Închide meniul

Anunţul făcut de TAS la 10 zile după audierile Simonei Halep de la Lausanne!

Dan Roșu Publicat: 19 februarie 2024, 15:08

Reclamă
Anunţul făcut de TAS la 10 zile după audierile Simonei Halep de la Lausanne!

Anunţul făcut de TAS la 10 zile după audierile Simonei Halep de la Lausanne

Simona Halep, într-o conferinţă de presă - Profimedia Images

Anunţul făcut de TAS la 10 zile după audierile Simonei Halep de la Lausanne susţine că nu este cunoscută o dată la care dubla câştigătoare de Grand Slam îşi va afla verdictul.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Simona Halep a primit o suspendare de 4 ani din partea ITIA şi speră că pedeapsa îi va fi înjumătăţită, dacă nu cumva chiar şi anulată.

Anunţul făcut de TAS la 10 zile după audierile Simonei Halep de la Lausanne

”În prezent, completul de arbitraj deliberează și pregătește hotărârea arbitrală care conține decizia sa. La momentul redactării, nu este posibilă indicarea unei date pentru notificarea sentinței arbitrale către părți”, a transmis TAS, potrivit Fanatik.

Simona Halep, decizie radicală după apelul de la TAS

Halep cere daune de peste 10 milioane de dolari de la Quantum Nutrition, care operează sub numele de Schinoussa Superfoods, după ce a fost depistată pozitiv la US Open 2022 cu Roxadustat, medicament folosit adesea de persoanele cu anemie, relatează Reuters.

Roxadustat, care se află pe lista substanţelor interzise de Agenţia Mondială Antidoping, poate creşte hemoglobina şi producţia de celule roşii din sânge, sporind rezistenţa.

Reclamă

Halep, în vârstă de 32 de ani, a declarat că a folosit suplimente Schinoussa în timpul turneului de la Flushing Meadows din 2022 şi că Keto MCT pe care l-a luat a fost contaminat cu Roxadustat, care nu a fost dezvăluit pe etichetă.

Dubla campioană de Grand Slam a declarat că nu a folosit niciodată substanţe interzise şi că neglijenţa Quantum şi afirmaţiile false că suplimentul său era legal i-au afectat cariera şi i-au provocat umilinţă.

Simona Halep, pusă la zid în timpul audierilor de la TAS

Victor Voicu a oferit declaraţii despre situaţia Simonei Halep. Acesta a transmis că Halep ar fi trebuit să nu îşi schimbe startegia pe parcursul procesului şi ar fi trebuit să mărturisească încă de la început că a consumat un supliment contaminat.

Reclamă 4 / 0/3

Simona Halep a fost pusă la zid, chiar în timpul audierilor de la TAS. Expert toxicolog şi vicepreşedinte al Academiei Române, Victor Voicu, a avut o reacţie categorică şi a transmis că românca şi-a schimbat strategia mult prea târziu. Acesta a transmis că fostul lider WTA ar fi trebuit să fie mult mai precaută, înainte de a consuma suplimentul contaminat cu Roxadustat.

„Când știi că ești onest, așa cred că trebuie să faci. Nu merge să faci pe victima. Acolo sunt niște oameni cu anvergură. Nu se sperie așa ușor. Am văzut că în ultimul timp și-a schimbat strategia. Poate că a fost cam târziu.

Era obligatoriu să scrie de unde provine, în primul rând. Dar e ciudat. Ai un produs în mână și nu știi de unde e? Și tu îl mănânci? Și dacă nu i-au dat în judecată… iarăși ceva cu semnul întrebării.

Când ajungi la acest nivel și știi să sunt cu ochii pe tine, pentru că sunt foarte mulți bani în joc, nu e doar etică, nu iei orice. Nu înghiți orice ca șobolanul! Nu-mi poți permite doar pentru că nu scrie nimic îndoielnic pe etichetă. Verifici!”, a declarat Victor Voicu, conform iamsport.ro.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:05 Sporting – Portimonense LIVE VIDEO în AntenaPLAY (20:00)! Boavista – Gil Vicente se joacă de la 17:30. Spectacol în Liga Portugal 17:04 Antrenorul care a fost ofertat de Dan Șucu și Victor Angelescu! Variantă surpriză pentru Rapid: „Am primit semnale” 16:48 Ce se întâmplă cu Florinel Coman, după accidentarea suferită! Elias Charalambous a făcut anunțul: „Nu vrem asta!” 16:44 VIDEOApărare eroică a României în meciul cu Japonia, de la Campionatul Mondial de hochei, Divizia 1, Grupa A 15:55 VIDEOOvidiu Ionescu a debutat cu o victorie pe tabloul principal la Saudi Smash 2024, exclusiv în AntenaPLAY 15:50 UPDATELeeds – Southampton a fost live, în AntenaPLAY. Leeds a ratat promovarea directă în Premier League! Ipswich a promovat! 15:45 VIDEORomânia – Japonia 4-2 a fost în AntenaPLAY! Victoria ISTORICĂ pentru tricolori la Campionatul Mondial de hochei 15:31 Anunț important despre Radu Drăgușin! Ce se întâmplă cu românul, după ce Florin Manea a spus că ar putea pleca de la Tottenham 15:27 Jucătorii de la U Cluj vor să o retrogradeze pe Dinamo! Prima anunțată în vestiar pentru o victorie în fața „câinilor” 15:15 VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu de la Miami! Max Verstappen, în pole position în cursa de sprint Vezi toate știrile
Citește și