Închide meniul

"Este LeBron James al nostru!" Nick Kyrgios, cuvinte uriaşe la adresa lui Djokovic. Motivul pentru care îl atacă, totuşi, pe liderul mondial

Reclamă

Antena Sport Publicat: 26 ianuarie 2021, 14:24

"Este LeBron James al nostru!" Nick Kyrgios, cuvinte uriaşe la adresa lui Djokovic. Motivul pentru care îl atacă, totuşi, pe liderul mondial

DPA Images / Silas Stein via Hepta

Nick Kyrgios

Novak Djokovic a fost comparat de Kyrgios cu LeBron James, starul lui Lakers. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

"Este unul dintre liderii sportului nostru. Tehnic, el este LeBron James al nostru, prin modul în care trebuie să fie un exemplu pentru toţi jucătorii de tenis. Când a făcut unele lucruri pe care le-a făcut în timpul pandemiei globale, pur şi simplu nu era momentul potrivit.

Ştiu că toată lumea face greşeli, iar unii dintre noi merg alături de drum uneori, dar cred că trebuie să ne atenţionăm reciproc. Nimeni altcineva nu l-a tras la răspundere. Toată lumea îşi pierde puţin drumul, dar cred că el trebuie doar să revină", a declarat temperamentalul tenisman australian într-un interviu acordat CNN.

Kyrgios l-a atacat şi în trecut pe Djokovic

Australianul a avut o postare controversată după ce Novak Djokovic a fost descalificat de la US Open.

Kyrgios este convins că ar fi avut mult mai mult de suferit dacă ar fi avut o reacţie asemănătoare cu cea avută de liderul mondial. Kyrgios a lansat chiar şi un sondaj pe contul său de Twitter.

Reclamă

"Gândiţi-vă că eram eu implicat în acest incident şi că loveam un copil de mingi în gât. Oare câţi ani m-ar fi suspendat?", a transmis Nick. Acesta le-a dat fanilor săi şi variante de răspuns: "5?", "10?" şi "20?". În mai puţin de 10 ore au fost 140.000 de oameni care au votat. 50% dintre aceştia au ales suspendarea cea mai drastică.

Descalificat de la US Open după ce a lovit cu mingea un arbitru de linie, Novak Djokovic nu este în cele mai bune relaţii cu Nick Kyrgios. Australianul l-a atacat imediat după Adria Tour, când numărul 1 ATP s-a infectat cu Covid-19.

”Mă rog pentru toți cei care au Covid-19. Nu mai spuneți că doar eu fac lucruri iresponsabile sau stupide. Asta le întrece pe toate.

Reclamă 4 / 0/3

A fost o decizie absurdă când s-a hotărât organizarea acestei competiții. Multă sănătate, băieți! Totuşi, asta se întâmplă atunci când ignori toate protocoalele. Ceea ce se întâmplă nu este o glumă”, a scris Kyrgios pe Twitter.

Recomandări
Citește și:

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:53 S-a schimbat formatul de la Billie Jean King Cup! Cum este afectată echipa națională a României 18:38 UTA – Oţelul 3-1. Mircea Rednic, pe primul loc în playout! Arădenii au făcut spectacol la meciul cu echipa lui Dorinel Munteanu 18:35 FotoOlimpiu Moruţan a fost operat chiar de ziua lui! Anunţul presei din Turcia 18:24 Reacția lui Carlo Ancelotti, după ce Xavi a decis să rămână la Barcelona. Mesaj sincer despre decizia rivalului 18:18 Un fost jucător legendar al Craiovei e total dezamăgit de FCU Craiova: „Poate să o bată şi o echipă de Divizia C”! 17:43 Marius Ştefănescu, reacţie fabuloasă despre transferul la FCSB: „Dau eu ca să plec, dacă aşa a spus patronul”! 17:43 Neluțu Varga a pus ochii pe o vedetă de la FCSB! Patronul face tot posibilul pentru ca Dan Petrescu să ia titlul cu CFR Cluj 17:20 „Uită-te la el!” Ionel Ganea l-a făcut praf pe Bogdan Lobonț! Atac direct la adresa antrenorului de la Rapid 16:47 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 25 aprilie 16:38 Foto„Domnul Şucu nu stăpâneşte lucrurile” Un cunoscut antrenor român a reacţionat după gestul uluitor al lui Krasniqi faţă de Lobonţ! Vezi toate știrile
Citește și