Închide meniul

Intact Media Group, lider de audienţă și în luna septembrie, cu 16.661.661 vizitatori unici

Antena Sport Publicat: 2 octombrie 2023, 15:07 / Actualizat: 6 octombrie 2023, 17:33

Reclamă
Intact Media Group, lider de audienţă și în luna septembrie, cu 16.661.661 vizitatori unici

Intact Media Group, lider de audienţă și în luna septembrie, cu 16.661.661 vizitatori unici

Intact Media Group, lider de audienţă și în luna septembrie, cu 16.661.661 vizitatori unici

Intact Media Group, lider de audienţă și în luna septembrie, cu 16.661.661 vizitatori unici. Site-ul a1.ro a dominat categoria de divertisment și a ocupat prima poziție în topul aplicațiilor, în timp ce ObservatorNews și-a menținut poziția de lider al aplicațiilor de știri.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Studiul de Audiența și Trafic Internet a publicat rezultatele obținute de site-urile web din România în luna septembrie. Potrivit măsurătorilor, Grupul Intact Media continuă să obțină rezultate de top și rămâne cel mai important jucător pe piața digitală autohtonă.

Intact Media Group, lider de audienţă și în luna septembrie. A1.ro, site-ul numărul 1 din categoria Divertisment și aplicația cu cea mai mare audiență din online-ul românesc

În luna septembrie, A1.ro și-a menținut poziția de lider în categoria Divertisment, cu 3.338.895 vizitatori unici. Tot în această perioadă, aplicația mobilă Antena 1 fost accesată de 136.095 vizitatori unici, ocupând prima poziție în topul aplicațiilor cu cea mai mare audiență din România.

La rândul său, ObservatorNews și-a menținut poziția și este lider al aplicațiilor de știri cu 97.771 vizitatori unici. Site-ul ObservatorNews a înregistrat 6.823.993vizitatori unici.

Site-ul antena3.ro s-a clasat și el în top 3 al categoriei Știri și analize, cu 5.602.821 vizitatori unici.

Reclamă

Intact Media, grupul cu cele mai audiențe ale aplicațiilor din online-ul românesc

Aplicația Antena 1 a redevenit lider în topul aplicațiilor cu cea mai mare audiență din România, cu 136.095 vizitatori unici. Singura aplicație care a reușit să o “detroneze” în ultimele luni a fost ObservatorNews, face parte tot din Intact Media Group.

Aplicația Antena 1 este este locul în care fanii și telespectatorii postului au ocazia să interacționeze live cu emisiunile și vedetele lor preferate. Pe ObservatorNews, ei găsesc cele mai recente și relevante știri generaliste, care îi ajută să se mențină la curent cu noutățile din țară și străinătate.

Mulțumim publicului care alege zilnic conținutul oferit de platformele Intact Media Group drept sursă de știri și entertainment!

Reclamă 4 / 0/3

Despre Intact Media Group

Din Intact Media Group fac parte site-urile: a1.ro, observatornews.ro, spynews.ro, as.ro, catine.ro, antena3.ro, radiozu.ro, zutv.ro, antenastars.ro, tvhappy.ro, retetefeldefel.ro, useit.ro, medicool.ro, hellotaste.ro, deparinti.ro și aplicațiile Antena 1 și ObservatorNews.

Despre SATI: SATI reprezintă Studiul de Audiența și Trafic Internet, care măsoară audiența, traficul și profilele sociodemografice ale site-urilor web.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:12 VideoOlaru a primit cel mai emoţionant mesaj de la mama sa: „Am o latură mai sensibilă!” Anunţ uriaş: „Vreau titlul şi anul viitor” 20:03 LIVE TEXTFarul – Sepsi 0-1. Safranko a dat lovitura încă din minutul 2! Apărarea lui Gică Hagi, făcută praf 19:49 „E o problemă! Sunt trist!” Daniel Pancu, verdict despre situația de la Rapid! Ce a spus despre comunicatul lui Dan Șucu 19:35 Andrey Rublev este primul finalist al turneului de la Madrid! L-a învins pe Taylor Fritz după doar 72 de minute 19:12 „Rapidismul ăsta..” Daniel Niculae, replică ironică după comunicatul lui Dan Șucu! Ce a postat pe rețelele de socializare 19:00 LIVE VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu de la Miami. Sesiunea de antrenament e ACUM în AntenaPLAY. Probleme pentru Leclerc 18:53 Ioan Ovidiu Sabău, iureş la conferinţa de presă: „S-a luat legătura cu Şumudică! Ăsta-i adevărul!” 18:42 Thomas Tuchel poate rămâne la Bayern Munchen! Un nou „caz Xavi” în fotbalul mondial. Anunțul făcut de antrenorul bavarezilor 18:23 Ora la care joacă Bernadette Szocs cu Natalia Bajor, exclusiv în AntenaPLAY, la Saudi Smash 2024. Programul complet al româncelor 18:22 „A fost atât de stupid..” Ianis Hagi pleacă de la Rangers! Scoțienii au făcut anunțul momentului despre „Prinț” Vezi toate știrile
Citește și