Închide meniul
EXCLUSIV

Andrei Pavel a dat verdictul, după ce Simona Halep şi-a ales noul antrenor: „Patrick Mouratoglou nu e de cel mai înalt nivel!”. Ce a spus despre alegerea campioanei noastre

Cosmin Cioboată Publicat: 8 aprilie 2022, 17:47

Andrei Pavel a dat verdictul, după ce Simona Halep şi-a ales noul antrenor: „Patrick Mouratoglou nu e de cel mai înalt nivel!. Ce a spus despre alegerea campioanei noastre

Simona Halep şi-a ales noul antrenor: Patrick Mouratoglou

Profimedia

  • „Simona Halep a făcut alegerea bună”
  • Verdictul lui Andrei Pavel, după ce Patrick Mouratoglou a devenit antrenorul campioanei noastre 

Simona Halep a anunţat ieri că Patrick Mouratoglou este noul său antrenor. Andrei Pavel a comentat vestea răsunătoare făcută ieri de campioana noastră, în acelaşi timp cu tehnicianul Serenei Williams din ultimii 10 ani.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Andrei Pavel consideră că Simona Halep a făcut o alegere bună pentru că a ales să colaboreze cu Patrick Mouratoglou. Totuşi, fostul mare jucător român nu îl consideră pe francez un antrenor de cea mai înaltă clasă („top of the top”).

„Simona Halep a făcut alegerea bună”. Verdictul lui Andrei Pavel, după ce Patrick Mouratoglou a devenit antrenorul campioanei noastre

Pavel are încredere în calităţile Simonei Halep şi spune că fostul lider mondial are forţa să mai câştige cel puţin un Grand Slam.

Reclamă

„Am văzut că și înainte de Indian Wells ea a mers și s-a antrenat la Academia lui Mouratoglou, alături de echipa lui. Patrick are antrenori foarte buni şi o echipă foarte puternică acolo. Cred că a făcut o alegere bună. Cred că sunt mulţi antrenori buni, nu e de ‘top of the top’. E alegerea Simonei. Ea alege să se simtă bine sau s-a simţit bine acolo. Mai ales că Patrick a lucrat mult timp şi cu Serena, de ce nu?

Motivația ei sper să o aibă. Normal, când iei un antrenor așa de cunoscut ca Mourataglou, nu numai ca antrenor, dar şi ca academie pe care o are în spate acolo, cred că e ceva foarte serios și motivația trebuie să fie acolo. Depinde de ea să rămână sănătoasă, să fie motivată și să muncească. Sigur, are calitățile și jocul să mai câștige un Grand Slam, mai multe.”, a spus Andrei Pavel, în exclusivitate pentru Antena Sport.

Reclamă

Ce salariu îi plăteşte Halep noului său antrenor, Patrick Mouratoglou

Potrivit Prosport, Patrick Mouratoglou va încasa 20.000 de euro pe săptămână la fiecare turneu unde o va însoţi pe Simona Halep. În plus, antrenorul francez va încasa şi bonusuri de performanţă în timpul colaborării cu fostul lider WTA. Primele respective vor fi acordate în funcţie de locul Simonei în clasamentul mondial şi de rezultatele obţinute la turneele de Grand Slam. Mouratoglou ar putea primi un procent de 10-12% din premiile câştigate de Halep.

Ca o comparaţie, Mouratoglou câştiga aproximativ 1,5 milioane de dolari pe an în timpul colaborării cu Serena Williams.

Conform contractului semnat de Simona Halep şi Patrick Mouratoglou, antrenorul francez va trebui să fie prezent permanent la turneele de Grand Slam şi la celelalte competiţii majore din WTA.

Reclamă 4 / 0/3

Tehnicianul francez va fi obligat să fie alături de Simona Halep la 4 turnee WTA 1000 Mandatory şi la Masters-ul de la Guadalajara, mai anunţă sursa citată. În schimb, la turneele de la Dubai, Doha şi Cincinnati, prezenţa lui Patrick Mouratoglou nu va fi obligatorie.

Turneul de la Madrid, care începe pe 25 aprilie, va fi primul la care Simona Halep va fi prezentă alături de nouă său antrenor.

Patrick Mouratoglou i-a răspuns Simonei Halep în mediul online. Ce i-a spus noul antrenor

Patrick Mouratoglou, noul antrenor al Simonei Halep, i-a răspuns campioanei noastre pe contul de Twitter. Simo a scris că este „foarte entuziasmată” pentru noua colaborare, iar replica tehnicianului francez n-a întârziat să apară.

Simona Halep are un nou antrenor: Patrick Mouratoglou. Fostul tehnician al Serenei Williams, din ultimii 10 ani, a anunţat astăzi că a semnat un contract cu jucătoarea româncă.

„Foarte entuziasmată pentru un nou capitol. Să trecem la treabă, Patrick Mouratoglou”, a scris Simona Halep, pe contul de Twitter, după anunţul răsunător.

„Şi eu sunt foarte entuziasmat”, a fost replica lui Patrick Mouratoglou la postarea Simonei, din mediul online.

Reclamă

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
18:00 Tudorel Stoica a reacţionat după declaraţiile lui Gică Hagi despre fiul său, Ianis: „A exagerat, îi face rău băiatului lui” 17:42 Dani Alves şi Robinho, desfiinţaţi de un fost coechipier: „Dacă îi făceau asta fiicei mele, nu mai eram la interviu acum” 16:59 Irina Begu s-a calificat în sferturile de finală din Antalya! Românca, fără set pierdut de la revenirea în circuit 16:57 Bocciu şi ceilalţi doi ultraşi ai Rapidului rămân în arest! Decizia de ultimă oră a instanţei 16:43 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 28 martie 16:39 Andrei Borza a reacţionat, după ce a fost pus la zid de Edi Iordănescu! Replica fundaşului de la Rapid după escapada de la Iaşi 16:22 „Merită Ianis Hagi să fie la EURO?” Răspunsul pe care l-a dat Anghel Iordănescu 15:42 Stadionul pe care va juca Dinamo, după sancțiunea primită! Anunț de ultim moment: „Îi ajutăm cu orice!” 14:56 Dan Şucu, mesaj pentru fanii Rapidului, după ce ultraşii au ajuns în arest: „Au început campaniile de dezinformare” 14:24 Cristiano Bergodi, reacție fermă înainte de Universitatea Craiova – Rapid: „Ne-a prăbușit!” Ce a spus despre Dan Șucu Vezi toate știrile
Pe același subiect
Anunţ uriaş despre participarea Simonei Halep la Jocurile Olimpice de la Paris: "Exită o portiţă. Am început demersurile"
Tenis • 27 mart., 17:42
Anunţ uriaş despre participarea Simonei Halep la Jocurile Olimpice de la Paris: „Există o portiţă. Am început demersurile”
Cum a putut reacţiona Nick Kyrgios după ce Simona Halep a fost acuzată că "s-a dopat masiv"
Tenis • 26 mart., 18:50
Cum a putut reacţiona Nick Kyrgios după ce Simona Halep a fost acuzată că „s-a dopat masiv”: „Am înţeles”
Camelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 26 martie
Antena Sport Update • 26 mart., 17:52
Camelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 26 martie 2024
Sorana Cîrstea, prima reacţie după ce a fost eliminată de la turneul de la Miami!
Tenis • 26 mart., 9:54
Sorana Cîrstea, prima reacţie după ce a fost eliminată de la turneul de la Miami! Ce a spus despre Simona Halep
Andy Roddick a intervenit în scandalul dintre Simona Halep şi Caroline Wozniacki
Tenis • 26 mart., 7:46
Andy Roddick a intervenit în scandalul dintre Simona Halep şi Caroline Wozniacki: „Totul este o afacere”