Închide meniul

Partida România – Kosovo, difuzată aseară la Antena 1, lider incontestabil de audienţă

Antena Sport Publicat: 13 septembrie 2023, 13:35 / Actualizat: 5 octombrie 2023, 19:11

Partida România – Kosovo, difuzată aseară la Antena 1, lider incontestabil de audienţă

Partida România – Kosovo, difuzată aseară la Antena 1, lider incontestabil de audienţă

Partida România – Kosovo, difuzată aseară la Antena 1, lider incontestabil de audienţă

Partida România – Kosovo, difuzată aseară la Antena 1, lider incontestabil de audienţă. Tricolorii au învins aseară naţionala Kosovo, scor 2-0, şi se menţin pe locul al doilea în cursa de calificare pentru EURO 2024.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Întreaga Românie a fost alături de jucătorii naţionalei de fotbal aseară, meciul difuzat de Antena 1 impunându-se ca lider incontestabil de audienţă. În minutul de aur, înregistrat aseară la 00:20, Antena 1 a atins aproape 60% din piaţă, la nivelul publicului comercial, cu partida jucătorilor lui Edi Iordănescu.

Partida România – Kosovo, difuzată aseară la Antena 1, lider incontestabil de audienţă

Astfel, conform Kantar Media, meciul România – Kosovo, difuzat aseară în intervalul 21:47 – 00:32, s-a impus ca lider de audienţă, pe toate targeturile. Pe segmentul de public comercial, cu vârste cuprinse între 21 și 54 de ani, partida România – Kosovo a înregistrat pe întregul interval orar 10 puncte de rating și 41.4% cotă de piață.

Ierarhia se păstrează şi la nivelul publicului urban, unde meciul tricolorilor s-a situat pe primul loc, înregistrând 10 puncte de rating și 34.6% cotă de piață.

Şi la nivelul întregii ţări, meciul care a adus România mai aproape de calificarea pentru EURO 2024 a fost prima opţiune de vizionare, cu 9.3 puncte de rating şi 33.3% cotă de piaţă.

În minutul de aur, 00.20, confruntarea România – România a atras aproape 60% din piaţă, respectiv, 11 puncte de rating şi 59.6% share, la nivelul publicului comercial.

Partida dintre România şi Kosovo nu a fost una lipsită de incidente. În minutul 19, meciul a fost întrerupt, iar jucătorii au fost trimişi la vestiare de către arbitru, ca urmare a mesajelor discriminatorii afişate de fanii români în peluza Arenei Naţionale.

Naţionala lui Edi Iordănescu s-a impus cu 2-0, cu două goluri marcate după minutul 83. Stanciu şi Mihăilă au adus victoria României, după ce acelaşi Stanciu a ratat un penalty.

După victoria de aseară, clasamentul din grupa României arată astfel:

  • Elveţia 14 puncte
  • România 12 puncte
  • Israel 11 puncte
  • Kosovo 4 puncte
  • Belarus 4 puncte
  • Andorra 2 puncte

Belarus – România (12 octombrie) şi România – Elveţia (21 noiembrie) se văd pe Antena 1 şi în AntenaPLAY, în această toamnă.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Ultimele știri
10:02 Ţara din Europa care refuză să folosească VAR, după ce fanii s-au revoltat! Anunţul federaţiei 9:49 Leicester a promovat în Premier League. Leeds are şanse mici să promoveze direct. Cum ar putea arăta play-off-ul 9:28 Dennis Man îi dă mari emoţii lui Edi Iordănescu! Internaţionalul român, scos din lotul lui Parma. Anunţul presei din Italia 9:05 „Iar o să îmi iau înjurături”. Helmut Duckadam, un nou discurs dur la adresa conducerii CSA Steaua: „Poate nu mă pricep eu” 8:56 Dezvăluirea făcută de Ioan Andone, la 64 de ani. Care este, de fapt, numele său din buletin 8:34 Verdictul specialistului, după controversele din Dinamo – FC Voluntari: „E neglijenţă” / „Asta e poziţie normală?” 8:19 Mihai Stoica a anunţat care este antrenorul său român preferat. Surpriză uriaşă: „Poţi să mi-l pui cu oricine şi îl aleg pe el” 8:00 FCSB – Farul LIVE TEXT (20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! 26
apr.
23:50
VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League
26
apr.
23:28
„E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic!
Vezi toate știrile
Citește și