Închide meniul
Video

De 30 de ani Antena creează ce urmează!

Antena Sport Publicat: 29 noiembrie 2023, 8:00 / Actualizat: 29 noiembrie 2023, 10:39

30 de ani, un singur vis. AZI, Antena creeaza ce urmează!

De 30 de ani Antena creează ce urmează / Antena 1

30 de ani, un singur vis. AZI, Antena creează ce urmează!

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

La 30 de ani, telespectatorii se vor putea delecta cu ediţii de sărbătoare ale emisiunilor lor preferate. Antena creează ce urmează!

Gaşca matinalului Super Neatza cu Răzvan și Dani va da startul distracției de la 8.00 cu o ediție specială de sărbătoare. Irina și Răzvan Fodor, Voltaj și Zdob și Zdub cântă împreună într-o super colaborare, Robert Tudor și băiețelul lui David, Andreea Bălan și Aurelian Temișan sunt o parte dintre invitații ediției spectacol de astăzi.

În ediția specială a emisiunii Mireasa, 30 de mirese urează La mulți ani Antena!

Începând de azi și până de Crăciun, prin campania Ajut eu!, poveștile învingătorilor care se ridică mai presus de obstacole și ale celor care au spus „Ajut eu!” ajung în casele telespectatorilor în fiecare zi.

De la 16.30 vezi o poveste spectaculoasă care a scris istorie: Regele Leu.

La Observator continuă seria de interviuri eveniment cu creatorii de spectacol marca Antena: Mona Segall. Omul din spatele celor mai iubite și spectaculoase formate din istoria televiziunii în România.

Seara se încheie cu cel mai mare spectacol al televiziunii: America Express – Drumul Soarelui, de la 20.30, numai pe Antena 1 și AntenaPLAY.

La mulți AZI fericiți! Antena, creează ce urmează!

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Ultimele știri
19:44 VIDEOPalermo – Reggiana 1-2 a fost în AntenaPLAY. Echipa lui Ionuț Nedelcearu, pas greșit în lupta pentru promovare 19:40 Dan Nistor a răbufnit după FCU Craiova – U Cluj 3-2. L-a atacat pe Juan Bauza: „Parcă l-a împușcat cineva!” 19:36 Cine i-a luat locul lui Florinel Coman, în primul 11 al FCSB-ului! Roş-albaştrii se pregătesc de sărbătoare 19:26 FCU Craiova – U Cluj 3-2! Oltenii „respiră” și o lasă pe Dinamo pe ultimul loc! Cum arată clasamentul 19:13 Adrian Mititelu Jr, surprins la FCU Craiova – U Cluj! Prima apariţie publică, după ce a stat în comă zece ore 19:09 Ange Postecoglou, răspuns direct pentru fanii care îl cer pe Radu Drăgușin titular la Tottenham! 19:00 FCSB – Farul LIVE TEXT (20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! Echipele 18:52 „6 inși câștigă mai bine!” Ce salariu avea Gabi Tamaș la Concordia Chiajna, înainte de retragere. A spus suma fără nicio reținere 18:49 Jucătorul dorit de Gigi Becali la FCSB, „dublă” de senzaţie! A ţinut-o pe FCU Craiova „în viaţă”, cu două goluri superbe 18:14 „Vor ieşi flăcări!” Mohamed Salah, reacţie furibundă după scandalul cu Jurgen Klopp! Mesajul scurt transmis Vezi toate știrile
Citește și