Închide meniul

Ana Bogdan a eliminat-o pe Anastasia Pavlyuchenkova şi şi-a egalat cea mai bună performanţă de la Roland Garros

Dan Roșu Publicat: 31 mai 2024, 8:10

Reclamă
Ana Bogdan a eliminat-o pe Anastasia Pavlyuchenkova şi şi-a egalat cea mai bună performanţă de la Roland Garros

Ana Bogdan a eliminat-o pe Anastasia Pavlyuchenkova

Ana Bogdan, în timpul unui meci - Profimedia Images

Ana Bogdan a eliminat-o pe Anastasia Pavlyuchenkova şi şi-a egalat cea mai bună performanţă de la Roland Garros. Românca de pe locul 64 WTA s-a calificat în turul 3, lucru pe care îl mai reuşise la Openul francez doar în 2021.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Bogdan a învins-o în turul doi pe rusoaica Anastasia Pavliucenkova, numărul 22 mondial şi cap de serie 20, scor 6-4, 6-4. Meciul a durat o oră şi 38 de minute.

Ana Bogdan a eliminat-o pe Anastasia Pavlyuchenkova de la Roland Garros

Pentru Ana Bogdan, aceasta a fost prima victorie în faţa sportivei din Rusia. Pavlyuchenkova se impusese în primele trei întâlniri directe, la Shenzhen 2019, Wimbledon 2021 şi Adelaide 2024 şi cedase, în total, 9 game-uri!!

În turul următor, Ana Bogdan o va întâlni pe favorita 15, Elina Svitolina (Ucraina, 19 WTA). Cele două sportive au mai fost adversare o dată, în Billie Jean King Cup, tot în 2024. Bogdan s-a impus atunci cu scorul de 6-4, 4-6, 6-3.

Irina Begu e şi ea în turul 3 de la Roland Garros

Irina Begu, locul 127 WTA, s-a calificat, joi, în turul trei al turneului de la Roland-Garros, trecând în runda secundă de favorita 27, jucătoarea din Cehia Linda Noskova, numărul 29 mondial.

Reclamă
Reclamă 4

Begu s-a impus cu scorul de 6-4, 6-2, într-o oră şi 15 minute. În runda următoare, românca o va întâlni pe Varvara Gracheva (Franţa, 88 WTA), care a trecut de Bernarda Pera (SUA, 80 WTA), cu un categoric 6-1, 6-3.

Aryna Sabalenka şi Elena Rybakina, victorii categorice la Roland Garros

Aryna Sabalenka şi Elena Rybakina au obţinut victorii categorice la Roland Garros. Cele două s-au calificat în turul trei al Grand Slam-ului de la Paris, după ce au trecut în două seturi de japoneza Moyuka Uchijima, respectiv de olandeza Arantxa Rus.

Elena Rybakina, campioana din 2022 de la Wimbledon, a învins-o cu 6-3, 6-4 pe Arantxa Rus, locul 50 WTA, după ceva mai mult de o oră de joc, şi o va întâlni în runda următoare pe belgianca Elise Mertens.

Reclamă

Aryna Sabalenka, laureata ultimelor două ediţii ale Openului Australiei, semifinalistă anul trecut la Roland Garros, a avut o misiune uşoară în faţa lui Moyuka Uchijima (83 WTA), de care a dispus cu 6-2, 6-2, tot după ceva mai mult de o oră de joc.

Ce rezultat obţine România cu Slovacia?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
14:20

Spaniolii trag un semnal de alarmă înainte de Slovacia – România: „Este o alertă serioasă de blat!”

14:10

EXCLUSIVEdi Iordănescu, mesaj categoric pentru jucători, înainte de Slovacia – România! Vrea doar victoria: „Luptăm pentru locul 1!”

12:50

FotoGigi Becali, la 66 de ani! Dezvăluire incredibilă. Care este, de fapt, data de naştere a patronului FCSB: „M-am născut pe câmp!”

12:48

Novak Djokovic, anunţ radical înainte de Wimbledon 2024: „Dacă nu voi fi la maximul meu, voi da şansa altcuiva să joace”

12:38

Croaţii, acuzaţii fără precedent la EURO 2024, după ce Italia a egalat în al optulea minut de prelungiri: „Favoritul lui Collina”

12:32

VIDEOMesajul lui Dan Şucu, în ziua în care Rapid a împlinit 101 ani de la înfiinţare: „Cu ajutorul nostru, cel mai puternic club!”

1 VIDEOLando Norris va pleca din pole position position în Marele Premiu de Formula 1 al Spaniei. Verstappen pe 2, Hamilton pe 3 2 VIDEODavid Popovici s-a calificat în finala probei 100 de metri liber, în direct pe Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY (miercuri, 19:52) 3 Belgia – România 2-0. „Tricolorii” au rămas pe primul loc în „grupa morţii” de la EURO 2024. Tielemans şi De Bruyne au marcat 4 VIDEODavid Popovici a câştigat medalia de aur în „proba regină” a nataţiei, la Campionatele Europene de nataţie. Cursă colosală 5 Portugalia – Cehia 2-1. Portughezii au marcat golul victoriei în prelungirile meciului. Debut cu dreptul pentru Ronaldo la EURO 6 Ce cotă incredibilă are România la calificarea în „optimile” EURO 2024. Tricolorii, lideri în Grupa E după ce au umilit Ucraina
Citește și