Închide meniul

Adversar teribil pentru Rafael Nadal la revenirea pe teren, după 347 de zile de absenţă! Ce a spus „Matadorul” despre retragere!

Bogdan Stănescu Publicat: 31 decembrie 2023, 13:49

Reclamă
Adversar teribil pentru Rafael Nadal la revenirea pe teren, după 347 de zile de absenţă! Ce a spus „Matadorul despre retragere!

Adversar teribil pentru Rafael Nadal la revenirea pe teren, după 347 de zile de absenţă

Rafael Nadal, la Wimbledon / Profimedia Images

Adversar teribil pentru Rafael Nadal la revenirea pe teren, după 347 de zile de absenţă! Ibericul se va duela cu austriacul Dominic Thiem, aflat pe locul 98 ATP, care încearcă şi el o revenire fantastică în lumea tenisului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Rafa Nadal a jucat astăzi primul său meci oficial, la dublu, alături de compatriotul său Marc Lopez, alături de care a cucerit titlul olimpic în 2016. Dublul Nadal / Lopez a fost învins cu 6-4, 6-4 de dublul australian Max Purcell / Jordan Thompson, după o oră şi 13 minute de joc.

Adversar teribil pentru Rafael Nadal la revenirea pe teren, după 347 de zile de absenţă!

Nadal şi Marc Lopez i-au învins în finala turneului olimpic din 2016 pe românii Horia Tecău şi Florin Mergea, după un meci foarte disputat. Scorul a fost atunci 6-2, 3-6, 6-4 pentru echipa spaniolă.

Pentru Rafa Nadal, care a revenit pe teren cu o înfrângere, după un an de absenţă, urmează primul meci oficial la simplu, contra lui Dominic Thiem. Rafa a vorbit din nou despre retragere, reluând ideea că, cel mai probabil, acesta va fi ultimul său an de carieră.

Problema, când am spus că va fi ultimul meu sezon, este că eu nu pot să prezic sută la sută ce se va întâmpla în viitor”, a declarat Rafa Nadal, într-o conferinţă de presă.

Reclamă

Este evident că procentul de şansă este ridicat ca acesta să fie ultimul meu turneu în Australia. Dar dacă voi fi aici anul viitor, să nu-mi spuneţi: ‘Tu ai spus că va fi ultimul meu sezon’, pentru că eu nu am spus asta”, a precizat Rafa Nadal, care deţine 21 de titluri de Grand Slam.

Rafael Nadal, înainte de revenirea în tenis după o pauză de aproape un an: „Este imposibil să mă gândesc să câştig turnee”

Rafael Nadal a avut un discurs realist înainte de revenirea în tenis după o pauză de aproape un an. Spaniolul Rafael Nadal nu pune prea multă presiune asupra sa înaintea primului său turneu după mai bine de un an.

Ultimul meci disputat de spaniol a fost o înfrângere în turul al doilea la Australian Open, în ianuarie 2022, iar Nadal a decis în cele din urmă să se opereze la şoldul său problematic în iunie.

Reclamă 4 / 0/3

„Este imposibil să mă gândesc să câştig turnee astăzi”, a spus el. „Ceea ce este cu adevărat posibil este să mă bucur de revenire. Nu mă aştept la multe la un an fără să fiu pe teren”.

Nadal a declarat că 2024 va fi probabil ultimul său an în circuitul profesionist. Dar el s-a declarat încurajat de forma sa fizică, mărturisind că se simte mult mai bine decât se aştepta în urmă cu o lună.

Nu pot avea obiective pe termen super lung, pentru că nu mă văd jucând o perioadă super lungă de timp”, a declarat el vineri. „Nu ştiu cum vor merge lucrurile în continuare. Nu sunt un jucător care încearcă să anticipeze ce se poate întâmpla pe termen scurt, iar pe termen mediu este şi mai greu”.

Lionel Messi, cadou uriaş pentru Rafael Nadal

Lionel Messi a avut un cadou uriaş pentru Rafael Nadal. Starul lui Inter Miami i-a oferit marelui tenismen un tricou cu numărul 10 pe care l-a purtat la Cupa Mondială de fotbal din Qatar, unde naţionala „albiceleste” a devenit campioană a lumii în urmă cu un an, informează EFE.

„La un an de la câştigarea Cupei Mondiale, Leo Messi a dăruit acest tricou cu totul special. Îl avem deja expus”, au precizat în mesajul lor responsabilii complexului sportiv situat în oraşul Manacor de pe insula Mallorca.

Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:31 Universitatea Craiova – FCSB LIVE TEXT, ora 21:00. Oltenii continuă lupta pentru locul 2 în faţa campioanei. Echipele de start 19:25 Florin Prunea, verdict despre corectitudinea meciului Hermannstadt – Poli Iași 0-1! Ce a spus despre șansele lui Dinamo 19:08 FotoDaniel Pancu, fotografie superbă cu soţia lui, în Iaşi, în ziua victoriei uriaşe a lui Poli: „Te iubesc” 18:58 „Îmi doresc asta” Valentin Mihăilă, anunț important despre viitorul său după ce Parma a promovat în Serie A! Unde va juca românul 18:41 „Are experiență!” Propunere surpriză pentru postul de antrenor de la Rapid! Sfat important pentru Dan Șucu 18:40 LIVE TEXTUTA – FCU Craiova 3-0. Oltenii lui Mititelu, umiliţi într-un meci crucial pentru salvarea de la retrogradare! 18:25 Sponsorul lui Dinamo, acuzaţii teribile după ce „câinii” au ajuns aproape de Liga 2: „A fost o tentativă de puci în vestiar”! 17:51 „Pitbull” Tony da Silva, euforic după victoria cu Hermannstadt: „Muream pe teren, mușcam din adversar”! Ce a spus de Măldărăşanu 17:49 „Nu mă interesează nicio speculație” Marius Măldărășanu a făcut scandal la interviu după Hermannstadt – Poli Iași 0-1! 17:08 „E de la țară!” Gigi Corsicanu, atac total la adresa lui Paul Iacob! Nu l-a uitat, după ce a vrut să bată un fan Vezi toate știrile
Citește și