Închide meniul

Rafael Nadal nu va participa la turneul de la Barcelona! Prezența la Roland Garros, sub semnul întrebării

Viviana Moraru Publicat: 14 aprilie 2023, 14:54

Reclamă
Rafael Nadal nu va participa la turneul de la Barcelona! Prezența la Roland Garros, sub semnul întrebării

Rafael Nadal are grave probleme medicale

Rafael Nadal, la finalul unui meci / Profimedia

Rafael Nadal a anunțat că nu va participa la turneul de la Barcelona, fiind nerefăcut după o accidentare suferită la şold în ianuarie, în timpul turneului Australian Open. Ibericul va rata astfel un alt turneu pe zgură în acest sezon, după ce nu a putut participa la Mastersul de la Monte Carlo.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Rafael Nadal nu a mai jucat de la meciul pierdut în turul al doilea la Australian Open, pe 18 ianuarie, în faţa americanului Mackenzie McDonald, în care s-a şi accidentat la şold.

Rafael Nadal nu va participa la turneul de la Barcelona

”Nu mă simt pregătit şi voi continua pregătirea în vederea revenirii mele în competiţie’‘, a scris spaniolul de 36 de ani pe Twitter. Pentru numărul 15 mondial prezenţa la turneul de la Roland Garros este pusă sub semnul întrebării din ce în ce mai serios.

‘Barcelona este un turneu special pentru mine, deoarece este clubul meu de adopţie şi pentru că să joci acasă este întotdeauna o senzaţie unică”, a afirmat Nadal, care va împlini 37 de ani în data de 3 iunie.

Nadal speră să aniverseze cei 37 de ani la Roland Garros (28 mai-11 iunie), unde vizează al 15-lea său titlu şi să ajungă la 23 de trofee de Mare Şlem, stabilind un nou record, anunță agerpres.ro.

Reclamă

Novak Djokovic, eliminat de la Monte Carlo! Foarte nervos, sârbul s-a certat cu arbitrul de scaun!

Novak Djokovic a fost eliminat surprinzător în optimile turneului de la Monte Carlo. Liderul mondial a fost învins de italianul Lorenzo Musetti în trei seturi: 6-4, 5-7, 4-6.

Novak Djokovic a fost foarte nervos în meciul cu Musetti. În setul 2 sârbul s-a certat cu arbitrul de scaun. Totul a plecat de la un punct care i-a fost acordat italianului.

Mingea trimisă de Lorenzo Musetti fusese, într-adevăr, afară. Sârbul s-a contrat cu arbitra de scaun în privinţa urmei mingii. După câteva secunde de discuţii în contradictoriu, el a trebuit să renunţe.

Reclamă 4 / 0/3

Punctul i-a fost acordat italianului pentru că urma mingii fusese ştearsă. „Nu am nicio altă urmă. Singura urmă care se vede este aceasta”, i-a explicat arbitra lui Nole. Ea i-a arătat o urmă a unei mingi care fusese în teren.

Reluarea a arătat că Novak Djokovic avea dreptate. Sistemul Hawk-Eye nu este funcţional la turneul de la Monte Carlo. Djokovic nu a avut, astfel, cum să conteste punctul.

Incidentul a avut loc la scorul de 6-4, 4-3 pentru Djokovic. Italianul era la serviciu. Novak Djokovic avea să piardă setul secund, cu 7-5. Italianul avea să câştige şi setul 3, cu 6-4, şi să-l elimine surprinzător pe Djokovic.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1:04 VIDEOBucurie nebună la McLaren, după ce Lando Norris a câștigat Marele Premiu de la Miami! Pilotul, copleșit de emoții 0:40 VIDEOLando Norris a câștigat Marele Premiu de la Miami, live pe Antena 3 CNN și în AntenaPLAY! Max Verstappen, pe locul doi 0:17 Dan Petrescu, prima reacție după ce a debutat cu victorie în noul mandat la CFR Cluj: „Nu a fost ușor deloc!” 0:04 „Aștept să mă cheme la EURO!” Daniel Bîrligea, mesaj direct pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în CFR – Rapid 3-2! 5
mai
23:49
Claudiu Petrila și-a turnat cenușă în cap după CFR – Rapid 2-3! Mesaj direct pentru fani: „Le oferim doar supărare!”
5
mai
23:22
CFR – Rapid 3-2. Victorie pentru Dan Petrescu la revenirea în Gruia! Giuleștenii continuă seria dezastruoasă
5
mai
23:07
„E disperat, îl cunosc!” Marius Șumudică, mesaj direct despre revenirea lui Mircea Lucescu la Rapid!
5
mai
23:05
VIDEOSporting a câștigat titlul în Liga Portugal! Trupa lui Ruben Amorim, campioană cu două etape înainte de finalul sezonului
5
mai
22:31
„Nu se mai aude nimic de el!” Victor Pițurcă l-a făcut praf pe Adrian Mazilu! Fostul selecționer nu s-a ferit de cuvinte
5
mai
22:24
Bayer Leverkusen e de neoprit! A egalat un record vechi de 59 de ani, după ce a „distrus-o” pe Frankfurt
Vezi toate știrile
Citește și