Închide meniul

AS.RO LIVE | Elena Zaharia este ACUM invitata lui Dan Pavel. Povești de senzație din lumea tenisului de masă

Alex Ioniță Publicat: 14 decembrie 2023, 8:00 / Actualizat: 14 decembrie 2023, 11:54

Reclamă
AS.RO LIVE | Elena Zaharia este ACUM invitata lui Dan Pavel. Povești de senzație din lumea tenisului de masă

AS.RO LIVE | Elena Zaharia va fi invitata lui Dan Pavel joi, de la ora 10:30

Elena Zaharia, la Campionatele Mondiale de Juniori la tenis de masă / Facebook Federaţia Română de Tenis de Masă

AS.RO LIVE | Elena Zaharia este acum invitata lui Dan Pavel. Sportiva care este vicecampioană mondială la tenis de masă vine cu povești de senzație din lumea acestui sport.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Sportiva va vorbi, în cadrul acestei emisiuni, despre lumea sportului pe care îl practică, dar și despre Turneul Campioanelor la tenis de masă 2023, care se va vedea exclusiv în AntenaPLAY, în perioada 15-17 decembrie. La competiția respectivă participă și Bernadette Szocs, care se află pe locul al 12-lea mondial.

VEZI AICI EMISIUNEA AS.RO LIVE

AS.RO LIVE | Elena Zaharia va fi invitata lui Dan Pavel joi, de la ora 10:30

Elena Zaharia a reușit o performanță uluitoare pe plan internațional, la începutul acestei luni. Tânăra sportivă a obținut medalia de argint în cadrul Campionatului Mondial de juniori la tenis de masă.

Pe parcursul turneului, care a avut loc în Slovenia, jucătoarea noastră a trecut de jucătoare cu o valoare imensă. În finală s-a duelat cu jucătoarea Kuai Man, din China, care are deja o vastă experiență la nivel de seniori. Elena a pierdut acel duel în 4 seturi.

Reclamă

După performanță, Federația Română de Tenis de Masă a postat un mesaj, pe rețelele de socializare, în care se vorbea despre turneul final reușit de Elena Zaharia.

„A doua sportivă a lumii în proba de U19 simplu feminin este din România, o performanţă imensă reuşită la Campionatul Mondial de Juniori 2023! Momentul reprezintă o premieră pentru Elena Zaharia, aflată în prima finală de simplu la o ediţie a Campionatului Mondial de juniori şi, totodată, cea mai bună clasare a României din istorie”, a publicat, la momentul respectiv, Federația Română de Tenis de Masă.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:03 Parma – Cremonese și Palermo – Ascoli, 16:00, LIVE VIDEO în AntenaPLAY! Man și Mihăilă sărbătoresc promovarea în fața fanilor 12:26 Ladislau Boloni s-a prăbușit emoțional după ce a ajuns aproape de retrogradare: „Nu știu dacă să urlu! Luăm două zile somnifere” 12:22 VIDEOEliza Samara şi Andreea Dragoman, victorie clară în proba de dublu la Saudi Smash 2024. Competiţia e exclusiv în AntenaPLAY 11:34 Iga Swiatek a câştigat turneul de la Madrid, după o revenire fabuloasă în finala cu Sabalenka 11:09 Marele Premiu de Formula 1™ de la Miami va fi în direct pe Antena 3 CNN şi LIVE STREAM în AntenaPLAY, de la ora 23:00 10:56 EXCLUSIVVictor Pițurcă, anunț surprinzător despre CSA Steaua: „Mai bine că a rămas în Liga 2”. Avertisment pentru șefii Armatei 10:32 VIDEOCristiano Ronaldo, un nou record uriaş după ce a reuşit un hattrick pentru Al Nassr. Obiectivul uriaş al starului portughez 10:17 Lionel Messi, gol și cinci pase decisive într-o singură repriză! A „distrus” două recorduri și i-a uluit pe americani 9:52 Reacţia surprinzătoare a lui Max Verstappen după ce va pleca din pole position la Miami: „Nu e chiar distractiv” 9:46 Vinicius, ironie devastatoare pentru un star al Barcelonei! Reacție virală după ce Real Madrid a devenit campioana Spaniei Vezi toate știrile
Citește și