Închide meniul

Carlos Alcaraz, criză de nervi la Cincinnati! Spaniolul şi-a făcut praf racheta: „A fost cel mai prost meci al carierei”

Alex Masgras Publicat: 17 august 2024, 8:57

Reclamă
Carlos Alcaraz, criză de nervi la Cincinnati! Spaniolul şi-a făcut praf racheta: „A fost cel mai prost meci al carierei

Carlos Alcaraz, criză de nervi la Cincinnati! Spaniolul şi-a făcut praf racheta: "A fost cel mai prost meci al carierei"

Carlos Alcaraz şi-a făcut praf racheta în timpul meciului cu Gael Monfils, din turul 2 de la Cincinnati / Profimedia

Carlos Alcaraz a avut o criză de nervi la Cincinnati, în meciul din turul 2 cu Gael Monfils. Francezul s-a impus în duelul care a durat două ore şi jumătate şi pe care l-a câştigat cu 4-6, 7-6(5), 6-4.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

La primul meci după finala olimpică pierdută în faţa lui Novak Djokovic, Carlos Alcaraz a acuzat condiţiile de joc. Spaniolul a recunoscut că i-a fost foarte dificil să se adapteze la viteza terenului.

Carlos Alcaraz, criză de nervi la Cincinnati! Spaniolul şi-a făcut praf racheta: „A fost cel mai prost meci al carierei”

De asemenea, Alcaraz a oferit şi o imagine cu care lumea tenisului nu este obişnuită. Numărul 3 ATP şi-a făcut praf racheta în setul decisiv, atunci când Gael Monfils a reuşit break-ul şi s-a distanţat la 3-1.

La finalul partidei, Alcaraz a recunoscut că meciul din turul 2 de la Cincinnati este cel mai prost meci din cariera sa:

„Sincer, a fost foarte dificil pentru mine. Nu ştiu ce s-a întâmplat. Simt că a fost cel mai prost meci al carierei. Nu am putut să joc. Am avut antrenamente bune aici zilele trecute. Am lovit bine mingea şi m-am mişcat bine pe teren.

Reclamă
Reclamă 4

Acum am simţit că am jucat al sport. Mingea a fost mai rapidă, mult mai rapidă decât pe alte terenuri. M-am încălzit înaintea meciului şi m-am simţit complet diferit. Nu ştiu de ce. Nu ştiu ce s-a întâmplat, de ce m-am simţit aşa. Nu m-am putut controla, nu am putut să fiu mai bun. Acest meci a fost imposibil de câştigat”, a declarat Carlos Alcaraz, potrivit puntodebreak.com.

Programul de la Cincinnati a fost dat peste cap de ploile de joi, astfel încât Gael Monfils a revenit pe teren la doar câteva ore distanţă. Acesta l-a întâlnit pe Holger Rune în optimi, iar danezul s-a impus cu 3-6, 6-3, 6-4 după 2 ore şi 6 minute de joc.

Meciurile din sferturi ale turneului ATP Masters 1000 de la Cincinnati:

Reclamă
  • Jannik Sinner – Andrey Rublev
  • Alexander Zverev – Ben Shelton
  • Hubert Hurkacz – Frances Tiafoe
  • Jack Draper – Holger Rune

Simona Halep a dezvăluit care este marele regret al carierei

Simona Halep a dezvăluit care este marele regret al carierei. Halep a spus că marele său vis a fost să participe la Jocurile Olimpice.

Simona Halep regretă enorm faptul că nu a putut participa la Jocurile Olimpice. Simona a transmis şi un mesaj superb de felicitare pentru totţi sportivii care au luat medalii.

„Rămâne un regret că nu am putut participa. Mi-aș fi dorit foarte mult să fiu la Jocurile Olimpice, dar am fost în 2012 la Londra și mi-a plăcut tare mult. Este cu adevărat un sentiment diferit să joci Olimpiada. Am mai jucat Fed Cup, am fost foarte aproape de o finală, dar totuși nu se compară cu o Olimpiadă. De aceea, vreau să îi felicit pe toți cei care sunt prezenți aici, pentru că știu cât de grea este munca din spatele Jocurilor Olimpice și mai ales că presiunea este enormă știind că patru ani te antrenezi pentru un moment, dar au fost capabili, puternici să câștige medalii pentru România.

Mă bucur tot timpul când sportivii câștigă pentru că știu ce înseamnă și știu cât de multă muncă este în spate, cât de multe emoții trăiesc, presiune, tensiune și îi apreciez din tot sufletul și îi felicit încă o dată.

La canotaj mă simțeam puțin relaxată pentru că știam că fetele sunt puternice și au mai câștigat medalii, iar la David acolo a fost acolo pe ultimul metru, ultimul moment, dar a fost o emoție ca și cum aș fi participat și eu la acea cursă”, a spus Simona Halep.

Va reuşi Răzvan Lucescu să îşi apere titlul câştigat cu PAOK în Grecia?

Loading ... Loading ...
Citește și:
10:52

„E o problemă care trebuie rezolvată!” Grecii au reacţionat după PAOK – Panseraikos 3-2! Ce măsuri trebuie să ia Răzvan Lucescu

10:40

OFICIAL | Rapid s-a despărţit de Albion Rrahmani! Cum l-au numit giuleştenii pe atacantul pe care l-au vândut la Sparta Praga

10:25

Rapid – Dinamo LIVE TEXT (21:30). Derby de foc în Giuleşti! Echipa lui Neil Lennon caută prima victorie a sezonului

10:22

Scene halucinante după FCSB – Poli Iaşi 0-1! Arbitrul meciului a fost stropit cu apă şi lovit în cap cu un pahar!

9:56

Iga Swiatek s-a calificat în semifinalele de la Cincinnati! Semnal de alarmă uriaş pentru WTA: „Nu se va termina bine”

9:32

Antrenorul lui LASK Linz, plin de încredere înaintea dublei cu FCSB: „Nu va trebui să ne temem”. Avertismentul austriecilor

1 FotoFotografie virală! Cum a fost surprins David Popovici în trafic, la volanul maşinii pe care tocmai a primit-o de la Ion Ţiriac! 2 VIDEOBenfica – Casa Pia 3-0, în AntenaPLAY. Nacional – Sporting 1-6. Rio Ave – Farense 1-0 3 VIDEOPAOK – Panserraikos 3-2 şi Volos – Olympiacos 0-2, în AntenaPLAY. Răzvan Lucescu, victorie cu emoţii în prima etapă din Grecia! 4 FotoIubita unui jucător de la FCSB, răvăşitoare la plajă! Alexandra a făcut senzaţie într-un costum de baie roz 5 FCSB – Poli Iaşi 0-1! Campioana, învinsă în Ghencea înaintea meciului cu LASK Linz! Olaru, eliminat 6 Jordan Chiles rămâne cu medalia de bronz! Anunţul făcut de presa americană
Citește și