Închide meniul
EXCLUSIV

Bernadette Szocs este pregătită pentru Jocurile Olimpice 2024! Ce speră să îi poarte noroc la Paris: „Am făcut ceva special”

Alex Masgras Publicat: 21 iulie 2024, 15:08

Reclamă
Bernadette Szocs este pregătită pentru Jocurile Olimpice 2024! Ce speră să îi poarte noroc la Paris: „Am făcut ceva special

Bernadette Szocs este pregătită pentru Jocurile Olimpice 2024! Ce speră să îi poarte noroc la Paris: "Am făcut ceva special"

Bernadette Szocs, în timpul unui interviu / Antena Sport

Bernadette Szocs este pregătită pentru Jocurile Olimpice 2024. Românca speră să obţină o medalie la Paris, acolo unde face parte din echipa României, dar va juca şi la simplu feminin şi la dublu mixt alături de Ovidiu Ionescu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Înaintea plecării la Paris, Szocs şi-a făcut o manichiură specială, care să marcheze ediţia din acest an a Jocurilor Olimpice.

Bernadette Szocs este pregătită pentru Jocurile Olimpice 2024! Ce speră să îi poarte noroc la Paris: „Am făcut ceva special”

De asemenea, eea se gândeşte şi la un tatuaj, dacă va cuceri o medalie la Paris:

„De fiecare dată când am avut o creaţie din asta, am făcut ceva special pentru un anumit concurs, mi-a ţinut noroc. Îmi doresc foarte mult medalia olimpică şi am zis să fac ceva special.

Sinceră să fiu, imi plac tatuajele, dar niciodată nu mi-am imaginat pe mine, dar dacă iau medalia olimpică nu pot spune că nu o să-mi fac, sunt şanse, dar nu pot promite.

Reclamă
Reclamă 4

Am încredere că suntem o echipă unită şi vom reuşi să aducem multe medalii pentru România”, a declarat Bernadette Szocs, în exclusivitate pentru Antena Sport.

România participă la 4 probe la Jocurile Olimpice

Echipa feminină a României pentru JO de la Paris va fi alcătuită din Bernadette Szocs, Elizabeta Samara şi Adina Diaconu, în timp ce Andreea Dragoman va fi rezervă.

România va participa în concursul de tenis de masă de la Jocurile Olimpice de la Paris în patru probe, cu cinci sportivi: echipa feminină – Bernadette Szocs, Elizabeta Samara şi Adina Diaconu, dublu mixt – Ovidiu Ionescu/Bernadette Szocs, simplu feminin – Bernadette Szocs şi Elizabeta Samara şi simplu masculin – Ovidiu Ionescu şi Eduard Ionescu.

Reclamă

România nu a cucerit nicio medalie olimpică la tenis de masă, participând pentru prima oară la această disciplină sportivă la ediţia din 1992 de la Barcelona. La Jocurile Olimpice de la Tokyo 2020, România a obţinut două locuri 5, la dublu mixt prin Bernadette Szocs şi Ovidiu Ionescu, şi la echipe feminin prin Daniela Dodean-Monteiro, Bernadette Szocs şi Elizabeta Samara.

Câte medalii va cuceri David Popovici la Jocurile Olimpice 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
17:16

Mihai Rotaru surprinde! Cine este „cel mai bun jucător din România”: „Am fost nedrepţi cu el!”

16:43

Transfer picat la Rapid! „Tricolorul” nu va mai ajunge în Giuleşti! Anunţul lui Giovanni Becali

16:10

„O echipă stoarsă, ca o lămâie” Marius Şumudică, verdict dur despre FCSB! Unde suferă echipa lui Gigi Becali: „E o mare pierdere”

16:01

Rapid, anunţ de ultim moment despre accidentarea lui Albion Rrahmani! Cum se simte atacantul kosovar

15:45

LIVE VIDEOCursa din Marele Premiu al Ungariei e ACUM pe Antena 1 şi în AntenaPLAY. Spectacol la Hungaroring

15:29

„E grav” Marius Şumudică îl atenţionează pe Neil Lennon, după gestul făcut către fanii Rapidului: „Nimeni nu te iartă”

1 VIDEOLando Norris, pole-position în Marele Premiu al Ungariei! Cursa e duminică, de la ora 15:45, pe Antena 1 şi în AntenaPLAY 2 VIDEOKimi Antonelli a câştigat cursa de Formula 2 din Marele Premiu al Ungariei, LIVE în AntenaPLAY! Cursă nebună la Hungaroring 3 VIDEONikola Tsolov a câştigat cursa de Formula 3 din Marele Premiu al Ungariei! Final de cursă sub Safety Car la Hungaroring 4 FotoNeymar a devenit tată pentru a treia oară! Helena s-a născut la începutul acestei luni 5 Gigi Becali, reacţie virulentă după Unirea Slobozia – FCSB 2-2: „Au mintea întunecată!” 6 Rapid – CFR Cluj 2-2. Hasani, eroul giuleştenilor! Echipa lui Neil Lennon a obţinut un egal la ultima fază
Citește și