Închide meniul
EXCLUSIV

Edi Iordănescu cere mobilizare maximă înaintea bătăliilor din Nations League! Hai, România! În fiecare zi

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 25 mai 2022, 20:07 / Actualizat: 26 mai 2022, 12:31

Edi Iordănescu cere mobilizare maximă înaintea bătăliilor din Nations League! Hai, România! În fiecare zi

Edi Iordănescu, strigăt de luptă înainte de în Bosnia – România

Edi Iordănescu este selecţionerul României | Captură Antena Sport

Edi Iordănescu cere mobilizare maximă înaintea bătăliilor din Nations League. Sută la sută pentru România! Asta le cere Edi Iordănescu fotbaliştilor naţionalei, înaintea meciurilor de foc din drumul spre EURO – Nations League. Bătăliile cu Bosnia şi Finlanda sunt pe 7 si 11 iunie, în direct la Antena 1. „Luptă, ambiţie, muncă. Asta e ce îmi doresc!”, cere Edi Iordănescu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mai e puţin şi vin marile bătălii din drumul spre EURO, iar naţionala şi Edi Iordănescu vor să dea ora exactă în Nations League. Selecţionerul e convins că fotbaliştii vor lupta cu inima, pentru calificare!

Edi Iordănescu cere mobilizare maximă înaintea bătăliilor din Nations League

Să nu uite că reprezintă românii şi România„, e mesajul lui Edi Iordănescu înaintea bătăliilor din Nations League.

Edi Iordănescu a descris naţionala României în 3 cuvinte.

Luptă, ambiţie, muncă. Asta e ce îmi doresc! Totul la sută la sută, 99 la sută înseamnă nimic. Sută la sută sau nimic„, a mai spus Edi Iordănescu.

Reclamă

Cu un nou Iordănescu pe bancă şi un nou Hagi pe teren, România visează şi la o nouă „Generaţie de Aur”!

Contează mai puţin cu cine pe bancă. Dacă eu sunt aici, am încredere că o putem face! Contează băieţii şi eu am încredere că au capacitatea să devină o generaţie extrem de bună, care să rămână în mintea şi în sufletele suporterilor”, a mai spus Edi Iordănescu.

Edi Iordănescu a anunțat lotul pentru bătăliile din Nations League

Nicolae Stanciu, Dennis Man şi Ianis Hagi sunt marii absenţi. Din informațiile AS.ro, Edi Iordănescu a decis să nu se bazeze pe mijlocașul transferat în China pentru că nu a evoluat în niciun joc oficial. De cealaltă parte, fiul „Regelui” încă se recuperează după accidentare.

Reclamă 4 / 0/3

PORTARI: Florin Niță (Sparta Praga | Cehia, 15/0), Marian Aioani (Farul Constanța, 0/0), Horațiu Moldovan (FC Rapid 1923, 0/0), Ștefan Târnovanu (FCSB, 0/0)

FUNDAȘI: Andrei Rațiu (Huesca | Spania, 6/0), Cristian Manea (CFR Cluj, 16/2), Adrian Rus (Fehervar | Ungaria, 12/0), Iulian Cristea (FCSB, 3/0), Virgil Ghiță (KS Cracovia | Polonia, 1/0), Vlad Chiricheș (Sassuolo | Italia, 71/0), Andrei Burcă (CFR Cluj, 9/0), Nicușor Bancu (Universitatea Craiova, 23/1), Mario Camora (CFR Cluj, 7/0), Marius Ștefănescu (Sepsi OSK, 0/0)

MIJLOCAȘI: Deian Sorescu (Rakow Czestochowa | Polonia, 5/0), Alexandru Cicâldău (Galatasaray | Turcia, 22/3), Darius Olaru (FCSB, 3/0), Alexandru Maxim (Gaziantep F.K. | Turcia, 52/6), Sergiu Hanca (KS Cracovia | Polonia, 5/0), Florin Tănase (FCSB, 11/1), Octavian Popescu (FCSB, 2/0), Nicolae Păun (Sepsi OSK, 0/0), Valentin Mihăilă (Atalanta | Italia, 7/1), Alexandru Mitriță (PAOK Salonic | Grecia, 17/3), Alexandru Crețu (Universitatea Craiova, 5/0), Răzvan Marin (Cagliari | Italia, 37/2), Marius Marin (Pisa | Italia, 3/0)

ATACANȚI: Denis Alibec (Atromitos | Grecia, 23/2), Andrei Ivan (Universitatea Craiova, 15/1), George Pușcaș (Pisa | Italia, 27/8)

Hai, România! În fiecare zi. Ce meciuri transmite Antena 1 din luna iunie

Antena 1 a cumpărat drepturile pentru meciurile echipei naţionale de fotbal a României pentru următorii 6 ani. Primele partide sunt programate în luna iunie, când echipa antrenată de Edi Iordănescu dispută partidele din Nations League, într-o grupă cu Bosnia, Finlanda şi Muntenegru.

Două meciuri în luna iunie şi unul în luna septembrie din grupa 3 a Ligii B UEFA Nations League sunt programate pe Antena 1, duelurile de foc cu Bosnia în deplasare şi întâlnirea tur-retur cu Finlanda.

Programul partidelor transmise de Antena 1

Cele mai tari meciuri ale naționalei României vor fi în direct pe Antena 1. Edi Iordănescu are ca obiectiv clasarea pe unul dintre primele două locuri în grupă și calificarea selecționatei noastre la EURO 2024.

Reclamă

7 iunie 2022, 21:45: Bosnia și Herțegovina – ROMÂNIA
11 iunie 2022, 21:45: ROMÂNIA – Finlanda
23 septembrie 2022, 21:45: Finlanda – ROMÂNIA

EXCLUSIV | Edi Iordănescu, decizie fără precedent la echipa națională

Edi Iordănescu, decizie fără precedent la echipa națională. Selecţionerul vrea cu orice preț să schimbe mentalitatea la echipa națională. Înaintea startului din noua campanie a Ligii Națiunilor, selecționerul a purtat discuții cu majoritatea jucătorilor pe care-i are în vederi pentru a-i convoca și le-a transmis un mesaj clar.

Din informațiile AS.ro, Edi Iordănescu i-a informat pe jucători că nu va accepta nicio abatere de la programul și regulile impuse de el. Iordănescu, împreună cu staff-ul său, sunt deciși să renunțe la orice jucător care nu va respecta cu strictețe programul. Conform informațiilor noastre, indiferent de numele fotbalistului, acesta nu va mai fi selecționat niciodată dacă se va abate de la reguli.

Disciplină, acesta pare a fi cuvântul de ordine pe care selecționerul vrea să îl impună la echipa națională. Edi Iordănescu vrea să schimbe mentalitatea jucătorilor și să construiască un grup puternic la prima reprezentativă. Cunoscut ca un antrenor exigent, actualul tehnician al primei reprezentative are mână liberă să ia orice măsuri dorește, dacă jucătorii nu se conformează cerințelor sale.

Naționala României se va reuni în aceste zile la Mogoșoaia, acolo unde Edi Iordănescu va pregăti primele meciuri din Liga Națiunilor. Tricolorii vor susține patru partide la începutul lunii iunie.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
12:01 Motivul pentru care Cristi Săpunaru a fost lăsat pe bancă de Bogdan Lobonț, la Farul – Rapid! Anunțul căpitanului giuleștenilor 11:37 „M-a bulversat” Bogdan Lobonţ, făcut praf după înfrângerea lui Rapid cu Farul: „Echipă deplorabilă” 11:17 Nicolae Cristescu aşteaptă revoluţia la Rapid! Îi cere pe Marius Şumudică şi Dani Coman: „Nu vreau să dau în Daniel Niculae” 11:00 Marius Ștefănescu a primit interzis la FCSB! Gigi Becali își poate lua adio de la el: „E singura echipă la care nu pot să-l las!” 10:59 Momentul care i-a schimbat cariera lui Bernadette Szocs: „Cred că a fost cel mai important pas din viaţa mea” 10:49 Conducerea Barcelonei a reacţionat, după ce Xavi s-a hotârât să continue la echipă! Care a fost momentul decisiv pentru antrenor 10:02 Testat pozitiv la testul anti-doping, Cosmin Matei a revenit pe teren cu FCSB: ”Nu o să vă vină să credeți de la ce a pornit tot” 9:54 SUA au anunţat primii jucători care merg la Campionatul Mondial de hochei, LIVE în AntenaPLAY! Ce staruri din NHL merg în Cehia 9:24 Ilie Dumitrescu, reacție furibundă după gestul făcut de Krasniqi la adresa lui Bogdan Lobonț: „Nu toți sunt Mbappe sau Vinicius!” 9:07 AS.ro LIVE | Titi Aur a fost invitatul lui Dan Pavel! Poveşti de senzaţie ale pilotului român Vezi toate știrile
Citește și