Închide meniul

Grigor Dimitrov, în semifinala ATP Masters de la Paris! Performanța reușită de tenismenul bulgar

Reclamă

Alex Ioniță Publicat: 3 noiembrie 2023, 19:36

Grigor Dimitrov, în semifinala ATP Masters de la Paris! Performanța reușită de tenismenul bulgar

Grigor Dimitrov, în semifinala ATP Masters de la Paris

Grigor Dimitrov / Profimedia

Grigor Dimitrov s-a calificat în semifinala turneului ATP Masters de la Paris! Sportivul din Bulgaria, a reușit să prindă un loc în această fază a competiției după o partidă strânsă din sferturi.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Jucătorul bulgar de tenis Grigor Dimitrov s-a calificat vineri în semifinalele turneului ATP Masters 1000 de la Paris, după ce l-a învins pe polonezul Hubert Hurkacz, notează news.ro.

Grigor Dimitrov, în semifinala ATP Masters de la Paris! A câștigat duelul din sferturi în 3 seturi

Grigor Dimitrov (32 de ani, numărul 17 ATP) a trecut de jucătorul polonez Hubert Hurkacz (26 de ani, numărul 11 ATP) după o oră şi 39 de minute de joc. Dimitrov s-a impus în trei seturi, scor 6-1, 4-6, 6-4 şi va întâlni în semifinale învingătorul din meciul Stefanos Tsitsipas (Grecia) – Karen Haceanov (Rusia).

Dimitrov a mai jucat în anul 2023 o singură finală, la Geneva.

Până în momentul de față, în cadrul turneului de la Paris, înaintea partidei din sferturi, fostul iubit al Mădălinei Ghenea a trecut de Lorenzo Musetti (6-2, 6-7, 6-3), de Daniil Medvedev (6-3, 6-7, 7-6) și de Alexander Bublik (6-2, 6-2).

Reclamă

Rafael Nadal şi-a anunţat revenirea în circuit

Rafael Nadal şi-a anunţat revenirea în circuit! Campionul iberic va participa la Australian Open 2024, la fix un an de la accidentarea suferită.

Rafael Nadal s-a accidentat în turul secund de la Australian Open 2023, în partida cu McDonald. La momentul respectiv, ibericul a pierdut partida clar, cu scorul de 0-3, şi nu a mai bifat niciun meci oficial de atunci.

Directorul turneului de Grand Slam de la Antipozi a confirmat faptul că Rafael Nadal va participa la competiţia de la Melbourne, de la începutul anului viitor. Craig Tiley s-a declarat entuziasmat de faptul că ibericul va fi prezent la Australian Open.

Reclamă 4 / 0/3

„Putem să anunțăm în exclusivitate că Rafa se va întoarce la Melbourne! A lipsit din circuit anul trecut și am vorbit cu el în ultimele zile. Pot să confirm că revine în sezonul care urmează, ceea ce ne emoționează pe toți. Este incredibil, o știre magnifică!”, a declarat Craig Tiley.

Rafael Nadal a suferit o leziune musculară la gamba stângă, la ediţia de anul trecut. Accidentarea s-a dovedit a fi una mai gravă decât s-a crezut iniţial, şi campionul iberic nu a mai putut evolua în niciun meci oficial de atunci.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:39 CFR Cluj – Sepsi LIVE TEXT (21:00). Luptă infernală pentru locul 2. Echipele probabile 15:24 „Să ne dea stadionul pentru Liga Campionilor!” Gigi Becali cere desfiinţarea lui CSA Steaua, după titlul câştigat de FCSB 14:45 Lovitura de 100 de milioane de euro pregătită de Ferrari pentru a opri supremaţia Red Bull, după ce a bătut palma cu Hamilton 13:42 „Prima dată în viaţa mea!” Ce mesaj a primit Gigi Becali de la Dan Şucu, la miezul nopţii, după ce FCSB a devenit campioană 13:23 „Plec la Liverpool. Merg în locul lui Klopp!” Gigi Becali a făcut show după ce FCSB a cucerit titlul din Liga 1 13:11 FotoCum a fost surprinsă fiica lui Gică Popescu, după ce FCSB a învins-o pe Farul şi a câştigat titlul în Liga 1 13:06 PAOK – AEK LIVE VIDEO (19:30) în AntenaPLAY! Răzvan Lucescu, ultima şansă la titlul din Grecia 12:15 VIDEOLionel Messi, un nou meci fabulos în MLS! Argentinianul a făcut spectacol în faţa a 65.000 de oameni 12:08 Gigi Becali îl umple de bani pe Elias Charalambous, după ce FCSB a devenit campioana României: „E atât de credincios!” 11:56 FC Porto – Sporting LIVE VIDEO (22:30) în AntenaPLAY! Meciul zilei din Liga Portugal Vezi toate știrile
Citește și