Închide meniul

Ilie Năstase, comparat cu Nick Kyrgios de marele Jimmy Connors: „Ilie a fost chiar mai nebun decât Nick”

Reclamă

Alex Masgras Publicat: 21 octombrie 2023, 15:55

Ilie Năstase, comparat cu Nick Kyrgios de marele Jimmy Connors: „Ilie a fost chiar mai nebun decât Nick

Ilie Năstase, comparat cu Nick Kyrgios

Ilie Năstase şi Nick Kyrgios / Colaj Profimedia

Ilie Năstase a fost comparat cu Nick Kyrgios de marele Jimmy Connors. Cel mai titrat jucător din istoria tenisului a făcut o comparaţie interesantă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Fostul mare jucător american s-a referit strict la felul celor doi jucători de a fi, diferenţa pe plan sportiv fiind, fără dar şi poate, de partea primului număr 1 din istoria ATP.

Ilie Năstase, comparat cu Nick Kyrgios de marele Jimmy Connors

Ilie Năstase şi Nick Kyrgios se aseamănă foarte mult în ceea ce priveşte comportamentul, crede marele Jimmy Connors. Americanul consideră că Năstase a avut talentul de a deveni cel mai bun jucător din toate timpurile, dar obiceiurile sale proaste nu i-au permis acest lucrcu.

De partea cealaltă, Nick Kyrgios a fost întotdeauna un jucător care nu a reuşit să ajungă niciodată la potenţialul său adevărat. O mostră a unui Kyrgios concentrat 100% pe tenis a putut fi văzută la Wimbledon 2022, atunci când australianul a ajuns până în finală, acolo unde a fost învins de Novak Djokovic.

Cu toate acestea, comparaţiile se opresc în ceea ce priveşte comportamentul. Năstase a câştigat două turnee de Grand Slam şi 64 de turnee ATP.

Reclamă

„O comparaţie între Năstase şi Kyrgios este foarte bună, poate că Ilie a fost chiar mai nebun decât Nick. Dar românul şi-a pus altfel amprenta asupra tenisului, a câştigat mult mai multe turnee importante. Pentru mine, Năstase trebuia să fie cel mai bun din istorie, atât de mult talent avea. Şi nu doar că era talentat, dar era foarte rapid şi anticipa incredibil unde vei trimite mingea.

Dar nu a reuşit să scape de obicieurile proaste pe care le avea. Asta se întâmplă şi cu Nick, şi el are talent cu carul. Am vorbit de multe ori despre australian şi despre ce ar putea face dacă s-ar controla, dacă ar munci şi ar ajunge în jocul de tenis tot ce e necesar pentru un sportiv care are ambiţii mari. Năstase a câştigat US Open, Roland Garros, Nick a făcut doar finală de Wimbledon. Cei doi se aseamănă ca temperament, dar nu sunt multe puncte de comparaţie din punct de vedere al performanţelor atinse”, a declarat Jimmy Connors, citat de eurosport.ro.

Ilie Năstase a pus-o la zid pe Serena Williams, după ce Simona Halep a fost suspendată

Ilie Năstase a pus-o la zid pe Serena Williams, după ce Simona Halep a fost suspendată. Fostul număr 1 ATP i-a dat replica americancei, care a ironizat-o pe Halep după ce a fost suspendată pentru dopaj.

Reclamă 4 / 0/3

Simona Halep a primit o suspendare de patru ani, după ce a fost depistată pozitiv cu roxadustat la US Open şi au existat neregularităţi cu paşaportul biologic.

La scurt timp după ce Simona Halep a primit verdictul în cazul de dopaj, Serena Williams şi Alexis Ohanian au ironizat-o pe româncă. De şapte ori campioană la Wimbledon, Serena Williams a postat un mesaj interpretabil, care duce cu gândul la finala din 2019 de la All England Club, când a fost învinsă de româncă.

Ilie Năstase a criticat-o pe Serena Williams pentru ironiile de pe Twitter şi spune că americanca a fost şi ea prinsă dopată, dar nu a fost suspendată din cauza sponsorilor:

„Ar trebui să recunoasă că au prins-o și pe ea o dată și nu au suspendat-o pentru că e americancă! S-a mai spus că dacă se dă numele Serenei, vor pleca sponsorii și uite așa!

(n.r. – Vrea al optulea titlu la Wimbledon!) Spuneți-i din partea mea să se uite cum arăta când era mai tinerică și cum arată acum! Să nu zică că sunt rasist! Credeți că natural se poate face o persoană cu mușchii așa, cum îi are ea? A fost prinsă dar nu i s-a facut nimic pentru că e americancă și că pleacă sponsorul. Acesta a fost motivul.

Dacă ea recunoaște treaba asta, s-ar putea să-i dea titlurile, altfel nu. Nu există riscul ăsta (n.r. – ca Halep să piardă titlul de la Wimbledon). A fost testată de mai multe ori după Wimbledon și înainte, nu există riscul ăsta. Ea încearcă acum să o întoarcă într-un fel, că a bătut-o clar cu 6-2, 6-2, să spună că din cauza asta a pierdut. Dar nu merge!”, a declarat Ilie Năstase, potrivit prosport.ro.

Reclamă
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:28 „E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic! 23:20 UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!” 23:12 „Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare! 23:01 Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!” 23:00 „Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare! 22:40 Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!” 22:40 LIVE VIDEOQPR – Leeds, acum în AntenaPLAY. Continuă lupta incendiară pentru promovarea în Premier League! Echipele de start 22:32 „Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”! 22:11 „V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid 22:05 Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia! Vezi toate știrile
Citește și