Închide meniul

Aryna Sabalenka – Paula Badosa 6-4, 6-3, în turul 2 de la Miami. Victorie pentru Aryna la 3 zile după moartea fostului iubit

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 23 martie 2024, 8:58

Aryna Sabalenka – Paula Badosa 6-4, 6-3, în turul 2 de la Miami. Victorie pentru Aryna la 3 zile după moartea fostului iubit

Aryna Sabalenka - Paula Badosa 6-4, 6-3, în turul 2 de la Miami

Aryna Sabalenka şi Paula Badosa - Profimedia Images

Aryna Sabalenka – Paula Badosa 6-4, 6-3, în turul 2 de la Miami. Îndoliată de moartea fostului său iubit Konstantin Koltsov, survenită marţi, Aryna a câştigat, vineri, meciul din turul doi de la la turneul WTA 1000 de la Miami, în faţa bunei sale prietene.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Îmbrăcată în negru, Sabalenka a învins-o pe cea mai bună prietenă a sa din circuit, după o oră şi 23 de minute, într-un meci perturbat de ploaie.

Aryna Sabalenka – Paula Badosa 6-4, 6-3, în turul 2 de la Miami

În primul tur, Badosa trecuse de Simona Halep, revenită în circuitul WTA după un an şi jumătate.

Sabalenka va juca în turul trei cu sportiva ucraineană Anhelina Kalinina, care a trecut de daneza Caroline Wozniacki, scor 5-7, 7-5, 6-4.

Moartea fostului jucător de hochei pe gheaţă din NHL Konstantin Koltsov, iubitul jucătoarei belaruse de tenis Arina Sabalenka, este tratată ca o „aparentă sinucidere”, a anunţat, marţi, poliţia din Miami-Dade.

Reclamă

Konstantin Koltsov, care a jucat în NHL, campionatul nord-american de hochei pe gheaţă, a avut trei copii cu soţia sa, Iulia, de care a divorţat în 2020, înainte de a începe o relaţie cu Arina Sabalenka.

Aryna Sabalenka a dezvăluit că ea şi Konstantin Koltsov nu mai erau împreună

Aryna Sabalenka a dezvăluit că ea şi Konstantin Koltsov nu mai erau împreună! Dubla campioană de la Australian Open a oferit prima reacţie după decesul lui Konstantin Koltsov, care i-a fost iubit.

Chiar dacă nu mai erau împreună, Aryna Sabalenka a transmis că trece prin momente cumplite. Ea a făcut apel să îi fie respectată intimitatea. Totodată, a făcut apel să îi fie respectată intimitatea familiei lui Konstantin Koltsov.

Reclamă 4 / 0/3

„Moartea lui Konstantin este o tragedie de neconceput şi, chiar dacă nu mai eram împreună, inima mea este frântă. Vă rog să respectaţi intimitatea mea şi a familiei lui în această perioadă dificilă”, a fost mesajul scris pe Instagram de Aryna Sabalenka.

Fosta soţie a lui Konstantin Koltsov a lansat o nouă ipoteză în cazul morţii fostului iubit al Arynei Sabalenka. Julija Mikhailova, care avea 3 copii cu fostul hocheist, nu crede că el s-ar fi sinucis.

Fosta soţie a lui Koltsov e de părere că, cel mai probabil, ar fi fost un accident pe fondul consumului de alcool de către bărbat.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:50 VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League 23:28 „E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic! 23:20 UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!” 23:12 „Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare! 23:01 Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!” 23:00 „Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare! 22:40 Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!” 22:32 „Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”! 22:11 „V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid 22:05 Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia! Vezi toate știrile
Citește și