Închide meniul

Virgil Stănescu și Ioan Andone gătesc în acest weekend pentru jurați, în primele două ediții ale sezonului 12 Chefi la cuțite

Reclamă

Publicat: 1 septembrie 2023, 12:54 / Actualizat: 5 ianuarie 2024, 21:40

Virgil Stănescu și Ioan Andone gătesc în acest weekend pentru jurați, în primele două ediții ale sezonului 12 Chefi la cuțite

Virgil Stănescu și Ioan Andone gătesc în acest weekend pentru jurați, în primele două ediții ale sezonului 12 Chefi la cuțite

Virgil Stănescu și Ioan Andone gătesc în acest weekend pentru jurați, în primele două ediții ale sezonului 12 Chefi la cuțite

Virgil Stănescu și Ioan Andone gătesc în acest weekend pentru jurați, în primele două ediții ale sezonului 12 Chefi la cuțite. Marea premieră a sezonului 12 Chefi la cuțite urmează în acest weekend, la Antena 1: sâmbătă și duminică, de la ora 20:00, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu își dau întâlnire în platoul show-ului culinar, în primele două ediții ale noului sezon, premiera maraton continuând cu alte trei ediții, luni, marți și miercuri, de la 20:30.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Printre surprizele noului sezon se numără invitații speciali din lumea sportului, care vor intra în arena Chefi la cuțite dornici să dea savoare competiției gastronomice cu cele mai diverse rețete, asezonate cu povești neștiute din domeniul care i-a consacrat și dezvăluiri impresionante despre drumul lor spre succes și viața de după performanță. Mâine seară, cel care va intra în bucătăria show-ului gastronomic este fostul baschetbalist și căpitan al naționalei de baschet Virgil Stănescu.

Virgil Stănescu și Ioan Andone gătesc în acest weekend pentru jurați la Chefi la cuțite sezonul 12. Ce au dezvăluit

„În seara aceasta, vreau să-i cuceresc pe Chefi prin înălțime și simplitate. Am venit să le fac o surpriză și abia aștept să-i întâlnesc. M-am antrenat pentru farfuria pe care o voi pregăti”, a declarat cu umor sportivul care a cunoscut succesul încă de la 19 ani, când a fost pentru prima dată convocat la Naționala de baschet a României. După doar un an avea să primească o bursă în America, la Universitatea din Alabama.

„Am fost inclus în Hall of Fame la universitate, lucru care m-a emoționat fantastic”, a spus Virgil Stănescu, vizita în platoul Chefi la cuțite prilejuindu-i o serie de mărturisiri savurate din plin de jurați alături de farfuria preparată de el.

Duminică seară, în cea de-a doua ediție Chefi la cuțite, invitatul special din lumea sportului este una dintre legendele fotbalului, Ioan Andone.

Reclamă

„Vreau să fiu super-Chef în bucătărie, așa că mi-am adus cu mine condimentele din Spania”, a declarat Ioan Andone, hotărât să-i impresioneze pe jurați cu priceperea sa în arta culinară.

„Gătitul chiar este o pasiune pentru mine, chiar intru în bucătărie să-mi ajut soția. Am început să gătesc și mâncăruri spaniole. Dacă tot petrec timp acolo, am învățat multe despre preparatele lor”, a declarat el.

„Mă uit la Chefi la cuțite. Dacă îți place bucătăria, normal că te uiți să vezi cum apreciază jurații preparatele și ce comentarii au. Aceasta este prima emisiune de divertisment în care apar”, a mai punctat Ioan Andone. Întregul episod al întâlnirii sale speciale cu jurații urmează în ediția de duminică seara.

Reclamă 4 / 0/3

Show-ul culinar prezentat de Irina Fodor are o premieră maraton cu 5 ediții consecutive: sâmbătă și duminică, 2 și 3 septembrie, de la ora 20:00, și luni, marți și miercuri, 4, 5 și 6 septembrie, de la 20:30, ulterior emisiunea având câte 4 ediții săptămânale. Excepție vor face edițiile ce urmează imediat premierei maraton, programate sâmbătă și duminică, 9 și 10 septembrie, de la 20:00, și luni și miercuri, 11 și 13 septembrie, de la 20:30, în următoarele săptămâni show-ul culinar fiind difuzat în fiecare duminică, luni, marți și miercuri.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
28
apr.
0:05
Gică Hagi, discurs uriaş după ce FCSB a câştigat campionatul: „Trebuie să vorbim mai puţin şi să-i felicităm!”
23:33 VideoJucătorii de la FCSB au întrerupt conferința lui Charalambous și au declanșat nebunia: „Campionii, campionii!” 23:18 „Sunt antrenor de marcă!” Gigi Becali, reacţie savuroasă după triumful FCSB-ului: „Mă întorc la muls oile acum!” 23:16 Florinel Coman, după titlul cucerit de FCSB după 9 ani: „Golul lui Băluţă a fost cel mai emoţionant” 23:14 Octavian Popescu l-a imitat pe „Dodel” Tănase după ce FCSB a câștigat titlul: „Bravo vouă, bă!” 23:00 Gigi Becali, propunere în direct pentru Florinel Coman, după ce FCSB a devenit campioană: „Trebuie să discut cu el!” 22:51 Mihai Stoica, plin de sânge în peluză după ce FCSB a câștigat titlul! Imagine uluitoare cu oficialul roș-albaștrilor 22:43 Gigi Becali a anunţat primul jucător de pe lista de transferuri de la FCSB. Ce a spus despre Denis Alibec, Kiki şi Louis Munteanu 22:42 Gigi Becali nu le-a uitat pe rivalele Rapid şi Dinamo! Prima reacţie, după ce FCSB a devenit campioană: „Nu mă interesează!” 22:31 FotoNebunie pe Arena Națională după ce FCSB a câștigat titlul! Imagini de senzație cu noii campioni ai României Vezi toate știrile
Citește și