Închide meniul

Carlos Alcaraz este lăudat de toată lumea: „El este marele moştenitor. Este prototipul jucătorului de tenis din viitor”

Alex Masgras Publicat: 9 august 2023, 21:32

Reclamă
Carlos Alcaraz este lăudat de toată lumea: „El este marele moştenitor. Este prototipul jucătorului de tenis din viitor

Carlos Alcaraz este lăudat de toată lumea

Carlos Alcaraz se pregăteşte pentru turneul de la Toronto / Profimedia

Carlos Alcaraz este lăudat de toată lumea. Numărul 1 ATP l-a impresionat pe Paolo Bertolucci, fostul jucător italian şi campion în Cupa Davis în 1976. În vârstă de 72 de ani, Bertolucci a văzut tot ce se putea în tenis, dar calităţile tânărului spaniol l-au dat pe spate.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cu o vastă experienţă în tenis, Bertolucci este convins că nu a mai văzut un jucător precum dublul câştigător de Grand Slam.

Carlos Alcaraz este lăudat de toată lumea: „El este marele moştenitor. Este prototipul jucătorului de tenis din viitor”

Pablo Bertolucci l-a lăudat pe Carlos Alcaraz şi crede că spaniolul este moştenitorul „The Big 3”. Tenisul mondial a fost dominat mai bine de 15 ani de trio-ul magic format din Roger Federer, Rafael Nadal şi Novak Djokovic.

„El este marele moştenitor The Big 3. Nimeni nu a jucat tenis la 20 de ani aşa cum o face el. Este complet, arată bine pe orice suprafaţă. Este prototipul jucătorului de tenis din viitor. Toate indiciile arată că va continua să scrie pagini şi agini de istorie a tenisului. El a împrumutat lucruri de la The Big 3. E un fenomen, atât din punct de vedere fizic, cât şi tehnic.

Am văzut mult tenis şi nu am văzut pe nimeni să joace ca el la 20 e ani. Face totul cum trebuie. Serveşte bine, domină cu forehand-ul, loveşte bine cu backhand-ul, merge la fileu, are un smash bun, scurte grozave. Toate acestea foarte repede. În plus, este rezistent”, a declarat Paolo Bertolucci, potrivit tennisuptodate.com.

Reclamă

Carlos Alcaraz va debuta în această noapte la Toronto

Carlos Alcaraz se pregăteşte pentru debutul la ediţia din acest an a turneului ATP Masters 1000 de la Toronto. După ce a cucerit trofeul de la Wimbledon, acolo unde l-a învins pe Novak Djokovic la capătul unei finale de vis, Carlos Alcaraz este pregătit să revină în acţiune.

Spaniolul a mai participat la Cupa Hopman, la câteva zile de la succesul de la All England Club, acela fiind singurul eveniment la care a participat până la deplasarea în Canada.

După ce a avut primul tur liber, principalul favorit al turneului de la Toronto îl va întâlni în turul secund pe americanul Ben Shelton, numărul 41 ATP. În turul inaugural, Shelton a trecut de Bernabe Zapata Miralles (64 ATP), scor 7-6(1), 6-4.

Reclamă 4 / 0/3

Ben Shelton nu traversează cea mai bună perioadă. Sfert finalist în acest an la Australian Open, americanul nu a început cu dreptul sezonul de hard nord-american. El a pierdut încă din primul tur la Atlanta şi Washington, dar seria negativă s-a încheiat la Toronto. În turul al doilea, el va avea o misiune dificilă împotriva celui mai bun jucător al planetei la ora actuală. Confruntarea din această noapte din Carlos Alcaraz şi Ben Shelton va fi prima întâlnire directă dintre cei doi jucători.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:53 Motivul pentru care Mihai Rotaru nu l-a felicitat pe Gigi Becali pentru câştigarea titlului! Patronul oltenilor a spus totul! 18:36 Vestea momentului despre Dennis Man! Răsturnare de situaţie anunţată de antrenorul Parmei 18:15 Daniel Pancu, fotografie de colecţie cu Gică Hagi: „În vizită de lucru la Rege” 17:56 Dan Petrescu, prima reacţie după ce a revenit la CFR Cluj! Singurul obiectiv pe care i l-a trasat de Neluţu Varga: „E clar!” 17:34 Simona Halep a primit wild card la Trophee Clarins! Românca aşteaptă să fie pe tabloul principal şi la Roland Garros 2024 17:32 FCSB revine în Ghencea! Anunţul de ultimă oră legat de echipa lui Gigi Becali: „E semnat contractul” 17:19 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 30 aprilie 2024 17:02 EXCLUSIVValeriu Iftime anunţă că se îmbată dacă FC Botoşani se salvează de la retrogradare: „Nu am crezut niciodată că putem să scăpăm”! 16:33 România – Japonia, în optimile Billie Jean King Cup! Test dificil pentru tricolore. Cum arată tabloul turneului final din Sevilla 16:28 Rapid „forţează” aducerea lui Mircea Lucescu: „Şucu îl dorește și insistă” Vezi toate știrile
Citește și