Închide meniul

Andrey Rublev, gafă monumentală după succesul de la Monte Carlo! Momentul a stârnit hohote de râs: „Sunt prostuţ, iertaţi-mă!”

Viviana Moraru Publicat: 17 aprilie 2023, 10:11

Reclamă
Andrey Rublev, gafă monumentală după succesul de la Monte Carlo! Momentul a stârnit hohote de râs: „Sunt prostuţ, iertaţi-mă!

Andrey Rublev, gafă monumentală după succesul de la Monte Carlo

Andrey Rublev, după finala de la Monte Carlo/ Profimedia

Andrey Rublev a făcut o gafă monumentală, după ce a câştigat turneul Masters 1000 de la Monte Carlo. Imediat după ce a primit trofeul, rusul a confundat-o pe Prinţesa Charlene Wittstock cu preşedinta Federaţiei de Tenis din Monaco. Momentul a stârnit hohote de râs, iar Rublev şi-a cerut imediat scuze.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Andrey Rublev a câştigat turneul de la Monte Carlo, obţinând astfel primul trofeu ATP Masters 1000 din carieră.

Andrey Rublev, gafă monumentală după succesul de la Monte Carlo

Andrey Rublev l-a învins în finală pe danezul Holger Rune, numărul 9 mondial, scor 5-7, 6-2, 7-5, în două ore şi 34 de minute. Rune a condus cu 4-1 în setul decisiv.

La ceremonia de la finalul meciului, când era felicitat de Prinţul Albert de Monaco, rusul a comis o gafă uluitoare. Acesta a confundat-o pe soţia Prinţului Albert, Prinţesa Charlene Wittstock, cu preşedinta Federaţiei de Tenis şi Monaco, Melanie-Antoinette de Massy.

Momentul a stârnit hohote de râs în public, Prinţul Albert şi Prinţesa Melanie fiind şi ei amuzaţi de gafa rusului. Acesta a continuat şi şi-a cerut scuze, motivându-şi greşeală ca fiind cauzată de oboseala acumulată pe parcursul turneului.

Reclamă

„Am stat prea mult în soare, îmi pare rău! Sunt un pic prostuț, să știți, iertați-mă”, a declarat Andrey Rublev, conform eurosport.ro.

Graţie succesului de la Monte Carlo, Andrey Rublev a câştigat un cec în valoare de aproximativ 900.000 de euro. Totodată, rusul a câştigat şi o mie de puncte ATP, însă va rămâne pe poziţia a şasea în ierarhia ATP.

Rafael Nadal nu va participa la turneul de la Barcelona

Rafael Nadal a anunțat că nu va participa la turneul de la Barcelona, fiind nerefăcut după o accidentare suferită la şold în ianuarie, în timpul turneului Australian Open. Ibericul va rata astfel un alt turneu pe zgură în acest sezon, după ce nu a putut participa la Mastersul de la Monte Carlo.

Reclamă 4 / 0/3

Rafael Nadal nu a mai jucat de la meciul pierdut în turul al doilea la Australian Open, pe 18 ianuarie, în faţa americanului Mackenzie McDonald, în care s-a şi accidentat la şold.

”Nu mă simt pregătit şi voi continua pregătirea în vederea revenirii mele în competiţie’‘, a scris spaniolul de 36 de ani pe Twitter. Pentru numărul 15 mondial prezenţa la turneul de la Roland Garros este pusă sub semnul întrebării din ce în ce mai serios.

‘‘Barcelona este un turneu special pentru mine, deoarece este clubul meu de adopţie şi pentru că să joci acasă este întotdeauna o senzaţie unică”, a afirmat Nadal, care va împlini 37 de ani în data de 3 iunie.

Nadal speră să aniverseze cei 37 de ani la Roland Garros (28 mai-11 iunie), unde vizează al 15-lea său titlu şi să ajungă la 23 de trofee de Mare Şlem, stabilind un nou record, anunță agerpres.ro.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:29 România – Japonia LIVE VIDEO în AntenaPLAY (13:30). Ultimul meci de la Campionatul Mondial de hochei pentru tricolori 21:27 OFICIAL! Edi Iordănescu poate convoca 26 de jucători pentru EURO 2024. Decizia luată de UEFA 21:08 Scandări xenofobe și decizii controversate la Farul – Sepsi! Fanii au „luat foc” după hattrick-ul lui Safranko 20:52 FotoCum a fost surprins Gică Hagi după ce Pavol Safranko a marcat un hattrick în prima repriză din Farul – Sepsi 20:45 LIVE TEXTFarul – Sepsi 0-3. Safranko a reușit hattrick-ul! Partida s-a reluat, iar scandările xenofobe continuă! 20:28 „Îi vei lua locul lui Daniel Niculae la Rapid?” Dani Coman a dat cărțile pe față! Răspunsul a uimit pe toată lumea 20:12 VideoOlaru a primit cel mai emoţionant mesaj de la mama sa: „Am o latură mai sensibilă!” Anunţ uriaş: „Vreau titlul şi anul viitor” 19:49 „E o problemă! Sunt trist!” Daniel Pancu, verdict despre situația de la Rapid! Ce a spus despre comunicatul lui Dan Șucu 19:35 Andrey Rublev este primul finalist al turneului de la Madrid! L-a învins pe Taylor Fritz după doar 72 de minute 19:12 „Rapidismul ăsta..” Daniel Niculae, replică ironică după comunicatul lui Dan Șucu! Ce a postat pe rețelele de socializare Vezi toate știrile
Citește și