Închide meniul
Foto

Formula 1, lider de audienţă cu Marele Premiu al Belgiei. Răsturnare de situaţie în cazul câştigătorului

Publicat: 29 iulie 2024, 14:12

Reclamă

Formula 1 a continuat în acest weekend în Europa cu Marele Premiu al Belgiei, iar Iuliana Pepene şi Nicolai Tand, alături de echipa Antena Sport au trăit live experienţa pe circuitul Spa-Francorchamps.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Marele Premiu al Belgiei, difuzat ieri la Antena 1 s-a impus ca lider de audienţă, într-o competiţie încheiată în mod surprinzător: George Russel a fost descalificat, după ce îşi sărbătorise deja victoria. Totul s-a întâmplat după ce s-a constatat că monopostul său nu avea greutatea necesară după cursă. Astfel, coechipierul său, Lewis Hamilton, a fost promovat în poziția de câștigător. Marele Premiu al Belgiei a fost ultimul dinaintea pauzei de vară din calendarul competiţional.

Cursa de pe circuitul Spa-Francorchamps s-a impus ieri ca lider de audienţă. Astfel, conform datelor oferite de Kantar Media, în intervalul 15.44 – 17.46, la nivelul publicului comercial cu vârste cuprinse între 21 şi 54 de ani, Antena 1 a înregistrat 2.2 puncte de rating şi 11.7% cotă de piaţă, urmată de Kanal D cu 1.6 puncte de rating şi 8.5% cota de piaţă şi de Pro Tv cu 1.4 puncte de rating şi 7.2% cota de piaţă.

Iuliana Pepene şi Nicolai Tand au trăit live experienţa Marelui Premiu al Belgiei. Aceştia au putut urmări răsturnarea de situaţie în care George Russell a fost descalificat la Marele Premiu al Belgiei pentru că a avut maşina sub greutatea optimă. Decizia a venit la două ore după finalul Marelui Premiu de Formula 1™ al Belgiei.

După Marele Premiu al Belgiei, Fenomenul Formula 1 va intra în pauza de vară, urmând să revină din 25 august, cu marele Premiu al Olandei. Toate etapele competiţiei Formula 1, Formula 2 şi Formula 3 pot fi urmărite integral pe platforma AntenaPLAY. Antena este casa Formulei 1 în România pentru următorii 3 ani.

Reclamă
Reclamă 4
Recomandări

Se califică FCSB în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
16:47

Reacţia de mare clasă a lui Jaqueline Cristian, după ce a fost eliminată de la jocurile Olimpice: „A fost o luptă cu sufletul”

16:41

„Sunt puţin supărată!” Camelia Potec, mesaj categoric înainte de finala lui David Popovici de la Jocurile Olimpice 2024

16:35

Novak Djokovic l-a învins clar pe Rafael Nadal, la Jocurile Olimpice! Meci istoric la Paris, între cei doi mari rivali

16:30

Cele două variante de selecționer dintre care va alege Răzvan Burleanu, după refuzul lui Gică Hagi

16:10

Reacţia FRF, după ce Gică Hagi a refuzat să devină selecţionerul României

16:03

BREAKING NEWSGică Hagi a refuzat oficial naționala României! Mesajul „Regelui” pentru Răzvan Burleanu: „Doresc să precizez asta!”

1 VIDEOIsack Hadjar a câştigat cursa principală de Formula 2 din Belgia, LIVE în AntenaPLAY 2 VIDEOCallum Voisin a câştigat cursa principală din Formula 3, LIVE în AntenaPLAY! Prema Racing a cucerit titlul la constructori 3 UPDATEŞoc total! George Russell a fost descalificat la Marele Premiu al Belgiei. Hamilton, învingător 4 Team România la Jocurile Olimpice 2024 – ziua 2. Bernie Szocs, victorie de senzaţie. David Popovici, în finală la 200 m liber 5 FotoFiica lui Cristi Săpunaru a împlinit 19 ani! Căpitanul Rapidului, mesaj plin de emoţie pentru Alessia Săpunaru: „Asta să ştii!” 6 David Popovici s-a calificat în finala la 200 de metri liber, cu cel mai bun timp. Românul, favorit la medalia de aur
Citește și