Închide meniul

Deznodământ surprinzător aseară, la Chefi la cuţite, într-o ediţie lider incontestabil de audiență şi record în acest sezon

Reclamă

Antena Sport Publicat: 10 octombrie 2023, 13:45 / Actualizat: 17 octombrie 2023, 16:53

Deznodământ surprinzător aseară, la Chefi la cuţite, într-o ediţie lider incontestabil de audiență şi record în acest sezon

Chefi la cuțite, lider incontestabil de audiență şi record în acest sezon

Deznodământ surprinzător aseară, la Chefi la cuţite, într-o ediţie care s-a impus ca lider incontestabil de audienţă şi a înregistrat record la nivelul acestui sezon | Antena 1

Deznodământ surprinzător aseară, la Chefi la cuţite, într-o ediţie care s-a impus ca lider incontestabil de audienţă şi a înregistrat record la nivelul acestui sezon.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

După ce în battle-ul anterior Alex Bunea a fost salvat de la eliminare de Chef Dumitrescu, folosind amuleta câştigată în audiţii, aseară, concurentul din echipa Amanita Regală a ajuns din nou la duel.

Cu doar 6 puncte obţinute pentru a doua oară consecutiv, Alex Bunea a fost anunţat că va părăsi competiţia Chef la cuţite. Atât a aşteptat Chef Scărlătescu, cel care avea pregătită amuleta cu mesajul: „Poţi lua în echipa ta un concurent eliminat din echipele adverse„. Diseară, de la 20:30, pe Antena 1 urmează o bătălie crâncenă în bucătăria show-ului culinar, căci Irina Fodor va face anunţul pe care nicio echipă nu îşi doreşte să îl audă: „Confruntarea de azi se va termina cu două eliminări!”.

Deznodământ surprinzător aseară, la Chefi la cuţite într-o ediţie lider incontestabil de audiență şi record în acest sezon Alex Bunea trece din echipa lui Amanita Regală în echipa Saint Tropez

Astfel, conform datelor oferite de Kantar Media, cel de-al optulea battle Chefi la cuţite, difuzat aseară în intervalul 20:29 – 00:02, s-a impus ca lider incontestabil de audiență pe toate targeturile, marcând un nou record de audiență al acestui sezon, atât la nivelul ratingului, cât şi la nivelul cotei de piaţă.

Pe segmentul de public comercial cu vârste cuprinse între 21 și 54 de ani, a înregistrat 8.8 puncte de rating și 31.6% cotă de piață, în timp ce postul de pe locul secund a obținut 5.3% puncte de rating şi 19% cotă de piață.

Reclamă

Și la orașe, show-ul culinar Chefi la cuțite s-a situat pe primul loc, înregistrând 8.1 puncte de rating și 23.5% cotă de piață, în timp ce ocupantul locului 2 a obținut 4.7 puncte de rating și 13.6% cotă de piață. Chefi la cuțite s-a impus ca lider de piață și la nivel național, cu 7.2 puncte de rating și 21% cotă de piață, în timp ce locul secund a înregistrat 5.4 puncte de rating și 15.8% cotă de piață. În minutul de aur, 21:43, show-ul culinar de la Antena 1 a fost urmărit de aproape 1.6 milioane de telespectatori.

Antena 1 s-a impus ieri ca lider detaşat de audiență

Totodată, Antena 1 s-a impus ieri ca lider detaşat de audiență pe întreg intervalul orar Prime Time, pe segmentul de public comercial, cu vârste cuprinse între 21 și 54 de ani, dar şi pe segmentul urban.

Ediţia a debutat aseară cu un joc de mimă, câştigat de echipa condusă de Chef Bontea, care le-a mai descreţit puţin frunţile concurenţilor înainte de un nou battle tensionat. 12 ingrediente, care mai de care mai extravagante, le-au dat mari bătăi de cap celor trei Chefi şi echipelor lor. Astfel, echipa Soarelui Răsare a avut de pregătit o farfurie folosind rândunică de mare, caviar, rădăcină galangal şi bomboane cip, echipa Amanita Regală cu black angus, castane, fructul longan şi zahăr fondant, iar echipa Saint Tropez cu crab, cartof chinezesc, fructul durian şi picioare de broască.

Reclamă 4 / 0/3

Proba a fost câştigată de echipa Soarelui Răsare, iar în urma duelului, echipa Amanita Regală l-a pierdut din nou pe Alex Bunea. De data aceasta, Chef Scărlătescu nu a stat pe gânduri şi şi-a folosit amuleta prin care putea lua în echipa lui un concurent eliminat din echipele adverse. „Poate de aici încolo ni se schimbă şi nouă puţin norocul!”, a declarat Cheful echipei Saint Tropez, în vreme ce Alex Bunea a dezvăluit: „Nu mi-am imaginat niciodată că show-ul ăsta ar putea să mă aducă în situaţia în care chiar o să plâng. E o experienţă unică! Nu cred că o să mai trăiesc aşa ceva vreodată!”.

Ce urmează în această seară în bucătăria Chefi la Cuțite

În această seară, urmează o bătălie crâncenă în bucătăria Chefi la cuţite, cu doar patru ediţii înainte de semifinala sezonului 12. Va fi cutremur la bancurile de lucru, când Irina îi va anunţa că au la dispoziţie nu mai mult de o oră pentru a pregăti trei feluri de mâncare: un starter, main course şi desert, desigur, pe o temă anume. Iar cum în bucătăria Chefi la cuţite lucrurile nu sunt niciodată simple, cele 12 ingrediente vor fi şi ele foarte bine gândite.

Decizia finală va aparţine şi de această dată juriului, actori ai Teatrului Naţional de Operetă Ion Dacian. Ce decizie vor lua aceștia și cine va părăsi competiția telespectatorii vor afla în ediția Chefi la cuțite difuzată de Antena 1 și pe AntenaPLAY, în această seară, de la 20:30.

Sursa:Kantar Media

Copyright:ARMADATA S.R.L.

Date prelucrate de catre departamentul Research Antena Group

Analiza este facuta pe target-ul 21-54 Urban

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:05 „Iar o să îmi iau înjurături”. Helmut Duckadam, un nou discurs dur la adresa conducerii CSA Steaua: „Poate nu mă pricep eu” 8:56 Dezvăluirea făcută de Ioan Andone, la 64 de ani. Care este, de fapt, numele său din buletin 8:34 Verdictul specialistului, după controversele din Dinamo – FC Voluntari: „E neglijenţă” / „Asta e poziţie normală?” 8:19 Mihai Stoica a anunţat care este antrenorul său român preferat. Surpriză uriaşă: „Poţi să mi-l pui cu oricine şi îl aleg pe el” 8:00 FCSB – Farul LIVE TEXT (20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! 26
apr.
23:50
VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League
26
apr.
23:28
„E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic!
26
apr.
23:20
UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!”
26
apr.
23:12
„Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare!
26
apr.
23:01
Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!”
Vezi toate știrile
Citește și