Închide meniul

Partida Belarus – România, difuzată aseară la Antena 1, lider incontestabil de audienţă

Reclamă

Publicat: 13 octombrie 2023, 13:35

Partida Belarus – România, difuzată aseară la Antena 1, lider incontestabil de audienţă

Partida Belarus - România, difuzată aseară la Antena 1, lider incontestabil de audienţă

Belarus - România / Profimedia Images

România a fost alături de jucătorii naţionalei de fotbal aseară, meciul difuzat de Antena 1 impunându-se ca lider incontestabil de audienţă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Tricolorii au rămas neînvinşi în grupă după remiza de aseară cu Belarus şi se menţin pe locul al doilea în cursa de calificare pentru EURO 2024. România a fost alături de jucătorii naţionalei de fotbal aseară, meciul difuzat de Antena 1 impunându-se ca lider incontestabil de audienţă.

Partida Belarus – România, difuzată aseară la Antena 1, lider incontestabil de audienţă

Astfel, conform Kantar Media, meciul Belarus – România, difuzat aseară în intervalul 21:47 – 23:39, s-a impus ca lider de audienţă, pe toate targeturile. Pe segmentul de public comercial, cu vârste cuprinse între 21 și 54 de ani, partida de la Budapesta a înregistrat pe întregul interval orar 9.4 puncte de rating și 32.8% cotă de piață. Ierarhia se păstrează şi la nivelul publicului urban, unde meciul tricolorilor s-a situat pe primul loc, înregistrând 9.1 puncte de rating și 28.1% cotă de piață.

Şi la nivelul întregii ţări, meciul care a adus România mai aproape de calificarea pentru EURO 2024 a fost prima opţiune de vizionare, cu 8.1 puncte de rating şi 25.4% cotă de piaţă. În minutul de aur, 22:29, confruntarea Belarus – România a atras peste 1.6 milioane de telespectatori la nivel naţional.

Partida Belarus – România, încheiată 0-0, i-a ţinut pe telespectatori cu sufletul la gură, după ce elevii lui Edi Iordănescu au ratat şansa de a surclasa Elveţia, obţinând un singur punct la Budapesta. Nicolae Stanciu şi Denis Alibec au ratat mai multe ocazii de gol.

Reclamă

După victoria de aseară, clasamentul din grupa României arată astfel:

Confruntarea decisivă România – Elveţia (21 noiembrie) se vede pe Antena 1 şi în AntenaPLAY, în această toamnă.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:18 „Nu sărbătorim nimic!” Mihai Stoica, veste proastă pentru suporteri înainte de FCSB – Farul! Mesajul care a uimit pe toată lumea 20:00 FCSB – Farul LIVE TEXT (20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! Echipele 19:44 VIDEOPalermo – Reggiana 1-2 a fost în AntenaPLAY. Echipa lui Ionuț Nedelcearu, pas greșit în lupta pentru promovare 19:40 Dan Nistor a răbufnit după FCU Craiova – U Cluj 3-2. L-a atacat pe Juan Bauza: „Parcă l-a împușcat cineva!” 19:36 Cine i-a luat locul lui Florinel Coman, în primul 11 al FCSB-ului! Roş-albaştrii se pregătesc de sărbătoare 19:26 FCU Craiova – U Cluj 3-2! Oltenii „respiră” și o lasă pe Dinamo pe ultimul loc! Cum arată clasamentul 19:13 Adrian Mititelu Jr, surprins la FCU Craiova – U Cluj! Prima apariţie publică, după ce a stat în comă zece ore 19:09 Ange Postecoglou, răspuns direct pentru fanii care îl cer pe Radu Drăgușin titular la Tottenham! 18:52 „6 inși câștigă mai bine!” Ce salariu avea Gabi Tamaș la Concordia Chiajna, înainte de retragere. A spus suma fără nicio reținere 18:49 Jucătorul dorit de Gigi Becali la FCSB, „dublă” de senzaţie! A ţinut-o pe FCU Craiova „în viaţă”, cu două goluri superbe Vezi toate știrile
Citește și