Închide meniul

Rafael Nadal şi-a anunţat revenirea în circuit! La ce turneu va participa campionul iberic

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 11 octombrie 2023, 9:03

Rafael Nadal şi-a anunţat revenirea în circuit! La ce turneu va participa campionul iberic

Rafael Nadal şi-a anunţat revenirea în circuit

Rafael Nadal, în timpul unui meci/ Profimedia

Rafael Nadal şi-a anunţat revenirea în circuit! Campionul iberic va participa la Australian Open 2024, la fix un an de la accidentarea suferită.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Rafael Nadal s-a accidentat în turul secund de la Australian Open 2023, în partida cu McDonald. La momentul respectiv, ibericul a pierdut partida clar, cu scorul de 0-3, şi nu a mai bifat niciun meci oficial de atunci.

Rafael Nadal şi-a anunţat revenirea în circuit

Directorul turneului de Grand Slam de la Antipozi a confirmat faptul că Rafael Nadal va participa la competiţia de la Melbourne, de la începutul anului viitor. Craig Tiley s-a declarat entuziasmat de faptul că ibericul va fi prezent la Australian Open.

„Putem să anunțăm în exclusivitate că Rafa se va întoarce la Melbourne! A lipsit din circuit anul trecut și am vorbit cu el în ultimele zile. Pot să confirm că revine în sezonul care urmează, ceea ce ne emoționează pe toți. Este incredibil, o știre magnifică!”, a declarat Craig Tiley.

Rafael Nadal a suferit o leziune musculară la gamba stângă, la ediţia de anul trecut. Accidentarea s-a dovedit a fi una mai gravă decât s-a crezut iniţial, şi campionul iberic nu a mai putut evolua în niciun meci oficial de atunci.

Reclamă

Nadal a declarat, într-o conferinţa de presă susţinută la puţin timp după Australian Open 2023, că îşi va pune cariera pe plan secund, pentru o perioadă.

„Intenționez să nu mai joc în următoarele luni. Au fost ani complicați pentru mine, chiar dacă victoriile pe care le-am obținut au mascat de multe ori asta. Ajung la la acest moment în care nu mă simt pregătit pentru a concura la nivel competitiv.

Trebuie să las în planul doi cariera mea sportivă”, a declarat Rafael Nadal, într-un interviu acordat înainte de Roland Garros 2023.

Reclamă 4 / 0/3

Novak Djokovic i-a răspuns lui Rafa Nadal, după ce spaniolul l-a făcut frustrat

Novak Djokovic i-a răspuns lui Rafa Nadal, după ce spaniolul l-a făcut frustrat. Sârbul nu este de acord cu declaraţiile marelui său rival, care a spus că „Nole” ar fi fost frustrat dacă nu ar fi câştigat mai multe turnee majore decât rivalii săi.

„Am văzut că declaraţia lui a devenit virală, multă lume a vorbit despre asta. Toată lumea are dreptul la o opinie, cum interpretezi pe altcineva într-un anumit context etc. Asta e tot ce pot să spun. Rafa e un mare campion şi îl respect şi admir foarte mult.

Îl respect pentru că e un mare campion, cel mai mare rival al meu şi pentru că este un jucător care a contribuit din plin la jocul meu şi rezultatele pe care le-am obţinut.

Din nou, aceasta este părerea lui Rafa şi, bineînţeles, nu sunt de acord. Am opinia mea, dar nu vreau să dezvolt. Nu e nevoie de asta”, a declarat Novak Djokovic, potrivit tennismajors.com.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:20 LIVE TEXTDinamo – FC Voluntari 0-0. Meci crucial pentru salvarea de la retrogradare! 20:14 Liverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Anunţul lui Fabrizio Romano 19:36 Jaqueline Cristian s-a calificat în turul 3 la Madrid! Revenire de senzaţie a româncei, care pierduse primul set! 19:32 VIDEO„Împreună putem deveni campioni!” Mobilizare generală la FCSB, înaintea meciului care le poate aduce roş-albaştrilor titlul 18:40 În ce stadiu se află dosarul penal al lui Daniel Niculae! Anunţul unui renumit avocat român: „Vă spun cu certitudine” 18:35 Deciziile finale luate de Xavi! Catalanii au anunţat cum va arăta Barcelona sezonul viitor. Jucătorii aşteptaţi pe Camp Nou 18:12 Ronnie O’Sullivan, performanţă de senzaţie! „Racheta” a mai doborât un record la Campionatul Mondial de snooker 17:51 NEWS ALERT„O problemă reală şi gravă!” Prima decizie luată de Dan Şucu, după ce Daniel Niculae a ajuns să fie urmărit penal 17:31 „Să facem un meci mare!” Gică Hagi avertizează că e gata să strice sărbătoarea de titlu a FCSB-ului: „Avem oxigen!” 17:30 Conducătorii lui Dinamo, făcuţi praf de o legendă a „câinilor”: „Eu am girat să vină aceşti oameni”! Reacţia lui Dănuţ Lupu Vezi toate știrile
Citește și