Închide meniul

Edward Sanda și Cleopatra Stratan, salvați de la eliminare în ediția de miercuri. America Express a fost lider de piață

Reclamă

Publicat: 26 octombrie 2023, 13:16 / Actualizat: 2 noiembrie 2023, 16:14

Edward Sanda și Cleopatra Stratan, salvați de la eliminare în ediția de miercuri. Seară norocoasă pentru cuplul Edward Sanda și Cleopatra Stratan – soarele dezvăluit din cutie de Irina Fodor a fost verde, culoarea care păstrează în competiție echipa ajunsă pe cel din urmă loc la întrecerea pentru ultima șansă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ediția de ieri seară America Express – Drumul Soarelui, dedicată acestei curse, s-a impus ca lider de piață.

Edward Sanda și Cleopatra Stratan, salvați de la eliminare în ediția de miercuri. Emisiunea America Express, sezonul 6 a fost lider de piață cu ediția 5, difuzată pe 25 octombrie 2023, la Antena 1

Difuzată de Antena 1 în intervalul 20:29 – 00:06, ediția de ieri seară America Express a fost prima opțiune a telespectatorilor români pe segmentele de public comercial și urban. Astfel, reality show-ul a obținut, pe tronsonul publicului urban cu vârste cuprinse între 21 și 54 de ani, o audiență medie de 7.1 puncte de rating și o cotă de piață de 23.2%, în timp ce următorul clasat înregistra 6.2 puncte de rating și o cotă de piață de 20.2%. Și la orașe, emisiunea a fost prima opțiune a telespectatorilor, cu 6.4 puncte de rating și 17.9% cotă de piață, locul secund înregistrând 6.1 puncte de rating și 17% cotă de piață. În minutul de aur 21:18, emisiunea a fost urmărită de peste 1,3 milioane de telespectatori.

Ce-a de-a cincea ediție a celui mai dur reality show din România a debutat cu multe emoții la careu. Echipele și-au aflat pozițiile în clasamentul primei etape după întrecerea anterioară, singurele perechi care au așteptat dezvăluirea topului fără niciun fel de presiune fiind Laura Giurcanu și Sânziana Negru, de-o parte, și Ionuț Rusu și George Tănase, de cealaltă parte. Ei au fost deținătorii imunității care i-a propulsat direct în cea de-a doua etapă a concursului. În schimb, cei aflați pe ultimele două locuri au intrat la mult temuta cursă pentru ultima șansă: Iulia Albu și iubitul ei, Mike, dar și Edward Sanda și Cleopatra Stratan. Lor li s-au alăturat, în urma votului de la careu, Aris și Alexia Eram.

Norocul a surâs cuplului Edward Sanda – Cleopatra Stratan

Concurenții au trecut ieri prin probe pentru care și-au înfruntat unele dintre cele mai mari temeri – de la teama de înălțime la întâlnirea cu un taur într-o arenă, asemenea celebrelor coride care fac parte din cultura Americii de Sud. ”Ziua de azi a fost extraordinară. Chiar nu regret că am fost votați la cursa pentru ultima șansă”, a declarat Aris Eram. ”A fost o experiență unică. Nu credeam că o să trăiesc vreodată așa ceva. Ne bucurăm că am fost în această cursă”, a spus și Iulia Albu. De partea cealaltă, însă, misiunile s-au dovedit problematice pentru cuplul Edward Sanda – Cleopatra Stratan, ajuns pe ultimul loc la linia de sosire. ”Am ajuns la o concluzie: nu e bine niciodată să fii la cursa pentru ultima așansă”, a spus Edward.

Reclamă

Norocul le-a surâs, însă, aseară, iar verdictul din cutia deschisă de Irina a fost unul favorabil: soarele verde este simbolul care păstrează în competiție echipa în pericol eliminare. ”A fost cea mai mare bucurie pe care am trăit-o în ultima vreme atunci când am văzut soarele verde. Am început să plâng de fericire”, a spus Cleopatra. Aventura de pe Drumul Soarelui continuă cu cele mai ingenioase misiuni în acest weekend, sâmbătă de la ora 20:00 și duminică de la ora 21:00, iar săptămâna viitoare, luni, marți și miercuri, de la 20:30.

Sursa: Kantar Media

Copyright: ARMADATA S.R.L.

Reclamă 4 / 0/3

Date prelucrate de către departamentul Research Antena Group

Analiza este făcută pe target-urile 21-54 Urban, Urban și Național

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:24 EXCLUSIVCând va fi operat Olimpiu Moruţan în Turcia! Galata se implică şi ea! Detalii despre intervenţia chirurgicală a lui „Oli” 15:09 EXCLUSIVValeriu Iftime a vorbit cu Gigi Becali după victoria uriaşă a lui FC Botoşani cu Dinamo. Ce i-a transmis latifundiarul din Pipera 15:00 LIVE VIDEOYokohama – Ulsan e ACUM în AntenaPLAY! Al-Ain, prima finalistă din Liga Campionilor Asiei 14:43 Daniel Niculae, criticat dur după ce a spus că Şumudică e o variantă foarte bună pentru Rapid: „Lipsă de respect pentru Lobonţ” 14:06 Premii uriaşe la Saudi Smash 2024. Bernadette Szocs luptă pentru trofeu, în AntenaPLAY 13:41 Pompiliu Popescu îi dă o veste teribilă lui Olimpiu Moruţan: „Puţini au mai revenit la un nivel bun după o astfel de accidentare” 12:53 „Va juca în Liga Campionilor” Anunţul lui Gigi Becali despre jucătorul care îl va costa aproape 500.000 de euro! 12:05 Foto„Am o tăietură de cinci centimetri, plus gaură în cap!” Primele declaraţii ale lui Romario Benzar, după ce a ajuns la spital! 12:01 Schimbare majoră în Formula 1, din 2025! 11:49 Mesajul lui Edi Iordănescu după accidentarea teribilă a lui Olimpiu Moruţan, înainte de EURO 2024: „Toţi alături de tine, Oli” Vezi toate știrile
Citește și