atmosfera la Croaţia – Italia! Apariţie „fierbinte”, cu care a atras toate privirile 3 Belgia – România 2-0. „Tricolorii” au rămas pe primul loc în „grupa morţii” de la EURO 2024. Tielemans şi De Bruyne au marcat 4 Foto„Echipa din spatele echipei!” Iubitele și soțiile „tricolorilor”, fotografie de colecție de la EURO 2024 5 VIDEOMax Verstappen a câştigat Marele Premiu al Spaniei, în direct pe Antena 1 şi live stream în AntenaPLAY! Spectacol la Barcelona 6 Foto„De Bruyne, Lukaku, pregătiţi-vă!” Sora lui Radu Drăguşin face senzaţie pe TikTok. Imagini virale cu Meira Drăguşin
Citește și