Închide meniul

A ieșit din nou în evidență! Nick Kyrgios, mesaj controversat: ”Tenisul e sportul albilor”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 13 aprilie 2020, 17:34

A ieșit din nou în evidență! Nick Kyrgios, mesaj controversat: ”Tenisul e sportul albilor”

Abaca Press / Dubreuil Corinne/ABACA via hepta

A ieșit din nou în evidență! Nick Kyrgios, mesaj controversat: ”Tenisul e sportul albilor”

Kyrgios, cunoscut ca un jucător rebel în circuitul ATP, a profitat de pauza competițională cauzată de pandemia de Covid-19 și a fost la un salon pentru a-și face un tatuaj cu idolul său din baschet, Koby Bryant, dar și cu LeBron James, unul dintre cei mai populari baschetbaliști din NBA.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Making memories
O postare distribuită de NK (@k1ngkyrg1os) pe

Nick Kyrgios, mesaj controversat: ”Tenisul e sportul albilor”

Nick Kyrgios a postat pe Instagram un video în care se realiza tatuajul său. Australianul crede acum că oamenii îl vor judeca și mai mult pentru că este cel mai tatuat jucător din circuit.

"Eram deja unul dintre cei mai tatuați jucători de tenis, dar acum sunt cu siguranță cel mai tatuat. Știți că tenisul e sportul albilor, oamenilor cu tradiții și nu are nimic în comun cu NBA, cu baschetul, un sport în care aproape toți sunt tatuați. 

De asta sunt tratat în halul ăsta, de asta sunt atât de criticat. Nu pentru că aș fi făcut ceva greșit, dar felul meu de a fi și imaginea sunt chestii pe care tenisul nu le-a mai văzut înainte”, a scris Kyrgios.

Reclamă
Recomandări

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:43 Dan Petrescu a început revoluția la CFR Cluj! Primul jucător care pleacă de la echipa lui Neluțu Varga 16:36 Gică Hagi, genial când a fost întrebat de Manchester City – Real Madrid: „M-ai prins în ofsaid! Am şi momente din astea!” 16:26 PAOK – Club Brugge LIVE SCORE (22:00). Răzvan Lucescu luptă pentru semifinalele Conference League! Meciurile serii din Europa 16:01 „Se rupe” Arena Naţională la derby-ul FCSB – Rapid! Câte bilete s-au vândut deja la meciul ce poate decide matematic titlul! 15:44 Oţelul Galaţi – U Cluj LIVE TEXT (20:30). Corvinul Hunedoara îşi aşteaptă adversara din finala Cupei României. Echipe probabile 15:12 Alex Chipciu, uluit de reacţiile la adresa lui Vlad Chiricheş: „Mi se pare incredibil că lumea a crezut că nu e” 15:06 Oferta pe care a făcut-o Gigi Becali pentru Juan Bauza şi răspunsul pe care l-a dat Adrian Mititelu! 14:17 Au început negocierile cu Carlos Sainz! Ce echipe sunt pe urmele pilotului spaniol: „Are o ofertă foarte profitabilă” 14:01 Valentin Mihăilă a decis unde va juca sezonul viitor! Ce se întâmplă în aceste momente cu colegul lui Dennis Man de la Parma 13:51 VIDEOBernadette Szocs – Manyu Wang 1-4 a fost în AntenaPLAY, în optimile Cupei Mondiale de tenis de masă Macao 2024 Vezi toate știrile
Citește și